בחזרה להופעות

בחזרה להופעות

זוכרים את סבב ההופעות "בין קירות ביתי"
את אבי, אילן, כברה, מאיה, רביד?
איך אפשר לשכוח? מה הם לא עשו כדי לשמח
ולרגש אותנו? שרו, רקדו, קפצו,
ירדו לקהל... מתגעגעים

ומה לגבי סבב ההופעות "רבע לשש"?

כנסו לסקר והצביעו- לו יכולתם לצרף זמר (ששר באלבום "רבע לשש") לסבב ההופעות החדש, במי הייתם בוחרים?
מוזמנים לספר לנו למה דווקא הוא או היא המתאימים

בואו וניזכר קצת בביצוע המדהים של רביד וחברי הפרויקט ל- Back to Jerusalem

יום ירושלים שמח

mbauman

New member
ממש מתגעגעת!!

ובחרתי ועידן חביב :)
פשוט כיף לראות אותו מופיע הוא מקסים !

אלה א9

New member
השאלות האלה הורגות אותי...

איך אפשר לבחור...? כולם כל כך טובים...

אלה א9

New member
בסוף בחרתי בענת בן חמו
הקול שלה מהפנט

אותי... בעיקר בימים האחרונים

הייתי רוצה כמה..

הצבעתי לליאת עציון..

אבל הייתי רוצה גם שי צברי, וישי ריבו.. וגם ענת בן חמו. אבל ליאת וישי הם פנים חדשות בפרויקט.. אז זה היה יכול להיות מעניין..

שי צברי יכול להתאים להופעות.

יום ירושלים שמח!!

על עידן ישי ושני שירים

עוד לא יצא לי לראות את עידן חביב מופיע. אני יודעת שהוא מופיע עם שירים שלו. אבל הוא מביא משהו מאוד מיוחד לפרויקט. פעם הראשונה ששמעתי אותו שר ''אבא אמא וכל השאר'' הייתי בשוק. הוא שר כל כך מדויק. מתכוון לכל מילה. מאוד מפוקס.
וגם ישי ריבו. מי שהיה במופע האחרון בירושלים של הפרויקט בטח זוכר אותו. אחד מהשירים שאני הכי אוהבת ב''רבע לשש'' הוא ''אור כזה'' ששר ישי ריבו. הייתי רוצה לשמוע אותו שר את השיר הזה בלייב...
בלי קשר במפ3 שלי התערבבו ''בין קירות ביתי'' ו''רבע לשש''. אז יצא לי לשמוע ''חלומות של אחרים'' ומיד אחר כך ''אור כזה''. שירים כל כך שונים שזה נתן לי לחשוב. ''חלומות של אחרים'' שמדבר על כמה חשוב לפעול ולעשות. לעומת זאת ''אור כזה'' שמדבר על ההוויה. למרות ש''בונים מגדלים'' כוכבים נופלים. אבל יש אור יש תקווה. כי האושר הוא בתוכנו. ככה אני מבינה את השיר... כאילו העשייה היא לא תמיד דרך להגיע לאושר. זה לא אומר שהשירים מנוגדים אחד לשני. לדעתי חייבים להתקדם ולעשות. אבל צריך גם להרפות. כי העשייה היא לא מטרה בפני עצמה.
יום ירושלים שמח

etai2012

New member
בחרתי באמיר דדון

נחשפתי אל הזמר המדהים הזה באמצעות השיר שאריות של החיים ומאז אני עוקב אחריו, הולך להופעות שלו והוא הפך לאחד הזמרים האהובים עליי.
יש לו קול מדהים, הוא מרגש והוא מוסיף עוד מימד של עומק לפרויקט.

omribra2

New member
שכחת שרביד כחלני לא מופיע עם עידן יותר

הוא לא יהיה בהופעות בקיסריה..

למעלה