בחור עם אופי 4: נקמת היורמים

shawn 1

New member
בחור עם אופי 4: נקמת היורמים

איזה תוכנית אלופה! נהניתי מכול רגע. ממש נהניתי. וזה שאמר שהוא דומה לבן אפלק, פשוט השתנתי ברגע שהוא אמר את זה...!! בכול קמרה, כמה פרקים יש לתוכנית הזו? 6 פרקים? והאם יש לתוכנית גם עונה 5? ומתי העונה ה4 הזו שודרה בארה"ב?

cred

New member
תוכנית רדודה..

סה"כ עוד בחור עם אופי רק שהפעם זה אפילו יותר רדוד.. האנה הזאת למעשה ידעה שכל הבחורים יהיו מכוערים מה שיביא לה פרסום. ושוב נראה לך שהיא תבחר באחד מהם? ( אל שתכח גם איפה הם עובדים..) ולא אין עונה 5 , העונה הרביעית שודרה בתחילת יוני.

Jasper Jasper

New member
למה ידעה?

הרי היא למדה כל ערב ולא ראתה/שמעה על אף תוכנית מציאות.כו,ואני האפיפיור.

אתה האפיפיור?../images/Emo2.gif../images/Emo9.gif

n l m

New member
דווקא אם היא ידעה שכולם מכוערים

ורצתה פרסום אז דווקא סביר שהיא תבחר באחד המכוערים לא? כדיי להעלות את הפופולאריות שלה

cred

New member
אולי..

אבל תחשוב על זה , היא ומישהו מכוער ביחד לא מעלה הרבה פריסום,הא?

n l m

New member
מה עם ג'וליה רוברטס?

למשל והיו עוד מקרים מבוגרת-צעיר מפגר-נורמאלית מכוער-יפייפיה כל אלו ניגודים שמתעניינים בשילוב שלהם זה יביא לה פרסום אם היא תבחר בחתיך היא סתם תיחשב כעוד בחורה שטחית כאלו יש הרבה למה לה להיות בחורה שטחית אם היא יכולה להיות הנשמה הטובה וגם לעורר פרסום? כמובן אם אנחנו יוצאים מנקודת הנחה שפרסום הוא המטרה

shawn 1

New member
אני גם אהבתי תתוכנית הזו!

אהבתי נורא! והיא ממש ממש מצחיקה, במיוחד המכוערים

TheCharm

New member
פשוט לא הבנתי

קבל את התסריט המוזר שהולך כאן. אתה פותח שרשור על "בחור עם אופי 4" וכותב: "איזה תוכנית אלופה! נהניתי מכול רגע. ממש נהניתי. וזה שאמר שהוא דומה לבן אפלק, פשוט השתנתי ברגע שהוא אמר את זה...!!" אחרי זה אתה מגיב לאותו השרשור, להודעה הראשית (כלומר להודעה הנ"ל) וכותב: "אני גם אהבתי תתוכנית הזו!" לא הבנתי. אתה שכחת שאתה הוא זה שכתב את ההודעה? והזדהת עם עצמך? (באמת שזה לא בא מלשון להעליב, אני פשוט מנסה להעליב)

shawn 1

New member
אההההההההה~!!!חח לא הבנתם,

אני הגבתי קודם לקרב כוכבי הריאלטי ורשמתי שם שממש אהבתי תתוכנית, וכהרגל רשמתי "גם" כי זה בערך אותה הודעה, גם שם וגם פה.... לא משנה, לא רשמתי נכון את מה שרציתי ....

shawn 1

New member
הסבר:

אני נכנסתי לפורום והגבתי ל"קרב כוכבי הריאלטי" ורשמתי שם שאני ממש נהניתי מהתוכנית. ואז ירדתי קצת ורשמתי "אני נהנה גם מהתוכנית". מבין? כאילו, רשמתי אני נהנה גם מזה וגם מזה. מקווה שהבנת...זה שולי בכול מקרה, טעות שלי.

kalay

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה