בחייאת...

בחייאת...

מה הקטע בנרגילה ? בכיתה ז' בערך כולם התלהבו ועישנו נרגילה, סבבה, לגיטימי, יושבים חבורה של אנשים, שמים ראש ומעשנים בסבבה... אבל עכשיו אני רואה תופעה של אנשים שמעשנים נרגילה בוקר-צהריים-ערב, כאילו, מה ?! זה גועל נפש ! אני אישית הייתי מעשן הרבה נרגילה לפני שהתחלתי לעשן סיגריות, אבל עכשיו אם אני רואה חברים מעשנים נרגילה המקסימום שאני אעשן זה אולי 3 שאכטות, אחרי זה אני ארגיש גועל נפש ואדליק סיגריה. מה הקטע בלסחוב נרגילה בתיק ולהדליק ראש כל 5 דקות ? תעשנו סיגריות, קומפקטי וטוב יותר.

lizard

New member
אני התחלתי מסגריות ועברתי לנרגילה.

העשן של נרגילה יותר טעים לי. אני לא רוצה להסתובב עם סיגריות כל הזמן. ובגדול בכמות שאני עשנתי, זה עלה לי הרבה יותר.

Kps

New member
צ'מע זה לא העניין,

לא משנה מה תעשן, אם זה סיגריות ואם זה משהו אחר, אי אפשר לוותר על עניין הנרגילות, זה פשוט עניין מגבש כזה בין החבר'ה לשבת 2-3 אנשים בחדר קטן או 7-8 אנשים בזולה גדולה או בפארק גדול לעשן נרגילה או שתיים, כשכל אחד מחכה לתורו, אין דבר שיכול להחליף את זה אני אישית ניסיתי נרגילה פעם ראשונה בכיתה ה'... העניין בנרגילה שזה לא נותן לך הרגשה ממש, לפחות לא אחרי שאתה מעשן כמה פעמים וביחוד כשאתה מנסה משהו כמו סיגריות ובקטע הזה דווקא סיגריות כי לסיגריות יש השפעות שונות מחומרים אחרים זה לא מין סאטלה, על השאחטות הראשונות זאת הרגשת ריחוף כזאת והבזק מרגיעה בקו המחשבה, אם הייתי יודע שאחרי שאני אעשן סיגריות אני לא אגע יותר בנרגילה לא הייתי מתחיל בכלל... נ.ב סיגריות מרגיעות והם יהיו החבר הכי טוב שלך ברגעים הקשים, כי תמיד תוכל לעשות טיול בשכונה ולבקש מסתם עובר אורח לבקש סיגריה ולעשן אותה וזה לא בעייה כזאת למצוא אותה. הודעה אחת למטה תוכל לראות את ההודעה שלי שהפסקתי לעשן

למעלה