בחזרה לעתיד

אסףשמש

New member
בחזרה לעתיד

שלום, אני יודע שהנושא כבר נטחן יותר מדי אבל אשמח להמלצה. אני אישית לא מאמין שאחכה לגירסת איזור 1 - גם כי העוד תוספות לא כל כך חשובות לי, גם כי זה עוד המון זמן וגם כי זה יעלה כ 120 שקל יותר מאזור 4 לדוגמה. מה אתם ממליצים למישהו כמוני - ללכת על אזור 4 שיוצא כ 142 שקלים אם אני לא טועה מ devoted או לחכות לגירסת אזור 2. האם יש למישהו השערה כמה יעלה אזור 2 - אם ההבדל בין 2 ל 4 יהיה לדוגמה 30, 40 ש"ח יותר אני אעדיף את הגירסה עם התרגום העברי. המלצתכם?

bigbadjoe

New member
עוד טחינה

למה בעצם לקנות זון 4? זה לא בתרגום לפורטוגזית או משהו ? ראיתי הרבה שיחות בנושא כאן ולא הבנתי למה. עוד שאלה, מתי יצא זון 1 ומה מחירו? אני מניח ששווה לחכות כי כל תוספת לBTTF הרי זה משובח

רומן ט

New member
מנסיון - גירסאות איזור 2 יקרות

משמעותית מאיזור 4. ואכן, בלייזרקלאב מוכרים את גירסת איזור 2 ב-221 ש"ח. תעשה את החשבון לבד. (הערת אגב ל-bidbadjoe - לא, אזור 4 זה לא תרגום לפורטוגזית. פורטוגל, סתם כך להשכלתך הכללית נמצאת במערב אירופה, כלומר איזור 2... ויש גם אנשים ש... איך נאמר זאת בעדינות... יודעים אנגלית, ולכן לא חייבים את התרגום המטופש לעברית. זה יכול להיות נחמד, אבל זה לא שווה עשרות ש"ח או בעיות וידאו/אודיו/תוספות חסרות) -רומן

bigbadjoe

New member
המממ

גם אותי לא מעניין התרגום לעיברית, אבל מה לעשות ההורים שלי לא מבינים אנגלית כ"כ מהר. אבל אין הבדלים בין אזור 4 לאזור 1 ? איכותית לפחות? או שהכל אותו הדבר ואותן תוספות?

רומן ט

New member
שוב, בפעם המי יודע כמה -

גירסת אזור 1 תכיל יותר תוספות (אבל לא ערוץ DTS ופיצ´יפקס קטנים אחרים). לכן היא בהחלט "שווה" יותר - אבל גם עולה יותר מאזור 4 וגם תגיע רק בדצמבר. גירסת איזור 2 זהה לחלוטין לאזור 4 (מלבד תוספת תרגום לעברית) ויקרה יותר.

למעלה