בחזרה אל "רגע של גאווה"

Another Girl

New member
בחזרה אל "רגע של גאווה"../images/Emo108.gif

אז ככה: כזכור לכם התלבטתי איזה שירים להשמיע לאחיו הקטן בן ה-11 של החבר שלי.(ולאלה שלא יודעים,תזכורת: לפני זמן מה היינו במופע סיום של אחותם במגמת בלט ואחד השירים שליוו את אחד הריקודים היה Strawberry fields forever,והוא שמע ונדלק,על אף שזה היה בביצוע אחר,והתייעצתי עם חברי הפורום איזה שירים אפשר עוד להשמיע לו בתור התחלה.) אז מתוך 17 שירים הנה אלו שהוא אהב במיוחד: A hard day's night,help!,all you need is love,all together now,can't buy me love,penny lane,yellow submarinedrive my car,hello goodbye ועוד כמה(כמו כן היו שם Because,and i love her,lucy in the sky with diamonds,yesterdayoctopus's garden ועוד שלא זוכרת כרגע). וההפתעה הגדולה: נכנס לי לשם איכשהו Revolution ולמרות שבכלל לא התכוונתי לשים אותו שם בכלל,הוא פשוט מת עליו! אז כפי שנאמר,מעז יצא מתוק.
מה שקרה באותו סוף שבוע,היה מחזה סוריאליסטי לגמרי-כמעט כל המשפחה-האמא,האחות וכמובן אחיו של החבר מפזזים ברחבי הבית ושרים:Help! i need somebody... בסוף השבוע הזה אמא שלו כבר ביקשה ממני להכין טיפול נגדי-להפסיק את האובססיה שלו,כי הוא לא הפסיק לזמזם את זה כל השבוע...
כמובן שאני לא מתכוונת לעשות זה זה(וזאת למרות שחבר שלי חובב המוזיקה השחורה כבר די מעוצבן מהטרנספורמציה שעשיתי לאחיו הקטן
) ואני מתכוונת להכין לו עוד נגלה של שירים... אז...על איזה שירים אתם ממליצים לשלב 2?

Miss CB

New member
אני אומרת:

BRING ON THE ALBUMS. השמעת לו כבר טעימות, הגיע הזמן לעבור לדבר האמיתי... אולי אבי רוד זו לא התחלה טובה, אבל סרג'נט פפר כן.

The Mad Hatter

New member
למה לא אבי רואד?

דווקא מהנסיון שלי, זה האלבום שהכי טוב להשמיע למי שעדיין לא מכיר את הביטלס. זה כבר עבר אצל שתי חברות שלי ואני מקווה שידי עוד נטויה. סרג'נט פפר..היה האלבום הראשון שלי. אבל אני חושבת שהתלהבתי ממנו בעיקר כי ידעתי שאני צריכה להתלהב ממנו. הוא אלבום טוב, אבל...אמ. לא הכי טוב (ושאף אחד לא יתנפל עלי, בבקשה). אבל מצד שני, יש לי טעם מוזר (ולכן אלבום הביטלס האהוב עלי נכון לעכשיו הוא המג'יקל מיסטרי טור), אבל עכשיו אני פשוט סוטה מהנושא. בכל מקרה, כדאי באמת להשמיע לו אלבומים שלמים. רק שאני חושבת שאבי רואד זה דווקא רעיון די טוב. וכל הכבוד! :)

Another Girl

New member
לא נראה לי שזה רעיון טוב...

כי הוא בקטע של הסגנון היותר קופצני וקליט,אפילו עם נטייה לרוקנרול(ב-Because הוא השתעמם,את Octopus's garden הוא חיבב אבל לא כמו את Yellow submarine)...ככה שלא נראה לי שאבי רואד טוב,לשלב זה לפחות.

המסע הקסום היא התחלה מעולה לטעמי

הוא קליט מבחינת המילים ומבחינת המוסיקה והוא אלבום יפיפה!

Miss CB

New member
באמת החלטה קשה...!

לדעתי דווקא את המג'יקל, יש שם יותר שירים מפורסמים (גם בAHDN יש אבל הם יותר מפורסמים של מבוגרים כזה... אין לי מושג למה זה, אבל אנשים בגיל שלי למשל נוטים לזהות יותר מהתקופה המאוחרת מאשר מהמוקדמת).

אני ממליצה לשלב ראשון

להכיר את השירים הקלילים המוקדמים יותר (מהאלבום האדום) ואולי אחר כך לעבור לחומר רציני יותר.

tin ker bell

New member
אחותי...

בת 11, וגם היא אוהבת לשמוע ביטלס... שירים שלא ציינת שהיא אוהבת::: *she loves you *paperback writer *michelle *I feel fine ועוד כל מיני... אבל במיוחד שירים מהתקופה המוקדמת שלהם. אפשר לקנות לו את האלבום "1" כהיכרות. יש בו את כל הלהיטים...

למעלה