בחור שלא מעוניין לצאת אבל....

בחור שלא מעוניין לצאת אבל....

שלום לכולם ! יש לי שאלה, אני בחורה נאה בשנות ה20 לחיי וטרם חוויתי קשר רציני עם בחור . לפני כחודש בערך יצא לי להכיר בחור נאה מאוד שאני מאוד נמשכת אליו (ואני חושבת שגם הוא אלי ) ומעוניינת לפתח עימו מערכת יחסים. הבעיה מתחילה בכך שיצאנו רק מס' פעמים בודדות, שאני באופן אישי מאוד נהנתי בפגישות אלו וגם הוא טען כך, אלא שמאז אנחנו לא נפגשים כי הוא לא מעוניין אלא רק משוחחים בטלפון ושוב כי ככה הוא רוצה !!! אני מאוד מעוניינת בבחור אבל מתקשה להבין את התנהגותו, מדוע הוא לא רוצה להפגש איתי אבל ממשיך לשוחח עימי בטל'??? אני חסרת ניסיון בכל מה שקשור לגברים ואין לי מושג כיצד להתנהג ולהבין התנהגות מעין זו, בבקשה אל תעייצו לי לנתק עימו את הקשר כי אני פשוט לא מסוגלת לזה . אשמח לשמוע את דעתכם היא חשובה לי מאוד מאחר ואין לי מקור ייעוץ נוסף בתודה

Vdrums

New member
לדעתי הוא לא ממש מעוניין אבל רואה

אותך בתור אופציה אז הוא שומר אותך "על אש קטנה" אולי הוא יצא במקביל עם עוד בחורה או שתיים ולא ממש סגור על עצמו. עוד אופציה היא שלא נעים לו לומר לך שהוא לא מעוניין אז הוא מוכן לספוג שיחות בטלפון על מה אתם מדברים בכלל? אנ חושב שבגלל החוסר נסיון את לא רוצה לשמוע על ניתוק הקשר כי את מפחדת לאבד אותו, ובכן יקירתי, תתפלאי לשמוע שיש עוד מליון גברים בעולם וגבר שלא רוצה לראות אותך לא שווה דקה מזמנך היקר. לא יצא לך מזה כלום ואת סתם גורמת לעצמך לכאבי לב.

mika tal

New member
היי מתוקה../images/Emo13.gif

אני יכולה לומר לך דבר אחד. גבר שמעוניין פשוט נפגש איתך וזהו. זה נראה לי נורא מוזר שלמרות שיצאתם מספר פעמים הוא מעוניין רק דלבר הטלפון. אני מצטערת אם זה מכאיב לך אבל תסתכלי לאמת בעיניים: הוא פשוט לא מעוניין. אין טעם רק לשוחח בטלפון, או במסנג'ר, או לא יודעת במה. אני רוצה להבין הוא רוצה" רק לשוחח בטלפון"? יכול מאוד להיות שהוא יוצא במקביל עם עוד כמה בחורות או אחת, ולא מספיק סגור על עצמו. הוא אדיוט. עצתי לך: עזבי אותך מהשטויות.. יש עוד הרבה בחורים, את לא צריכה את האהבל הזה.. שבוע טוב שיהיה לך אני

magenta73

New member
את לא מסוגלת לזה?

את מכירה אותו חודש בערך, וכבר את לא מסוגלת לזה?.... סליחה, אבל קודם כל תכנסי לפרופורציות. את לגמרי מסוגלת לזה. כאילו, באמת, מי הוא?... מה הוא כבר בשבילך?... בחור שאת מכירה חודש ויצאתם כמה פעמים. ביג דיל. ועכשיו, עם כל הכבוד, קשר זה לא דבר חד צדדי ואת לא צריכה להסכים להיות איתו בקשר איך שהוא רוצה שיהיה הקשר. לא מתאים לך רק בטלפון (מן הסתם), תגידי, לא מתאים לך. תשאלי אותו למה רק לדבר בטלפון, תשאלי אותו מה הוא רוצה ממך, תנסי לקבל אינפורמציה. בגדול, גבר שלא רוצה אותך, לא יפגש איתך. גבר שרוצה, יפגש. פשוט מאוד.

shaniza

New member
קשה

לנתק קשר עם מישהו שמעוניינים בקשר איתו עוד יותר קשה כשהוא מצד אחד מראה שהוא לא מעוניין אבל מצד שני לא מנתק את הקשר לגמרי לדעתי את חייבת לקחת את עצמך בידיים, נכון שזה קשה... אבל את חייבת... כי אם לא את פשוט תשקעי לתוך זה ותלכי לאיבוד עם עצמך. והוא לא שווה את זה. קשר רציני תמצאי עם בחור רציני (וזה לא הוא).

למעלה