בחזרה לתחתית

מילקי110

New member
בחזרה לתחתית

וסליחה שפתחתי שרשור חדש פשוט חששתי שההודעה לא תקפוץ או משהו .

היה מגעיל היום בקבוצה , דיברנו על קשרים חברתיים וכאשר דיברתי חשתי שלאנשים לא הייתה סבלנות

כמו כן הגיעה הבחורה שביטלה איתי , שאמרה שאין לה כסף , זה אחרי שבהתחלה היינו אמרות להיפגש ביום ראשון ואז היא אמרה שיש לה רופא נשים ונידחה ליום שני ואז ביום שני לא היה לה כסף

דווקא כתבתי לה מסרון בנושא ואמרתי לה שתמיד היא דוחה את הפגישות ביננו והיא אמרה שזה לא נכון , ושהיא באמת חזרה מהרופא נשים ושאין לה כסף.

היום כאשר היא הגיעה לקבוצה היה דווקא נראה שהיא שמחה לראות אותי אבל אז היא הלכה וישבה ליד אנשים אחרים

סיפרתי פה איך בעבר היו שתיים שהיו יושבות בחוץ ולא אומרות לי שלום , חשבתי שזה התרכך איתן , אבל הכל חזר לקדמותו , אחת מהן דווקא כן אמרה שלום אבל חשתי שהמצב איתה חזר לקדמותו

חשבתי שאם אצא איתם אחרי הקבוצה והם יכירו אותי וילמדו שאני קוראת ספרים ושיש על מה לדבר איתי אז המצב ישתנה

אבל הערב נוכחתי שזה לא כך . בזמן האחרון יצאנו כל הקבוצה אחרי הפעילות , והערב אחרי הקבוצה אחת מהבנות שלא אומרות לי שלום אמרה לחברתה חכי לי , ושאלתי את החברנ הולכים לשבת היום ? והיא אמרה לי באנטיפתיות

" אני לא יודעת" ופשוט התעלמה ממני , שאלתי גם את החברה שהבריזה והיא אמרה לי שהיא לא הוכלת היום כי היא עייפה וגם כי אין לה כסף .. כאשר ירדנו כולם למטה חשתי איך הם מתעלמים ממני .

הסיבה היחידה שחזרתי לקבוצה זה כי חשבתי שאוכל להתחבר עם החברה הזאת , בפגישה הקודמת גם נתתי לה מחמאה לפני כולם .. כלום לא עוזר , לפחות יש לי את חברתי הטובה

אני מרגישה רע מאד , לא מבינה למה אנשים עושים לי את זה , זאת שהבריזה אולי חושבת שאלך איתה לקנות בגדים אבל היא טועה , בי לא מזלזלים , אז תגידו אולי באמת אין לה כסף , ואת תובענית

עובדה שהיא באה לקבוצה מעזריאלי אחרי שהיא קנתה לידיד שלה מתנה , ובכלל אחרי הקבוצה היא כמעט ואל התייחסה אליי , אז תגידו זה בגלל ששאלת אותה מדוע היא דוחה את הפגישות ? אבל אני לא חושבת

הידיד שלה זה אחד שהיה מאושפז ועכשיו הוא הולך לאישפוז יום , אולי הם מקנאים בי שם לא יודעת , כי אני עצמאית וכו' ...לא יודעת מה הבעייה שם

* יש גם את ההיא שעברה מולי ליד מקום העבודה ואל אמרה לי שלום אז לא התקשרתי או הייתי איתה בקשר מזה זמן ואז אתמול היא כתבה לי מסרון " שהיא לא התכוונה לפגוע בי , ושהיא בדיוק אכלה ולא היה לה נעים ושהיא לא רוצה שננתק את הקשר

כי הקשר חשוב לה " אז בגלל שהרגשתי חרא אחרי הפגישה הרמתי אליה טלפון והיא הייתה קרירה מאד , ואמרה לי שהיא הרגע נכנסה הביתה , דיברנו קצת ולא חשתי אותה היא לא עודדה אותי

איזו התקדמות ... נמאס לי מאנשים אני רק נפגעת מהם כל הזמן , מה שאני לא עושה מנסה להתקרב הם מסרבים , חוץ מחברתי האחת והיחידה .

Lady Stark

New member
אין על מה לסלוח. טוב שפתחת שרשור

מילקי, לפי מה שהבנתי את רק לאחרונה נפתחת והתחלת להיפגש עם חברות.
תני לזה זמן, מותק. כשמנסים דברים חדשים יש ירידות ועליות כל הזמן.
מה גם, שבקבוצה שאת הולכת אליה לכולם יש עניינים עם השתלבות בחברה. יכול מאוד להיות שמה שקרה שם היה חוסר תקשורת, או שהיא הביעה מצוקה לא בצורה ברורה.
את לא היחידה שמתקשה שם.

מילקי110

New member
חיי כגיהנום יום יומי

* גילוי נאות גנבתי את הכותרת ממישהו שכתב בפורום השכן

המשפט הזה פשוט קולע בול מבטא היטב את המצב .

עוד מעט אצטרך ללכת לעבודה כמידי יום , לשבת ולצפות איך מסביב לכולם יש חיים

אחת מאורסת , לשנייה יש חבר כבר חמישה חודשים , הילד עם החברה שיש לו כבר ארבע שנים , חברתי לעבודה שהיא כבר אם לארבעה ילדים ונמצאת בהריום חמישי

חברתי השנייה לעבודה שהיא אישה שכבר יש לה נכדים היא גרושה אבל עדיין היא בוודאי לא במצבי

חברתי זאת שבהריון אחיה התחתן אתמול והיא הזמינה אותי לחתונה שלו , אבל לא הלכתי כי פחדתי שלא ארגיש שם בנוח זאת חתונה של דתיים מה שאומר חתונה מופרדת , וחששתי שבודאי היא תהיה כל העת עם המשפחה שלה

ואני אשב בצד לבד . כמו כן אין לי כסף , בניגוד לחברתי מהקבוצה זאת האמת לאמיתה , יש לי מינוס גדול בבנק ונותר לי עוד 1000 ש"ח עד לתיקרה של האשראי , זאת האמת אני תמיד כנה ולא משקרת .

אז הנה לכם בעבודה הצלחתי ליצור בקטן חברים אומנם זה לא מעגל חברתי אבל עדיין יש לי עם מי לשבת בהפסקה . כנראה שאני לא כזאת מפלצת , מוטציה ..

חייבת להעיד על עצמי שאני בן אדם טוב , הדבר היחידי שמרתיע אותי באנשים זה שהם לא הגיינים ואסטתיים , יש מישהי בעבודה איזו אישה אחת שהיא מגעילה אותי אני לא מסוגלת ... כאשר אתמול היא הייתה במטבחון בהפסקת הצהריים ישבתי

אליה עם הגב כי מגעיל אותי אפילו לראות אותה היא מוציאה לי את התאבון.

* תחושה קשה מאד של אין מוצא , נניח והייתי רוצה למצוא עבודה אחרת , במה ? אין לי מקצוע , ואני לא יודעת מה אני רוצה ללמוד, הזמן הולך ואוזל , תחושה רעה מאד בגלל אתמול בערב בקבוצה היה מגעיל שם

מילקי110

New member
בגלל היחס "המקסים שלכם

אני לא יעדכן אתכם איך היה

האמת שנמאס לי גם מכם ואל תזיינו לי את השכל אם גם אנחנו בדיכאון וכו'

כי הנה יש אנשים שגם כותבים כאן ואתם מגיבים באופן קבוע . לפחות תהיו כנים

הייתי אתמול והיום בבוקר במצוקה נוראית , גם בעבר כתבתי פה פוסט כואב ביותר על אמא שלי וגם נאדה

זה בסדר אני אסיק את המסקנות . לא אקבל שוב את הדברי חנופה האלה כי הנה עוד פוסט קשה וכואב שנותר יתום

כבר ציינתי שנמאס לי מאנשים ........

מילקי, בבקשה אל תלכי
ט'

אני אצטער אם תעזבי כאן. אני חושבת שבאופן כללי את אחד האנשים שיותר אהודים כאן וכולם משתדלים להגיב אלייך. קורה שמדי פעם משהו מתפספס, אני משתדלת תמיד לעקוב אחרייך ולחזק אותך. אני מציעה שאם את במצוקה נוראית ורואה שלא הגיבו לך, תקפיצי את ההודעה או אם היא לא קופצת כי עבר הרבה זמן תפתחי הודעה חדשה ותבקשי בצורה יפה שיתייחסו. אני בעצמי אחרי יום מאוד קשה שרובו היה בבי"ח עם כוויות בדרגה בינונית בידיים ודי קשה לי להקליד. הנפש שלי עמוסה וכואבת, ועכשיו גם הגוף. רבים מאיתנו כאן סובלים עכשיו מבעיות גופניות ורגשיות, בבקשה אל תיקחי את זה אישית ואל תסיקי שום מסקנות שאף אחד לא התכוון אליהן.
תסכימי לשקול את זה שוב?

תהיו חזקות שתיכן

אלומה, אל תקלידי אם זה כואב לך. גם הנפש שלי עמוסה וכואבת אחרי שיחה "כבדה" עם הפסיכולוגית שלי. די הבהלת אותי עם הכוויות. לילה טוב ו-

הבהלתי גם את עצמי

ואת איילה. ואת החבר-שכן-עו"ד שנולדה לו עכשיו התינוקת, וניער אותי בטלטלה עזה. איך היה אצל הפסיכו'?

היה לא קל

היה לא קל אצל הפסיכולוגית, אבל לפחות היא אמרה שנגענו בנקודות כואבות. בראוו לעצמי!
היום עד עכשיו היה חרגיל.

היי

מילקי, כמו שסטארק אמרה בשרשור הנפרד, כבר כמה ימים יש לי בעיות אינטרנט בבית ואם אני נכנסת לפורום, אני לא תמיד מספיקה לראות הכל (שלא לדבר על להגיב) לפני שהאינטרנט קורס.
אני מבינה ואת במצב קשה ואני רוצה להיות שם בשבילך ואני בטוחה שאני לא היחידה שמרגישה ככה.
אשמח אם תישארי פה, באמת. ואלה לא "דברי חנופה". מעולם לא הייתי בחורה שמאמינה בזה.

למעלה