בחור שחום ..

Newbie 91

New member
בחור שחום ..

אהלן :) מה המצב? וראש השנה שמח.. קיבלתי איזה כמה ימים בבית לכבוד החג וחשבתי לנסות קצת לשחר עם XSI כמו בימים הטובים :) אז יצא לי איזה בחור, 3 שעות עבודה, והרבה דברים ששכחתי (כמו איך לשים רפרנס בתור רקע ^_^) בכל מקרה.. הנה התוצאה

תגיד ניובי, סוף סוף יש לך חופשה של

כמה ימים מהצבא, ומה שאתה עושה בתשע בערב במוצ"ש זה תיקונים קלים ב XSI? אני לא יודע אם להוריד את הכובע ולאמר לך כל הכבוד על ההשקעה או לצעוק עליך תצא בחוץ יש שם עולם שלם ומעניין :) לגבי השחום שלך (רגיל או מוקה?), אף פחוס יותר, לסת קצת יותר רחבה\מרובעת מחק את המיותר ורקע של ניו אורלינס יעשו לו רק טוב. וטוב שרואים אותך מדי פעם. :)

Newbie 91

New member
אל תדאג לי :)

3 שעות אחרי שנה שלא נגעתי זה חוקי ^-^ וראיתי את העולם פשוט בשעה 12 (אין צבא מחר.. אפשר להנות מהזמן :p) צודקים לגבי ההערות של רמת השחימות שלו...... ותודה רבה, אני יסדר את זה בקרוב.

tapas tapas

New member
עשית את זה ב3 שעות עבודה??

אתה ממש זריז. כמה ניסיון יש לך במידול?

eldarinn

New member
נראה טוב מאד PER SE

אבל בגלל שלא היה לך כנראה רפרנס, יצא שהבחור עם מראה דוקא אשכנזי...או לפחות לא מייחד אותו שומדבר שעשוי להראות "אפריקאי".

Mihfir

New member
מה רע באשכנזים? חחח

אממ, לפי דעתי אם אתה תבליט קצת יותר את איזור השפתיים, אז התווי פנים יראו יותר תווי פנים של איש שחום!. סה"כ נראה מצויין! ממש זריז אתה.

Newbie 91

New member
דווקא השתמשתי ברפרנס!

הנה השוואה.. לגבי העין- אני יודע שזה נראה קצת לא דומה, אבל העין השניה יותר עגולה כמו שמידלתי.. אבל אני יבדוק את זה שוב.

Da Jackel

New member
יפה מאוד ממש אחלה של מודל

ועוד בהתחשב בזמן - כל הכבוד. בקשר להערות אז כמו שאמרו לדעתי אם הבן אדם שחום אז אולי להדגיש יותר את השפתיים ולעבוד קצת יותר על אזור העין/מצח/גבה אבל בכללי ממש טוב

למעלה