בחזרה מתאילנד

nikita5s1

New member
בחזרה מתאילנד

שלום לכולם, חזרתי לי מירח דבש בתאילנד הקסומה, וצללתי לי לתוך ההודעות שלכם בפורום. כמובן שמייד אחרי רצתי לחפש בחמוריה את הפרקים של קליפורניקיישן. אז קודם כל רציתי לספר לכם שגם בתאילנד מזייפים את תיקים, מה שאומר שהם עדיין מבוקשים :) כמובן שאני לא מסתפקת בפחות מהמקור שקניתי בניו יורק ב-40 דולר לעונה (שזה בהרבה יותר זול מ-120 דולר שזה עלה בזמן שהסדרה רצה). אני יושבת לי כבר כמה חודשים מאז שגיליתי את הפורום ומחכה שתארגנו איזו פגישה, כי עם כל הכבוד לפתיחות פה בפורום עדיין קשה לי לקשר בין הכינוי לשם, ולרקע של כל אחד מכם. ראיתי שארגנתתם פגישה ברביעייה כשלא הייתי. אני אישית מקווה למשהו קצת יותר גדול, הרי יש פה יותר מארבעה שמתכתבים בקביעות, לא? בקיצור החלטתי להיות היוזמת ולהציע פגישת היכרות כמו שצריך. כל מה שיש לי להציע בשלב הזה זה את הדירה השכורה הצנועה (מאוד יש לאמר ) בבת ים. אבל נראה לי שבמקום אחר כמו מסעדה יהיה יותר מגניב. אני מזכירה לכולם שכשאכנס לבית החדש שלי בסביבות יולי, כולם מוזמנים (ברגע שה-DVD יוצא) להקרנה חגיגית של הסרט הישן והחדש אצלי עם פיצה. אז מה אתם אומרים?

randomalit

New member
אני אשמח להגיע

ולהכיר את כולם. נראה לי שעדיף להיות בדירה שאפשר לראות בה פרקים ביחד :) אגב, יש פה מישהו עם פייסבוק? אולי נקים קבוצת X-Files ישראלית שם?

Gilliana

New member
באמת שכבר הגיע הזמן למפגש

המפגש האחרון שלנו, וגם זה לא בפורמט מלא, היה בפסח האחרון כך שבהחלט הגיע הזמן. אז את כמובן מוזמנת להתחיל לארגן - להציע תאריכים, שעות וכו'.

Julia307

New member
רעיון טוב

אני אשמח לבוא אם אוכל (עדיפות לימי חמישי). היה לי כיף להכיר את מי שהיה במפגש הקודם. ויהיה כיף להכיר עוד אנשים מהפורום.

eve6

New member
גם אני בפייסבוק

צחוקים, בדיוק אתמול נרשמתי... טוב לדעת שתהיה לזה איזו שהיא מטרה

Ice Age

New member
אפשר גם

במודיעין, אני יכול לארגן את המשרד שלנו, ונקרין כמה פרקים ברצף. אולי אפילו מרתון של לילה שלם?

nikita5s1

New member
איזו היענות :)

מגניב - אז תנו לי הערכה גסה של כמה אנשים נהיה, שאני אדע אם הסלון הקטן שלי יכיל אותנו. אשמח לקבל הצעות נוספות למקומות, ice age - איך בדיוק אתה יכול לשריין מקום עבודה? נשמע מעניין במיוחד אם יש ברקו או פלסמה ... שכל אחד יכתוב איזה יום בשבוע בעייתי מבחינתו . או לחילופין אם יש לו בעיה עם יום חמישי כי זה באמת נראה היום הכי מתאים בגלל שלא צריך לקום למחרת. אני רוצה לנצל את ההזדמנות כדי להכיר את כולם, אבל אם רואים פרקים, אז הייתי רוצה שהם יהיו מאיפה שאני והחצי הפסקנו לראות כדי שהוא לא ישתעמם (כרגע אנחנו בסוף עונה 5, אם אני לא טועה הסרט הוקרן בשלב הזה אז אפשר לראות גם אותו) מה הייתם רוצים שירפד לנו את הבטן באותו ערב? אני אישית תמיד בעד פיצה (וכמובן קינוח - אולי קרמבו? :) )

אני לא יכולה להגיד מראש

אני אתאים את עצמי לכולם אם כי באמת נראה לי שימי סוף השבוע הם הכי נוחים.

Gilliana

New member
ושכחתי להגיד...

שגם לי ימי חמישי נראים המתאימים ביותר, כך שכל יום חמישי מבחינתי מתאים, למעט יום חמישי הבא (לא מחר, שהרי מחר בודאי לא יהיה מפגש -אלא זה שאחריו).

Ice Age

New member
יש מקרן, מסך ומערכת קולנוע ביתית

במשרד שלנו. אני יכול לשריין.

nikita5s1

New member
נשמע מעולה.

יש למישהו התנגדות שנעשה את זה במודיעין? מישהו מתנגד לזה שנראה את הסרט או פרקים מהעונה השישית? לאהרון (אני מרגישה כמו בת 16 כשאני קוראת לו חצי, ובת 50 כשאני קוראת לו בעלי) אין בעיה לראות פרקים שכבר ראה (עד וכולל העונה החמישית) אבל הוא מעדיף פרק מיתולוגיה\חייזרים ולא פרקי מפלצת. מכיוון שיש בעיה עם יום חמישי עוד שבוע, מה דעתכם על עוד שבועיים? נדמה לי שזה יוצא 1.11.

Ice Age

New member
עונה שישית מתאים

סרט פחות. אני דווקא מעדיף יותר פרקי MOTW ופחות מיתולוגיה.

למעלה