בחזרה

קוב

New member
בחזרה

שמח לשוב לחיק חברים משרות של שדה במקומות אחרים למצוא חברים וחברות ישנים קוסמת נווטת ורבים אחרים ודרישה של שלום מחולות זהובים מפאה של שדה מחולות נודדים שלום לא שקט ואולי אחרון לאחת שהייתה שם מהיום הראשון ושוב לאחר פגרה זמנית חופשה חיונית לטעינת מצברים והסדר ששב ושולט במקום מוסג כבקסם של מג עליון קוב נ.ב. מה עם האוזניים? כאלו ממולאות בכל מני אסורים, יש?

שרי42

New member
אחרי ד``ש כזה אתה עוד שואל?

בטח שיש...ומכל הסוגים... מה אתה מעדיף?

קוב

New member
כרגיל

אני כידוע - שומר מסורת משוגע על פרג אבל לא בוחל (לצערי) בשום חטא... ועל זה נאמר כבר החטא ועונשו...

אני יכולה להציע סוג בצק אחר

הולך?? סתם, סתם, לא נותנת ביסים. נחמד מה שכתבת. ברוך שובך. חג שמח לך.

אפרת.א

New member
הכל אמיתי - אין כל קסם...

אבלללללל - שאני אבין , זה פראי זה?????? הבטחת! ואולי בגלל שפורים היום - כבר שכחת? אה, לאאאאא לא בפורים נעוץ הנעץ , כי אם.....חחחחחחח ששששששש לא מגלה, שלא אשמע שוב, בטעות או שלא בטעות מהצד הדרומי - בוםםםםםם טרחחחחחחחחחחחח על קולי ואחשוב שאלו זיקוקיןלכבוד הפורים ובעצם יהיה זה...``עושה הניסים`` הנוסע לצד הצפוני:) אחת ושתיים הרם ידיים ויאללה עצל שכמותך - לעבודה! (נגמרה החופשה!) וכי חשבת שבשורה או שתיים אפטור אותך מנידרך?? ראה הוזהרת! באשר לאוזני המן - זו אכן המחלקה של סופגי:))) אבלללללל הקמצנית - לא נותנן ביסים....מציעה לך אחר כבוד - גש, תפתיע, מאחור...אולי זה יעזור:)) אה? אה? - רואה , הצעות יעול - תגיד, תגיד שאנ`לא חברה טובה! מממממוווווואאאאאההההההההה - חחחחחחח (בפורים מותר...)

קוב

New member
בטח פראי

זה לא פרוע זה? שעתיים קודם התכוננתי פרעתי שערות (נו מה כבר... לא לצחוק!) לא התגלחתי (אההה! שם עוד...) וכדי להיכנס לאווירה פרועה שתי כוסיות גמאתי (אמנם רק מיץ אשכוליות אבל שתיים!) זה לא פרוע זה? ממממממממממממ אם זה לא פרוע נצטרך לחשוב הלאה.... והעיקר שיהיה לכולנו חג שמח

למעלה