בחזרה לנעליים....

yaelsi1

New member
בחזרה לנעליים....

שלום לכולן, איתי שלי בן שנתיים ושלושה חודשים. נולד עם ק"ב חד צדדי , טופל באיכילוב בהצלחה רבה.
אבל..........בחודשים האחרונים חיפפנו עם הנעליים והיום אחרי ביקור אצל אריאלה הפיזיוטרפיסטית ראינו שיש נסיגה קלה.
אריאלה אומרת שהכל בר טיפול ושעם הנעליים הכל יהיה בסדר.

כמובן שהיום נחזור לנעליים בנחישות ולא נוותר בשום אופן. אני רוצה להתייעץ אתכן על שני דברים:
1. יש פה ילדים שמטופלים גם ע"י פיזיוטרפיה/פלדנקרייז או איזה שהיא שיטה משלימה?
2. יש פה אמהות לילדים שהפסיקו לנעול את הנעליים לגמרי? או הפסיקו וחזרו? אשמח לשמוע מנסיונכן
3. העברנו את איתי לפני שבוע למיטת מעבר. אני חוששת שהוא ינסה לרדת עם הנעליים, זה מסוכן?

תודה רבה
אמא מלאת רגשות אשמה

פרלמנים

New member
אין סיבה לרגשות אשמה

העיקר שאתם עם יד על הדופק והכל הפיך.
בהצלחה , יהיה בסדר.
ג'סיקה

yaelsi1

New member
תודה ג׳סיקה

לא יודעת אם את זוכרת אבל עזרת לי עוד לא יודעת אם את זוכרת אבל עזרת לי עוד שהייתי בהריון...
בכל מקרה איתי הלך לישון עם הנעליים ,הסברנו לו כמו גדול,וכולי תקווה שהלילה יעבור בשלום

ליבי א

New member
תדובה חזרה לנעליים

היי אני ליבי אמא של נוגה היום בת שמונה וחצי מסיימת כיתה ב (לא ייאמן איך הזמן טס) נולדה עם קלאב פוט חמור דו"צ והיינו עם הנעליים בחילה עד גיל שנתיים ותשעה חודשים ואני זוכרת חא ויתרנו אף יום ואפילו לא הורדנו שעה קודם והחוסר ויתור השתלם כי היום אין זכר חקלאב פוט. אבל אל דאגה להכל יש טיפול פשוט תחזרו לנעול את הנעליים ולא לוותר זה לטובת הילד בהצלחה.

מארי11

New member
גם אנחנו הפסקנו עם הנעליים

בגיל שנה וכמה חודשים, לא כי רצינו אלא כי הפריעו לילד מאד והוא לא ישן עד שהורדנו לו אותם. אז בסוף הפסקנו לנסות. הוא נראה בסדר ובביקורת הרופא אמר שמצבו מצויין...

למעלה