בחיים לא אצא עם....

Ginger L Honey

New member
בחיים לא אצא עם....

Never say never!
האם אמרתם לעכמכם בעבר שבחיים לא תכנסו למערכת יחסים עם אנשים מסויימים מבחינה חיצונית, אישיות, הרגלים מסויימים וכו'?
למשל "בחיים לא אצא עם נמוך/ה , גבוה/ה ממני"
"בחיים לא אצא עם מעשנ/ת"
"בחיים לא אצא עם אדם שיש לו עבר פלילי"
"בחיים לא אצא עם ימני/שמאלני"
"בחיים לא אצא עם מישהו/י שהיה/תה בעבר עם מישהו מחברי הקרובים"
וכו'

במידה ויש כאלו, מה הם ה"בחיים לא.." שבסופו של דבר כן יצאתם איתם?

האם ה"בחיים לא..." הזה בדעבד היה משהו שטותי לפסול לגביו, או לפחות לא נורא כפי שחשתם בתחילה?

האם לצאת אם אדם שהיה ברשימת ה"לא" שלכם התגלה כטעות או כדבר חיובי?

מה הם ה"בחיים לא..." שאינכם מוכנים להתפשר עליהם כלל?

ובעריכה שאלה אחרונה, האם היו אנשים שעקב מע היחסים עמם נוצר "בחיים לא אצא-שוב עם"?
למשל, וזו דוגמא אישית, רק לאחר שנפרדתי מהחבר הראשון שעישן סיגריות אמרתי לעצמי, "בחיים לא אצא שוב עם מעשן." ומאז אכן לא יצאתי עם אחד

supersonic777

New member
אל תגידי "בחיים" ואל תגידי "רק"...כי זה יבוא לך בהפוכה...!

&nbsp
&nbsp

שאלה מעניינת

כשיש לי עקרונות - אני לא עושה דברים שמנוגדים להם מרוב שזה חזק ועוצמתי אצלי אבל זה מאוד תלוי לדברים שהם עקרוניים ומשהו שבל יעבור מבחינתי.
&nbsp
מה שכן, לא חשבתי אף פעם שאני אצא עם מישהו צעיר ממני ויצאתי עם מישהו בעבר, גיליתי אחרי כמה דייטים שהוא צעיר ממני בהרבה ועדיין נתתי לזה צ'אנס.
&nbsp
&nbsp

a wild rose

New member
never say never

בדיוק הייתה לי שיחה אתמול עם חברה על זה
יצאנו לדרינק ודיברנו על גברים ואהבות עבר ואכזבות... ושתינו קלטנו עד כמה רשימת ה"לעולם לא" שלנו דיי גמישה, באופן כזה שלא תמיד שמנו לב שהתגמשנו איתה.
&nbsp
ככה נזכרתי במקרה שיצאתי עם מישהו נמוך, כשאני מאז ומתמיד הייתי חובבת גבוהים וכשהכרתי אותו היה לי ברור שזה אחד שאין סיכוי שאצא איתו כי לא רק שהוא נמוך, הוא ממש נמוך (אני לא בחורה גבוהה והיינו בערך באותו גובה), אבל אחרי הכרות לא ארוכה איתו הבנתי שהבחור פשוט מוצא חן בעיני. מכאן עברנו לדסקס על פחות או יותר כל הבחורים שיצאנו איתם "ברצינות", ומסתבר שכמעט כל אחד מהם יכול להיכנס לרשימת ה"לעולם לא" הישנה שלי עם לפחות סעיף אחד ויש כאלו שעם יותר. אני מניחה שחלק מהעניין זה התבגרות והבנה שיש דברים שניתנים לגישור ושהם שוליים לעומת אחרים, לצד הכרות עם בחורים מסוימים שהרשימו אותי ויותר מזה למרות שענו לחלק מסעיפי ה"לעולם לא"', והכוונה לא רק לבחורים שיצאתי איתם - עובד איתי בחור מקסים שעונה לחלק מהסעיפים האלו, ולצד זאת הוא בעיני מייצג את "המודל" של הטיפוס שהייתי רוצה להעביר את שארית חיי איתו (הוא עצמו נשוי באושר).
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

אני אמרתי שבחיים לא אצא עם מעשן

ואז זה בא לי בהפוכה כשגיליתי שבן הזוג שלי דאז למעשה עישן מאחורי הגב שלי רוב ההיכרות שלנו (וכבר היינו אז איזה 3 שנים ביחד). ועוד גיליתי את זה בנסיבות מבאסות במיוחד.
&nbsp
חשבתי גם שלא אצא עם גרוש (לא אמרתי את זה כמשהו נחרץ אבל זה בהחלט דבר שהפריע לי) אבל אז, מה לעשות, התאהבתי בגרוש.
&nbsp
אז היום אני חושבת שיש מעט דברים שהייתי פוסלת עליהם באופן טוטאלי. למעשה הדבר היחיד הוא כנראה ילדים. כי בתור אחת שלא רוצה ילדים, בטח שלא בא לי שזה "ייכנס בדלת האחורית"

supersonic777

New member
את אולי לא עומדת מאחורי מה שאת אומרת...!

אני אמרתי,שלא אצא עם מעשנות,לא יצאתי וגם לא אצא...!
אגב,אני לא מתחיל עם מעשנות,כך שאין בעיה בכלל...!
גרוש/גרושה לא משנה,כל עוד אין ילדים,אז לא בעיה...יש כאלה שלא מפריע להם או להן גם על ילד אחד או ילדה...
&nbsp

לא הבנתי...

3 שנים שלמות את לא ידעת שהוא מעשן?
למה?
איך??????
&nbsp
הוא בעצם שיקר לך 3 שנים?
או שסתם היה מעשן בקטנה ולא הקדיש לזה חשיבות רבה-להגיד לך?
האם שאלת אותו בתחילת הקשר האם הוא מעשן?
&nbsp
זה נשמע לי הזוי 3 שנים להסתיר דבר כזה...
&nbsp

זה אכן הזוי...

ברור שדיברנו על זה בתחילת הקשר, הוא ידע היטב שזה משהו קריטי לי (יש לי דודה שנפטרה מסרטן ריאות בצורה הכי קשה ומגעילה שרק יכולה להיות אז זה סוג של טאבו אצלנו במשפחה).
אני לא בטוחה שהוא עישן אז, או לפחות לא בתדירות מספיק גבוהה בשביל שזה יפריע לו להפסיק בשביל הקשר איתי.
&nbsp
בכמעט שנה הראשונה שהיינו ביחד הוא לא עבד והיינו ביחד רוב הזמן, אני די בטוחה שהוא לא עישן אז. אבל זה השתנה כשהוא התחיל לעבוד. אני לא יודעת בדיוק מתי אבל כמעט שנתיים אחרי זה הוא עבר תאונת עבודה, וכשחברים שלו מהעבודה באו לבקר אותו הבנתי תוך כדי שיחה שהוא בעצם מעשן איתם כל יום!
כיוון שאיפה שהוא עבד יש מדים הוא לא "הביא" ריח של סיגריות הביתה, ותמיד היו לו סוכריות מציצה או מסטיקים באוטו, כך שבעצם לא היתה לי שום דרך לדעת ואם לא המקרה הזה בטח יכולתי לא לדעת מזה עוד הרבה זמן.
אני כן אומר שהוא כנראה לא היה מעשן כבד, כי עובדה שהוא לא היה מעשן בזמן שהוא היה בבית, או כשהיינו בחופשות או סתם סופי שבוע. אבל מבחינתי זה לא שינה, גם אם לא היה אכפת לי מהעישון עצם זה שהוא שיקר כל כך הרבה זמן גרם למשבר מאוד מאוד גדול.

nate2000

New member
בחיים לא אצא עם

עבריין מורשע, או אחד עם כמה תיקים (ולא על כמה גרם מריחואנה או איזה משהו טיפשי שעשה כשהיה בן 15).
מכור לאלכוהול/סמים/מין....
לא אוהב בעלי חיים
מסורתי או דתי
ויש עוד כמה טיפוסים שלא הייתי מתחילה לצאת איתם או חותכת במידי את הקשר אם הייתי מגלה שהם כאלה

שאלה מעניינת :)

&nbsp
אני בנאדם סופר שיפוטי (אני חושבת שאני שופטת אנשים מאוד מהר אבל לא מבקרת אותם על היותם כאלה..)
&nbsp
הייתי אומרת שבחיים לא אצא עם מישהו מעשן; עם משתמט; עם מישהו שיותר נמוך (אני 1.81);
פעם יצאתי עם מישהו ושאלתי אותו איזה מוזיקה הוא שומע, והוא ענה לי גלגלצ ואני מוד שזה ממש הוריד לי. לעולם לא אצא עם מישהו שלמד איתי בבית ספר (אני גרה בישוב קטן וכל מי שלמד איתי ביב' הכי אותי מאז כיתה א'...)
&nbsp
אחרי שאני וחבר שלי היינו ביחד דיי הרבה זמן, הוא השתחרר מהצבא ותמיד ידעתי שהוא רוצה "להתנסות" ב"ירוק" אחרי הצבא אבל אז יום אחד הוא סיפר לי שהוא עישן וזה טלטל אותי.
וברור שאהבתי אותו באותה מידה אבל היה לי קשה להשלים את זה. פתאום הדימוי שלו בראש שלי השתנה ודיברנו על זה והוא אמר שזה מסקרנות והוא לא מתכוון להפוך למעשן והחלטתי, ואני ממש לא שלמה עם זה, שאם הוא מעשן, אני לא רוצה לדעת את זה.
ועבר הרבה זמן מאז וזה עדיין מפריע לי אבל זה לא משנה, כי אני עדיין אוהבת אותו.
אבל כשאני מדמיינת אותו מעשן, אני מרגישה שאני לא מכירה אותו. שהוא מישהו אחר. ואני תוהה, אם הוא היה אומר לי שהוא מעשן כשרק נפגשנו, האם הייתי יוצאת איתו.

A לוןA

New member
בחיים לא

בחיים לא אהיה עם מישהו שלא חולקת איתי .. אהמ.. את תחום העניין הספציפי בחתימה שלי
בחיים לא אהיה עם שקרנית
בחיים לא אהיה עם קנאית אובססבית
בחיים לא אהיה עם פנאטית (וזה לא משנה אם היא פנאטית דתית/טיבעונית/פוליטית או אחרת)
ויש עוד
אף אחד מהתנאים והמגבלות לא קשורים למראה חיצוני, מוסכמות חברתיות וכו'-אבל בהחלט קשורים לדיעות ולאישיות.

kagome10

New member
בחיים לא אצא עם אדם שאני לא יכולה לשוחח איתו

ולהנות מהשיחה.
באתי לכתוב שבחיים לא אצא עם מעשן, אבל הבעיה היא לא עם העישון עצמו אלא עם הריח המסריח, אז אם יתברר איכשהו שמישהו מצליח לעשן מאחורי גבי (כלומר, אני לא מריחה את הריח מגעיל) אז אני מניחה שזה סביר איכשהו.

kagome10

New member
קראת את ההודעה של האישה של רנואר?

לי זה נראה מוזר עד גבול הבלתי אפשרי - לא לשים לב שמישהו מעשן, אבל מתברר שגם זה קורה...

supersonic777

New member
התעלמות,הדחקה...ברור שאי אפשר לא לשים לב...

גם אם מישהי לא עישנה מעולם,פעם אחת הדליקה סיגריה,ישר מריחים את הסירחון...!
לפעמים מתעלמים,כי אחרת אולי מפספסים קשר זוגי...
אצלי זה לא משנה,בחורה מעשנת?"בית הספר" נעול...גם על חשבון שאולי יכולה להתאים...

kagome10

New member
האמת? נוטה להסכים איתך

קשה לי מאו לתאר איך אפשר לא לשים לב לריח עישון

לכל אחד אני מאמינה

יש איזה קו אדום בנושא..
למשל לא אצא עם מעשן.. נקודה. אם יתגלה שהוא מעשן בסטר אני מאוד אתאכזב ואשקולנ מחדש את הקשר..
לא אצא עם אחד ששונא בעלי חיים .. כי אני לא רואה את עצמי חיה בלי חיה בבית (חתול או כלב)..
לא אצא עם אחד שמצהיר שהוא לא מעוניין בילדים. או גרוש עם ילדים ( אני רוצה ילדים משלי ושהגבר מתחיל משפחה כמוני בלי ילדם.. דף חלק)
גרוש לא אחפת לי כי גרוש ללא זה כמו רווק.. לא אמור להיות לו קשר עם הX.
פרוד.. כי פרוד זה לא גרוש.
יש עוד אבל זה העיקר

כמוך, יש קווים אדומים שקבעתי אחרי שניסיתי

אחרי שיצאתי עם מישהו שעמדתו הפוליטית שונה מאד משלי החלטתי שלעולם לא עוד, אני בנאדם מאד פוליטי וזה חשוב לי, לא על כל פער אפשר לגשר.
אני רוצה להאמין שאף פעם לא אצא עם אדם רע.

למעלה