בחזרה לאישפוז יום באיכסילוב

רמי28

New member
בחזרה לאישפוז יום באיכסילוב

הייתי היום ביעוץ אצל פרופ' ענבר (מנהל המערך האונקולוגי באיכילוב). נתחיל מהדברים הטובים: א. לא צריך לעבור ניתוח (זה היה הפחד הכי גדול שלי). ב. מכיוון שאני מרגיש גופנית טוב (אפילו מצוין), אז מבחינתו אני יכול להמשיך באורך חיים נורמלי ולא צריך לשנות כלום. הוא המליץ להתחיל טיפול בטקסול (4 קורסים) ולאחר מכן לעשות שוב PET. הדבר שהכי מטריד אותי זה שאני חייב לסיים את הקורס צניחה שהתחלתי לפני חודשיים, יש לי 3 עוד צניחות לעבור לסיום הקורס ואני חייב להפסיק לפני שמתחיל כל הבלאגן שוב, אז אם מזג האויר יהיה נוח, מחר נקפוץ מהמטוס. שיהיה לכולכם לילה נפלא וסופ"ש מדהים. אני רוצה להקדיש לכם את השיר הנפלא של שלום חנוך, "בגלגול הזה". רמי שתהיה תמיד שמח, שלעולם לא תפסיק לשיר שתמיד תמשיך לגדול ותמיד תשאר צעיר שתמיד תלך קדימה ושלא תאבד תקווה שתדע שלום וטוב ושתמצא את אהבה שתשכיל לחיות ביחד ולהשאר חופשי ושתוכל למצוא תועלת גם במצבים קשים שתמיד תשאר צנוע ושתמיד תהיה בריא ושתצליח שחייך לא יהיו לריק שיהיה לך טוב שתספיק לאהוב עוד בגלגול הזה בגלגול הזה כי זה לגמרי לא קל להיות פה בכלל ועוד, ועוד בגלגול הזה שתהיה לאחרים כמו שאתה אל עצמך שתתברך במה שיש ושתשמח בחלקך שתמצא את דרכך בכל דרך שתלך ושתדע להשרד מול הגורל המתהפך שיהיה לך טוב שתספיק לאהוב עוד בגלגול הזה בגלגול הזה כן, כן, זה לגמרי לא קל להיות פה בכלל ועוד, ועוד בגלגול הזה זה לגמרי לא קל להיות פה בכלל ועוד, ועוד בגלגול הזה בגלגול הזה שיהיה לך טוב שתספיק לאהוב עוד בגלגול הזה בגלגול הזה כן, כן, זה לגמרי לא קל להיות פה בכלל ועוד, ועוד בגלגול הזה

הודגיק

New member
את הכנפיים תקבל בסוף

אני מתכוון לכנפי צניחה ! ותיהיה חזק ובריא !

אביתר27

New member
שיהיה בהצלחה ../images/Emo45.gif

בצניחה
והרבה כח ובריאות

1הלאה

New member
בקשה!!

זה מוגזם לבקש הזמנה לטקס סיכת הכנפיים.(תסלח לי אם אני לא מדייקת במונחים,לא הייתי בצבא-עקב תקלה קטנטנה....) ואם בשירים עסקנו אז שוב...ממני-אליך מוכרחים להאמין ביצוע: רמי קלינשטיין מילים: אמיר בן דוד לחן: רמי קלינשטיין אין מקום להתלבטות אין מקום גם לספק קשה לשמוע ההדף חזק והעצב משתק בסוף הכל יסתדר אולי אני תמים גם אם מעונן וקודר מוכרחים להאמין נעבור בסופה הזאת גם אם תמשיך שנים כבר עברנו תקופות קשות וחזרנו מחוזקים אין מקום לכל ספק אין מקום להיסוסים נעבור בסופה הזאת זה לא ימשך שנים בסוף הכל יסתדר אולי אני תמים גם אם מעונן מסובך וקודר מוכרחים להאמין

רמי28

New member
וואו, ריגשת אותי עם השיר

אני בהחלט אזמין את כל מי שרק ירצה לבוא לצניחת הסולו הראשונה שלי, למרות שאין טקס, זאת תהיה הפעם הראשונה שאני אקפוץ מהמטוס ללא מדריך וזה בהחלט יהיה מרגש, למרות שבנתיים אני לא רואה את זה קורה בקרוב. רציתי לנסוע היום, אבל המטוס מקורקע עד יום חמישי. ובנוסף הדג זהב שלי מת. בתקווה להמשך סופ"ש טוב יותר.

1הלאה

New member
איזה כיף

כיף לי שהצלחתי לגעת בך עם השיר.בכלל אני בן אדם של שירים ישראלים,מוצאת משמעות במילים. אז שיהיה לך שבוע טוב... ושוב שיר.... כשימאס לך-תאמר לי-יותר נכון תכתוב לי . שירו של שפשף ביצוע: מאיר בנאי מילים: יאיר ניצני לחן: מאיר בנאי מה אני, אני רק בן אדם אני חי ועובד כמו כולם ורואה עתיד וחושב תמיד שהכוונה נותנת אמונה. לא מבין מה קורה וחושב מי שומע את מה שבלב ורואה עתיד וחושב תמיד שהכוונה נותנת אמונה. ואם רק נסתכל אם לא נבהל ונראה לעולם שביחד כולם אז יחד כן ללכת יחד כן ללכת יחד אל האור יחד זה הזמן ביחד ואיתך ביחד לאהוב. אין לי פחד ויש לי תחושה שהדרך תהיה לי קשה ורואה עתיד וחושב תמיד שהכוונה נותנת אמונה ורואה עתיד וחושב תמיד שהכוונה נותנת אמונה. ואם רק נסתכל אם לא נבהל ונראה לעולם שביחד כולם אז יחד כן ללכת יחד כן ללכת יחד אל האור יחד זה הזמן שיחד ואיתך ביחד לאהוב.

1הלאה

New member
היי

לרמי,שלחתי לך תגובה באי-מייל הבעייה היא שאני ואינטרנט הם שני עולמות שונים.אני אשמח אם תודיעי אם קיבלת או לאו.

למעלה