בחזרה לילדות....

עופריקו

New member
בחזרה לילדות....

היום החלטנו הולכים לבריכה,חם מים מה יותר טוב מזה ובמיוחד בשמחת בית השואבה ,דילגנו לנו לבריכה שהיתה עמוסה מאוד ,טוב כולם באו לראות אותי,ככה זה חיי הזוהר.... ובכן בבריכה היום היתה האופנה של אקדחי המים למינהם ,כמובן שילדתי רצתה אחד שכזה ,אז קנינו אקדח מים,רק שאח``כ התברר לי שרק אני נרטב בסיפור הזה ,נראה לכם ? לי לא ....אז אחרי שהגיעו מים עד נפש (מהאקדח) אמרתי שאני הולך לשירותים ,ואז התגנבתי למזנון וקניתי לי גם אקדח מים,כן גם לי מגיע ואז התגנבתי לי חזרה ונקמתי את ניקמתי וכך מצאתי את עצמי רץ ברחבי הדשא עם אקדח מים וילדתי אחרי יורים אחד בשני ... ואז שמתי לב פתאום שהמבוגרים מסתכלים עלי כאילו נחתתי מהירח ואני בכלל ממאדים..ובסוד בלי שאף אחד ישמע ...שששש....גם הילדים הסתכלו עלי אבל בהבנה גמורה ,מה גם לי מותר לשחק גם לי מותר לחזור לילדות...... ואז הגיעו האנשים בחליפות הלבנות...רגע רגע זה לא שייך לפה... וכך שיחקנו והשתוללנו ממש כמו לפני כמה שנים שהייתי ילד ,רק שהיום אקדחי המים יותר משוכללים.... אז לכולכם אני אומר .....גם לנו מותר לחזור לילדות ומי שלא מנסה מפסיד ועכשיו עייפים אך רטובים הגענו לביתנו... שלכם עופר שפילברג ;-) שבוע הבא בחזרה לילדות 2

מיה30

New member
ביננו....

מי לא היה מוכן לחזור כמה שנים טובות אחורה איזה כייף זה לרוץ ולהשתולל כמו ילדים כן אנחנו הגדולים חוזרים לילדות משופרת עם הקטנים שלנו אחחחח... איזה כייף להשפריץ באקדח מים אנחנו חווים את זה כל יום במקלחת וכל פעם מחדש נהנים עופריקו הפקה נפלאה מיה30 :)

איזה אבא מדליק!!!!

אני הייתי במושב אצל אמא שלי ושם מתיזים מים כמו שלא ראיתי בשום מקום.. ממש מפחיד..(-; אין מי שנשאר יבש, מוציאים אנשים מהבתים, נשים וטף וכולם כולם עסוקים בתכנון התקפות (מים כמובן..) או (=כמוני) בדרכי התגוננות.. כייף לא נורמלי. רקדנית (עם ``פאן`` שהלך פייפן (-:)

linet1

New member
אז רק אני נישארתי

יבשה????????? אוייי - איזו מבוכה...לא סובלת את החום. נסענו לקיבוץ... שלחתי את הילדה יחד עם אבא לבריכה - ואני נישארתי מחוברת למזגן.... מה לעשות...מתכוננת לימי הריתוק של יולי אוגוסט:)

למעלה