בחייאת אנשים תעזרו לי לפתור

בחייאת אנשים תעזרו לי לפתור

http://gavan.hostorm.biz/ למעלה בכתובת יש חידון ממש קשה אני כבר בשלב 4 אם תגיעו לשלב תעזרו לי.. וכדאי לנסות לפתור זה ממש חכם..ומגניב אתם פותרים חידה אתם מה זה שמחים אחרי מלא ניסיונות חחחחחחחח יאללה אנשים תעזרו לי זה מה זה קשה..

קשה לעזור?קשה להפסיק פעם

אחת?נמאס כבר נמאס..תחשוב לשנייה ש-בתאל של הצ'אט זה..אממ.. בלה בלה בלה ותנסה לעזור במקום ליהיות כזה נאחס תחשוב שאני חבר שלך או חברה שלך או ידידה שלך או ידיד אוקיי?

Free Lancer

New member
חחח

חמודה, את התחלת לריב כאן עם כל הפורום על כלום, השתמשת במילים מפגרות, ואת רוצה שאני אתייחס אליך כמו אל חבר/ה שלי? I DONT THINK SO...

רייצל87

New member
לא הבתנ יאת החידה השניה..

ולא נראה לי שהבנתי את הרעיון הכללי.. אולי תסבירי

טוף אני מנסה באיזה פורום

עוזרים לי החידה ה-4 הזוייה זה מה זה קשה לפפתור אותה צריך לעשות משו ברשמקול להפוך אותיות..קיצר קשה.. בחידה השניה בכתובת אינטרנט יש שם מס' 2 נכון?את מוחקת וכותבת שם 3 ואז מנסה לפתור את החידה השלישית ושתגיעי לחידה 4 תתיקעי כי זה ממש ממש קשה אנחנו עוד בשלבי ניסיון..

תיכנסי או לפורום אופנה או לשיר שלנו

ממליצה בחום על פורום אופנה ואז תיכנסי לשירשור שכתבתי ותיקראי את כ-ו-ל-ו

כתוב במקור חדר הפוך נכון?

וגם מישו בילגן לי את כל האותיות..הקטע הוא להפוך את האותיות של הביסלי ולכתוב את מה שייצא בכתובת למעלה ואת עוברת שלב

יהה אני בשלב 9 איזה כיף../images/Emo13.gif

בשלב שלוש תנסי למצוא ברקע השחור שבתמונה מילה ואז תכתבי אותה בכתובת אצלי ראיתי בלי לעשות כלום אצל כמה במחשבים צריך להבהיר את התמונה תנסי להביהיר את התמונה

Hadar g

New member
אנלא יודעת איך...טוב אני אנסה אח"כ

אבל זה נראה חידון דפוק ביותר

חחח זה ממש לא דפוק

זה משו עם מחשבים.. זה מאוד קשה.. נתקעתי ב-9..את צריכה לחפש מלא רמזים ולהפעיל קצת את המוח.. אולי קצת הרבה..

ה-3.0 זה ההמשך!כיייייייייייייייי

סיימתי את המשחקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק סיימתי את המשחקקקקקקקקקק ישששששששששששששש סוף סוף סיימתי את המשחק איזה חכם!!! איזה קשה המשחק אבל הוא פשוט כיפי!!!!!!!!!!!!!!11 לקח 3 ימים לגמור!(מה שלאחרים לוקח שבוע לפחות) (אהה ופתרתי יחד עם כמה חברות)(עזרה קבוצתית חחחחחחחחחח)

למעלה