בחור

Newbie 91

New member
בחור

מה אתם אומרים על הרינדור? פעם ראשונה שאני בכלל מתעסק עם כל עניין החומרים ורינדור וכאלה ברצינות, אין עוד מפות בכלל רק שיידרים נעשה במנטל ריי..

gilig

New member
המודל כמובן מעולה

כבר הראת אותו כאן...אם אני לא טועה אתייחס רק לעיניים שקצת בעיתיות, כל עין מסתכלת לכיוון אחר וזה מקנה לו לוק של פגוע מוח...אתה צריך לסובב את העיניים כך שיהיו מול המצלמה...אח"כ אתה יכול לסובב את שתיהן יחד לאותו כיוון(אם אתה רוצה שיסתכל לצד) שיהיה יותר אנושי. חוץ מזה הרנדר לא רע

Nebelis

New member
תבדוק את גדול הראש

עקרונית העיניים צריכות להיות במרכז הראש...הגדלת המצח והחלק העליון יכולים לעזור...

eldarinn

New member
המודל עצמו מוצלח ביותר.

איחוליי
הטקסטורה קצת של כוויות דרגה ג' (שרוף?) כנ"ל לגבי ה BUMP או מה שזה לא יהיה על פני השטח, קצת גס מדי.

zonderon

New member
נראה עדיין שעוותי - עשוי משעווה או

עשוי משעווה או פלסטיק כזה - לדעתי צריך להוריד את הספקולר. לעיניים, דרך אגב, אני ממליץ שתשים תאורה נפרדת - ככה שיראו אותן ואת ההשתקפויות שעליהן יותר טוב. לגבי המידול- משהו בפרופורציות באמת לא מסתדר עם גודל הראש ומיקום העיניים. שווה בדיקה.

Newbie 91

New member
תודה על התגובות

לגבי השעווה כן אני באמת עובד על זה זאת הבעיה שאני גם מרגיש.. לגבי הבאמפ - אין עוד באמת מפות.. אני בינתיים עובד על השיידר (גם כי אני לא ממש יודע להכין טקסטורות :( ). ולגבי הפרופציות דווקא עם זה אני לא מסכים - הנה המודל (גרסא קצת יותר ישנה שלו.. אבל בכל זאת).

zonderon

New member
דווקא רואים הבדלים

נראה שלא דייקת עם העגלוליות של הראש (הקרחת)- וזה יוצר עיוות וגם רואים שיש בעיה עם הלחיים - הן שטוחות מדי.- בגלל כאלה דברים הפרצוף נשאר כמו מסכה.

למעלה