בחזרה לאי הוודאות.

La Milagrosa

New member
בחזרה לאי הוודאות.

לאור ההתפתחויות האחרונות (אני כמובן מגבה במיליון אחוז את צה"ל ואין לי שום בעיה מוסרית עם מעשי חייליו בעזה), החלטנו לחכות עם רכישת הכרטיסים לאיסטנבול. אמנם לא נדבר עברית, והדרכון שלי לא ישראלי- אבל במלון בטח יצלמו עותק של הדרכון, וכתוב בו שנולדתי בחיפה. בעלי אומר שהוא לא סומך על עובדי המלון שלא ימסרו עליי מידע לכל מיני "חברים". זה אמנם לא תרחיש הגיוני אבל הוא אמר שהוא לא ירגיש נוח לנסוע לשם במצב כזה.
עד אוקטובר לא נראה לי שיחולו שינויים משמעותיים, אז לצערינו נצטרך לחגוג את יום ההולדת במקום אחר.

סיגלית 2014

New member
מנהל
באיזה מקום בדיוק?

נראה לך שיש מקום אחר יותר בטוח? את משלה עצמך.
גם ערבים ישראלים נולדו בישראל.

La Milagrosa

New member
כן, נראה לי.

אני חיה בספרד, מסתובבת באירופה והייתי גם בארגנטינה והכל תותים.
אני לא טיפוס היסטרי. אבל בנוגע למדינות מוסלמיות- ועוד בתקופות כאלו- אני נוטה לנהוג במשנה זהירות.
האמת שאני לא חשבתי על זה: הבעיה עם עובדי המלון שיהיו חשופים למידע על מקום הולדתי עלה בדעתו של בעלי דווקא.
לא נורא, אנחנו כבר חושבים על יעדים אחרים לחופשה, יפים וזולים (אם כי בטח לא מרתקים מבחינה היסטורית כמו קושטא). אולי אעדכן בהמשך.

אספרסו2

New member
אני במקום הישראלים

הייתי מפסיק לקרוא לקפה התורכי בכינוי החיבה ומוצא לו שם ידידותי יותר.
נקווה שאבשלום קור ירים את הכפפה.

La Milagrosa

New member
אני רואה עוד משהו שמשותף בינינו

גם אתה מכור לקפה (רואים לפי הכינוי)

סיגלית 2014

New member
מנהל
את מסתובבת באירופה

ולא יודעת שהיא מפוצצת במוסלמים?
אני חושבת שאת כן בהיסטריה. אם יש לך דרכון זר ואין משהו מחשיד בשמך או בשם המשפחה שלך, מה אכפת להם היכן נולדת.
סעי למקום אחר, אך לאחר ההתפתחויות של היומיים האחרונים אף אחד לא מבטיח לך שהוא יהיה יותר בטוח.

La Milagrosa

New member
בובה, החיים באירופה זה לא פרק בסדרה של יחזקאלי.

צאי מהסרט (ותחשבי מה שאת רוצה).
אגב, איפה ראית אתלי "התפתלויות"? ראית מקסימום התלבטויות בקול. למה, את אף פעם לא מתלבטת על כלום? בקיצור חפשי עץ אחר.

סיגלית 2014

New member
מנהל
שאלת שאלה

קיבלת תשובה. אז לא ברור לי מי צריכה לצאת מהסרט של החיים שלה ולמה אני צריכה לחפש עץ.
את מקבלת תשובות שלא נראות לך? זה מה יש.
תתעדכני ותביני מהן ההתפתחויות החדשות.

אספרסו2

New member
מפוצצת במוסלמים?

תורכיה היא מדינה מוסלמית וכמו ישראל גם היא על הקצה של אסיה ולא באירופה.
רק כ 4% מתושבי אירופה מוסלמים.נראה שיחזקאלי צילם את רובם

לאחר שתורכיה השפילה אפילו את שגריר ישראל בשדה התעופה אין לישראלים מה לחפש שם.

סיגלית 2014

New member
מנהל
היא כתבה שהיא מסתובבת באירופה

והתייחסתי לאירופה. מספר המוסלמים באירופה הולך וגדל (גם פיגועים לא חסרים שם).
אגב, לא ראיתי את הסדרה של יחזקאלי.
לגבי תורכיה, שהיא אכן מדינה מוסלמית- אני מכירה ישראלים שחיים בתורכיה וניזונה ממה שהם מספרים. הם לא מרגישים פחד. לכן, כמו שכתבתי לה, אם הדרכון אינו ישראלי, לא צריך להיכנס להיסטריה. מה אכפת להם היכן נולד בעל הדרכון.
אני אישית לא הייתי נוסעת לשם מטעמים אישיים ובאופן כללי חושבת שישראלים צריכים לעשות חרם על תורכיה ולא היה צריך לנסוע מאז התקרית עם מרמרה. אך רוב ישראלים חסרי עמוד שדרה.

אספרסו2

New member
כתבת שאירופה מפוצצת במוסלמים

וזה נכון כמו שתגידי שתל אביב מפוצצת במוסלמים.
בשתיהן יש בערך 4% מוסלמים.
&nbsp
פשוט אם זורקים נתון בכתב עדיף שישקף מציאות ולא דמיון.
&nbsp

סיגלית 2014

New member
מנהל
אין לי מושג מהיכן הבאת את הנתונים הללו

ומודה שלא בדקתי מהו האחוז המדויק גם בתל אביב ( למרות שלא נראה לי 4 כי תל אביב כוללת גם את יפו). לא זרקתי נתון כמוך. אם אני מסתובבת ברחוב ( לא משנה היכן) ורואה יותר מוסלמים מבעבר, בעיני יש ״פיצוץ״. הכל יחסי. לאור ההגירה המסיבית לאירופה ( שממשיכה אגב, אולי לא באותה הכמות אבל עדיין לא הפסיקה), והריבוי הטבעי, אם אירופה לא ״מפוצצת״ היום במוסלמים, אל תדאג, היא תהיה ״מפוצצת״. אני לא דואגת לאירופאים. הם יאכלו את הדייסה שהם בישלו. אני דואגת לנו, בארץ.

אספרסו2

New member
הנתונים שלי רשמיים.

והמוסלמים באירופה הם מהגרי עבודה הם לא מעוניינים לרצוח את המקומיים ולקחת את אדמתם בניגוד לדייסה שבישלה לך הנכבה בארץ.

חביף

New member
לא מבין , ב'מת...

צ'צ'ני מוסלמי הורג, בצרפת רועדים מהמוסלמים שגם הרגו, בלונדון פיגועים, בברלין פיגועים..
אכן נתונים רשמיים לעילא ולעילא.

אספרסו2

New member
באירופה מדובר על נתונים סטטיסטיים ליבשת

אז כמות המוסלמים והפיגועים בטלה בשישים,הנתונים שלי מגובים.יש גם קישורים רשמיים,אם תרצה

La Milagrosa

New member
אין טעם, אספרסו. ישראלים תמיד יודעים הכל על הכל

הרבה יותר טוב ממי שבאמת מכיר את הנושא שעליו הוא מדבר.
הם יודעים שאירופה "מפוצצת מוסלמים" כי הם קראו על זה איפשהו, ולא תשכנע אותם אחרת או תבלבל אותם עם סטטיסטיקות. הם יודעים הכל על אירופה, יותר ממי שחי באירופה שנים.

חביף

New member
ואת הדוגמה המושלמת לכך

כולל הפה המלוכלך המאפיין גם ישראלים, בדר"כ עם השכלה תיכונית ובגרות.

La Milagrosa

New member
או, פה אתה טועה (כרגיל).

לעולם לא אדבר על עניינים שאינני בקיאה בהם. לא אחווה דעות על ארץ שלא גרתי בה או על עם שלא חלקתי עמו שנות חיים.
אין לי מושג מה הקשר פה לרמת ההשכלה הפורמלית (עוד אובססיה ישראלית מאד אופיינית), אבל אם כבר הזכרת את זה אז דווקא יש לי תואר שני בהיסטוריה. חפש עץ אחר, אם כי אני בטוחה שעל אף עץ אתה לא תפתח כזאת אובססיה כמו זו שיש לך אליי.

חביף

New member
על דברייך נאמר: אם אין אני לי מי לי?!

נטייתך להחמיא לעצמך אף היא ישראלית נלעגת.
בקיצ, כיורדת שחיה בספרד נשואה לגוי את מקפידה מאוד לשמר את כל החרא הישראלי שאפשר להעלות על הדעת.
הידד!

למעלה