בחזרה אל הלב- נשימה אהבה ומדיטציה באשרם במדבר

premv

New member
בחזרה אל הלב- נשימה אהבה ומדיטציה באשרם במדבר

Back To the Heart חזרה אל הלב סדנת ריברסינג, אהבה ומדיטציה עם קרן ברס סופ"ש חמישי עד שבת באשרם במדבר 17-19/1/08 אתם מוזמנים לחקור את הלב שלכם, ואת היכולת לאפשר לו להיפתח, לחוות אהבה, לתת ולקבל, בסדנא אינטנסיבית ומיוחדת. בתהליך שמשתמש בנשימה הטרנס-אנרגטית - ריברסינג- טכניקה מיוחדת במינה שתאפשר לנו לפגוש את עצמנו על כל פנינו, ואת הלב שלנו במלוא יופיו. אם נסכים להיפתח, הלב יוכל לתת לחיים שלנו כל כך הרבה. הנאה, תחושת שיתוף, חברות, אמון, קבלה עצמית, שמחת חיים... אבל אנו בוחרים בכל כך הרבה סיטואציות להרגיש מנותקים, בודדים, רגילים להעדיף את הפחד על פני להסתכן ולחשוף את הלב. הרי זה פרדוקס שמתקיים בתוכנו: הכמיהה התמידית לאהבה, מעצמנו ומאחרים, הכמיהה לחצות את בועת הקיום השקופה שלנו ולהרגיש ביחד - ויחד איתה הפחד הגדול שמשאיר אותנו מבודדים. אושו דיבר על השילוב של תודעה, אהבה ואמון, ועל תפישות אלה מבוססת סדנת "בחזרה אל הלב". כאשר נמצא את האומץ להשתחרר מדפוסים עתיקים ומערכת אמונות מגבילה; כאשר נסכים להסתכן ולהרגיש, להבין את מהות הפחד המניע אותנו ולהתמיר אותו מחולשה לעוצמה ולהעצמה רגשית- נוכל לאהוב ללא תנאי, ראשית את עצמנו, ואז גם את מי שסביבנו. בסדנא נעבוד דרך: - פתיחת הנשימה אשר תרכך את השריון הנוקשה שנבנה סביבנו, ותאפשר זרימה מחודשת של אנרגיה במקומות בהם ישנם תקיעות וכיווץ. - ההסכמה לריפוי, הנכונות לפגוש פצעים ישנים שמכסים בעור עבה את הנכונות שלנו להרגיש, לאהוב, לחיות. - סשנים קבוצתיים מעולם התרפיה והמדיטציה שבהם נחווה נתינה וקבלה, התמסרות והכלה, פתיחת הלב - המדיטציה ואיתה היכולת המופלאה פשוט להתבונן בעצמנו, בכנות וללא שפיטה. נעבור תהליך אינטנסיבי, חוויתי ומרגש, בקבוצה אינטימית, באווירה המיוחדת של המדבר והאשרם. נעבוד באמצעות הנשימה הטראנס-אנרגטית (ריברסינג Rebirthing וביו-אנרגיה) ויחד איתם סשנים מגוונים של תנועה, מגע, ריקוד, תקשורת, שיתוף ומדיטציה. סדנת "חזרה אל הלב" מונחית על-ידי: קרן ברס-בוגנים- תרפיסטית ומנחת קבוצות לעבודת נשימה טראנס-אנרגטית (Osho Diamond Breath, Rebirthing), מדריכת מדיטציה, מנחה לכתיבה אינטואיטיבית, מלווה תהליכי מודעות והתפתחות לפרטים, שאלות והרשמה התקשרו: קרן 052-4422540 באהבה ****** תגובות של משתתפים מסדנאות קודמות "הייתה לי סדנא מדהימה ומשמעותית, מעין פריצת דרך ושינוי כיוון. לא יכולתי לייחל להרכב מנחים, עוזרים ומשתתפים יותר טוב ממה שהיה בסוף השבוע הזה. אם זה היה תלוי בי הייתי הופך אותה לסדנת חובה לכל האנשים .. תודה על האהבה והסבלנות שהקרנת לכל אורך הסדנא ובמיוחד בקטעים הקשים והמשמעותיים ביותר." 2 "עבר עליי סופ"ש מצוין, חזק.. אני מחייך כשאני נזכר איפה הייתי רק לפני כמה ימים.. ברגש שהציף אותי.. באהבה הגדולה שחשתי..אני באופן אישי, מרגיש רגוע יותר.. עם כל הלחץ שמסביב"

למעלה