בחזרה לפינתנו השבועית...

pain is MY love

New member
בחזרה לפינתנו השבועית...

דיכאון שמה דיכאון מרינה חוזרת בענק
והפעם, בעקבות הודעותו המשעשעת עד מאוד של הבחור המתוסכל ולמען כל בנות ישראל החסודות והצעירות קחו לכן מעט טיפים והסברים מפורטים בנושא החשוב מכל: "איך אני אדע שהבחור מחפש רק סקס?!" בנים, כרגיל- הכל ברוח טובה
וכדי שכולנו נבין את הכוונה בואו נציב אייקונים בהודעה.
יסמל תמימות וטוב לב
יסמל מין הסתם... מין. בנות, כנסו למצב האזנה בנים, לימדו מטעויות כי זו הדרך הכי חכמה ללמוד.. בואו נפתור אחת ולתמיד את סוגיית ה"יציאה הביתית"
הבחור מזמין אותך אליו הביתה לסרט/ארוחה/משחק רמי סוער בשעות הערב המוקדמות עם אופציה לדרינק באיזה פאב מאוחר יותר...
הבחור מזמין אותך אליו לסרט, בחדר שלו, כשהוא לבד בבית, בשעה 1 בלילה, כשבכלל אין חשמל והדי וי די שלו מקולקל. הוא ממלמל משפטים בסגנון "גם ככה אני לא אוהב סרטים" ו "אם את כבר פה אפשר אולי להכין סרט משלנו..." גם את סוגיית הדייט הראשון, תמים ככל שיהיה אפשר לפתור בצורה הבאה:
יציע לך לצאת לסרט נחמד שהוא מאוד רוצה לראות/ בית קפה שקט כדי שתוכלו לדבר או פאב שכונתי שהוא מאוד אוהב.
יציע לך לצאת לאיזה פיק אפ בר אפלולי, נוטף סקס, בו מברמן החבר הכי טוב שלו שידאג להשקות אתכם עד לאובדן חושים ואחרי האבסנט החמישי תמצאי את עצמך מרוחה בזרועותיו החסונות, בדיוק כמו שהוא תכנן... או להבדיל, הבחור ה"רומנטי" וה"שקט" שיקח אותך לחוף הים בחצות לראות את ה... טוב מה כבר יש לראות בחוף הים בחצות פוסטמה?!?!?! מקסימום תירוץ טוב לשחייה לילות בעירום, חוויה לכל החיים לא? גם כוונות מאוד טובות יכולות להשמע אחרת מאנשים אחרים. וכעט ניקח דוגמא מהחיים. נגיד והבחור המדובר הוא מאבטח ברכבת ישראל, ישנם שני סוגי דיבור:
"החלום שלי הוא לנסוע איתך ברכבת, להגן עלייך ולשמור עלייך מכל רע, איתי תרגישי בטוחה ולא תפחדי לעולם"
"החלום שלי הוא לנסוע איתך ברכבת, לקחת אותך לתא היגוי, לקרוע ממך את הבגדים ולגרום לך לרעוד מהנאה.." נשמע שונה קצת לא?..
גם שיחת טלפון פשוטה יכולה להעיד על אופי הבחור:
ינהל שיחה ארוכה, יגיד כמה הוא מתגעגע וכמה הוא אוהב להרגיש את הגעגע שמתעצם מפעם לפעם עד לפגישתכם המיוחלת.
יסיים את השיחה אחרי שני משפטים קצרים. הוא רק ישאל מתי הוא רואה אותך, ורצוי בלי בגדים... לסיכום בנות יקרות, אל תשברו את הראש הקטן והיפה שלכם כולם מחפשים סקס! ואלה שדורגו אצלי בתור מלאכים... פשוט שחקנים ממש טובים
ועכשיו לפני ההתנפלות- תחזרו למעלה למשפט "הכל ברוח טובה" ואל תיקחו קשה...

Zoharrr

New member
את יודעת את זה אבל,

אני אוהההההההההההההבבבבבבבבבבבבבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אותך!!! 3>

Zoharrr

New member
שאת משעשעת,ובובה

וכותבת אחלה טור, ואני אוהבת אותך! :)

Dark Muse

New member
גם כל הבנות מחפשות סקס...

פשוט כחלק מהחבילה, ואם לא, אז יש להן בעיה חמורה. חוץ מזה, בנים שמחפשים רק סקס, זה חרא של בנים, כי בסופו של דבר תהיה פגיעה. קיצר אין לי כוח כבר...

Dark Muse

New member
נראה לי שזה די ברור למה התכוונתי...

לבנים שמכירים בנות על מנת לדפוק ולזרוק. כן, יש גם בנות כאלו פה ושם, ובנים או בנים כאלו, הם חרא של אנשים.

mass

New member
וואי

פעם באמת הזמנתי מישהי לראות סרט והדי וי די לא עבד, רק שלא ידעתי מזה. איך התפדחתי:(

Paranoid Eyes

New member
יקירתי,

הכל טוב ויפה... ונכון אולי כולם מחפשים סקס. אבל הדוגמאות שנתת כאן, הן נורא קיצוניות לשני הצדדים :) כלומר, שעם הדוגמאות שאת נתת, באמת הבחורה צריכה להיות ממש פוסטמה אם היא לא מבינה. ותאמיני לי שיש באמצע. יש את אלה שיגידו לך געגועים, ויקחו אותך לבית קפה..סרט... ויחשבו על הסקס.. קרה לי.. לא רק לי. זה לא שחור או לבן...

היא מקצינה לשם המחשה

ברור שיש באמצע
מה שכל כך מדהים זה שבאמת יש את המצבים הקיצוניים האלו, אני בטוחה שגם את נתקלת בהם. באמת קשה לא להתבלבל לפעמים...לא לטעות בבחירות שלנו.

Paranoid Eyes

New member
נתקלתי,

אבל במצבים כאלה אין מקום לטעויות בכלל. חחחחחחח הקצנה לשם המחשה, אבל אילו דברים ברורים. מה שיותר מעניין זה מה עושים במצבים של הבאמצע.. שבאמת את מאמינה שהכרת מישהו מקסים.. ואז את מגלה שהוא שחקן אמיתי. בחיי, שזה קורה.. או שאני תמימה מדי.

אני רואה ששמעת לעצתי../images/Emo8.gif

אז ככה... למה גבר באמת מתכוון כדשהוא מזמין אותך אליו הבייתה בערב? פעם הלכתי אל בחור, ידעתי שהוא עמוניין בי, אבל אני לא הייתי, סתם רציתי ללכת לאיו, כי כיף. הגעתי אליו בסביבות 9 או 10 בלילה. הוא ניסה דברים ואמרתי לו שאני לא רוצה, אחרי כמה זמן הוא התעצבן ואמר - שהוא לא מבין. וכשבת באה אל בן בלילה היא יודעת בשביל מה.. ובחיי שלא ידעתי! אבל זה היה שעור חשוב לחיים. תמים ככל שישמע-אף פעם אין לדעת
וכשמישהו רוצה להפגש איתי ומציע לי ללכת לים ולקבל מסאז'...נו באמת!!! אוי סיפור הרכבת...כל כך יש לי משהו בסגנון! מכירה את אלו שמנסים לנשק אותך בפראות ו"תשוקה" ולהתנהג אלייך כאילו הוציאו אותם מסרט? של פסיכים???????!?!!?!!!!!??!!
הוא חשב שאני אוכל
מיותר לציין ששוב לא נפגשנו
חחח גם כשהוא התקשר הוא ניגש לעניין- בדיוק מה שתיארת חחח ועדיף שיהיה בלי בגדים
, חחח הוא חשב שאנ יארוץ אליו! איפה הם חיים, איפה??? וזה מביא אותי למחשבה חדשה, לפחות תשקר! תלמד להסתיר את זה..תן לי לרגע הרגשה שיש פה קצת חום , פוטנציאל, היו מקרים שזה כל מה שהייתי צריכה, אבל אפילו זה היה קשה להם- בעידן הסקס המהיר. הם רוצים כאן ועכשיו, ולמה שהם יתאמצו בכלל לנסות להתנהג אלייך יפה, אפילו אם זה רק לערב אחד.קשה! נראה לי שזהו בנתיים, אם יהיה לי מה להוסיף אכתוב. מרינה- אהבתי!

יפה אהבתייי

זה נכון!!! ובבית של מישהו... זה אף פעם לא תמים! (אלא אם כן הוא הומו, או החבר הכי טוב שלך שנוטה להיות סיסי או שהוא באמת אבל באמת נדיר ואולי תוך כמה זמן יהיה משהו איתך או שגם הוא- הומו) ובקשר לשיחות טלפון.. זה כלכך נכוווווון!! "מה קורה? מתי רואים אותך?" אם לא רואים אותך..כאן נגמרת ההתעניינות..

למעלה