בחזרה לציוויליזציה

בחזרה לציוויליזציה

סוף סוף ..... כבר יותר מחודשיים מאז גנבו לי את המחשב וסוף סוף היום הגיע היום שבו התחברתי מחדש לציוויליזציה עם מחשב חדש. אז קודם כל אני מאוד רוצה להגיד תודה לכל החברים שלי, קרובי משפחה ולמחשב של העבודה שלי - שאיפשרו לי לשמור על קשר רופף כלשהו עם העולם החיצון ולהרגיש בכל זאת שאני לא לגמרי מנותקת. מעבר לכך, היו לי המון מחשבות ותובנות בחודשיים האחרונים כתוצאה מהמאורע המצער. כולל שתיים מהיום: אחת - עלה לי שוב היום (בדיוק כשקיבלתי את המחשב החדש שלי) מן עצב כזה על כל החומרים שלי שכתבתי והלכו, על המכתבים שקיבלתי ושלחתי, חלקם ממש נדירים ביופיים בעיניי, חלקם בעלי ערך רגשי ממשי, על עולם שלם שהיה טמון בתוך המחשב ההוא. והבנתי שאולי זה רק ברזל ופלסטיק, אבל זה כל-כך הרבה יותר מזה. נוכחתי שגם חודשיים אחרי, עדיין קשה לי להשלים עם העובדה שהחומרים האלו הלכו, זה לא מעסיק אותי כמו בהתחלה אבל עדיין מעציב אותי. שניה - זה היה נחמד. קניתי מחשב של חברת LG, וכששמתי אותו לידי ברכב, פתאום חשבתי לעצמי - "וואלה, החיים טובים, איזה כיף לי שאני יכולה להרשות לעצמי לקנות מחשב חדש, שעוד מעט יהפוך לכלי האחסון העיקרי שלי לחומרים חדשים ולא פחות יפים". ואז הסתכלתי על האריזה שלו ומה אני רואה? "LG - Life's good". חייכתי לעצמי, כאילו מישהו ידע שזה בדיוק מה שאני אחשוב היום, וכתב את זה על האריזה. וחוץ מאלו של היום, אני מסתכלת על החודשיים האלו ושמחה על ההזדמנות שקיבלתי ללמוד כמה דברים עליי, על ההתנהלות שלי, על הדפוסים שמנהלים אותי - והכל בגלל מחשב קטן. טוב, זהו - תם עידן פילוח דקות מחשב גנובות ממחשבים שונים - ואני בחזרה כאן והרבה יותר זמינה. וסתם מעניין אותי לדעת אם גם אצלכם המחשב משחק תפקיד חשוב ואיך אתם רואים את הפח והפלסטיק הזה? אה, כן, וגם עצה קטנה לסיום - תעשו גיבויים. כבר היום. אם יש לכם משהו שחשוב לכם - תגבו אותו. חבל על הצער שעשויה להביא העלמותו מסיבות שונות של הברזל הזה. ומה שלומכם באופן כללי? איך עבר עליכם השבוע ומה מתוכנן לכם לשבת? נשיקות,

BellA עלמה

New member
היי היי

אני כאן לסוף שבוע אצל ההורים. עזבתי את הבית לאיזור הגליל העליון (גרה במושב). התחלתי ללמוד גם. so far so good טפו טפו. אין לי כרגע אינטרנט בדירה אבל בקרוב יהיה. לגבי המחשב נראה לי שהוא אחד הדברים הכי חשובים לי. הוא בעצם הכלי שלי לכתיבה בהרצאות גלישה בנט אני אישית קניתי think pad תטכניות להיום? לנוח במוצ'ש חוזרת לדירה

כמה כיף לשמוע על הצלחתך ../images/Emo13.gif

עד כמה שאני זוכרת מהודעותייך, היו לך הרבה חששות מתהליך הקבלה ללימודים במיוחד חשש שלא תתקבלי. ואני מאוד שמחה לשמוע שלא רק שהתקבלת, אלא שגם עברת דירה (מטרה שגם עליה דיברת לא פעם). אז קודם כל רוצה להגיד לך באמת כל הכבוד וכל ההערכה שלי אלייך על שהצלחת לממש שתי מטרות בבת-אחת. והרבה איחולים ללימודים מוצלחים ולחוויה של צמיחה והתפתחות אישית ומקצועית. בנוסף, רוצה להזכיר לך שלא לקחת כמובן מאליו את ההישגים הללו, ולצאת ולחגוג אותם מדי יום, עד שתמצי אותם עד הסוף ותמצאי לעצמך מטרות חדשות לחגוג אותן. כשאני עברתי לדירה משלי, חגגתי את ההישג במשך שנה. זה היה יופי של דבר, פשוט לנוח ולהנות ממה שהצלחתי להשיג. ומציעה גם לך להנות, להזכיר לעצמך מדי פעם שעשית את זה, ולחייך לעצמך כשאת חושבת את זה. הרבה הצלחה בלימודים ובכלל,

BellA עלמה

New member
עכשיו שכבר עשיתי את זה

ואני עסוקה בחיים ולימודים אני מרגישה כאילו נכנסתי לסוג של שאננות וגם קצת דיכדוך מוזר אבל ככה אני מרגישה

Gali112

New member
ברוכה השבה לעולם הדיגיטלי

אני מוצאת את עצמי מכורה לפיסת הפח והפלסטיק הן לשימושים לצרכי עבודה והן לשימושים לצרכי פנאי התינוק שלי כנראה מזהה את ההתמכרות הזו ומנסה בכל הזדמנות לחבל במחשב וכבר הספיק להוציא לי מהמקום מקש...

מכורה קצת

אני די מכורה למחשב ולאינטרנט. כבר שנתיים רוצה ל'נות מחשב נייד, אבל מודעת לכך שאני לא באמת צריכה אותו אלא פשוט בשביל הפוזה... ולכן אני מוותרת בינתיים.

למעלה