בחזרה לאוכל
המנה - של דג (אני בחרתי קוד, אבל כל דג לבן שבשרו אינו מתפורר בבישול יצלח למטרה). הדג מתובל במלח, פלפל, ותערובת תבלינים לטנדורי שמצאתי פה (נטולת צבע מאכל אדום, ומכילה: כוסברה, חרדל, חילבה, ג'ינג'ר, כמון, פלפל שחור, ציפורן, בצל ופלפל אדום חריף), ומטוגן לדרגת המוכנות הנכונה. הרוטב הוא החלק המעניין במנה: מכינים אותו כמו ציר דגים, אבל במקום המרכיבים הרגילים השתמשתי בבצל, אשלוט, מעט יין לבן ושאריות של מנגו ופאפאיה, וכמובן - תיבלתי גם אותו באותה תערובת תבלינים לטנדורי. אחרי הבישול צמצמתי את הציר לכדי רוטב, והוספתי קוביות של מנגו ופאפאיה ופטרוזיליה קצוצה (אוהבי הכוסברה: כוסברה קצוצה), ומעט מיץ לימון לאיזון הטעמים. התרד עבר טיגון מהיר בחמאה חומה, ומתובל במעט מלח פלפל ואגוז מוסקט. אם הייתי צריך להגיש את זה במסעדה, הייתי מוותר על האורז הלבן ומשנה מעט את ההגשה. אבל מה אני יכול לעשות שאני גם צריך לשבוע מזה...?!?!?! -- רן.
המנה - של דג (אני בחרתי קוד, אבל כל דג לבן שבשרו אינו מתפורר בבישול יצלח למטרה). הדג מתובל במלח, פלפל, ותערובת תבלינים לטנדורי שמצאתי פה (נטולת צבע מאכל אדום, ומכילה: כוסברה, חרדל, חילבה, ג'ינג'ר, כמון, פלפל שחור, ציפורן, בצל ופלפל אדום חריף), ומטוגן לדרגת המוכנות הנכונה. הרוטב הוא החלק המעניין במנה: מכינים אותו כמו ציר דגים, אבל במקום המרכיבים הרגילים השתמשתי בבצל, אשלוט, מעט יין לבן ושאריות של מנגו ופאפאיה, וכמובן - תיבלתי גם אותו באותה תערובת תבלינים לטנדורי. אחרי הבישול צמצמתי את הציר לכדי רוטב, והוספתי קוביות של מנגו ופאפאיה ופטרוזיליה קצוצה (אוהבי הכוסברה: כוסברה קצוצה), ומעט מיץ לימון לאיזון הטעמים. התרד עבר טיגון מהיר בחמאה חומה, ומתובל במעט מלח פלפל ואגוז מוסקט. אם הייתי צריך להגיש את זה במסעדה, הייתי מוותר על האורז הלבן ומשנה מעט את ההגשה. אבל מה אני יכול לעשות שאני גם צריך לשבוע מזה...?!?!?! -- רן.