בחיים לא!! האומנם?

crema2

New member
בחיים לא!! האומנם?

שאלה לי אליכם:
האם ניתן לגרום לגבר(או לאישה) להתעניין בכם מבחינה רומנטית למרות שמעולם לא התעניין בכם בעבר, פסל אתכם על סף.
אם כן, מה הן הסיבות שגרמו לכם להתעניין במי שלא רציתם מעולם:
האם זה בגלל שמצא זוגיות , הפסיק להתעניין בכם וכו.
האם זה אפשרי אוט שמה עניין של טעם הוא זה שגרם לכם לפסול , ושום דבר לא ישנה את דעתכם?

Purple Mushroom

New member
אני חושב שזה אפשרי.

נזכרתי שהיה סיפר כזה, בסרט חינם דרך תפוז שראיתי עם האקסית האחרונה שלי ש', לפני כשנה, יותר משנה,
בקולנוע רב חן בתל אביב. אלנבי 1.

"תודה עוד שמחה בבקשה" :)
סרט ניו יורקי חביב, על כמה סיפורי אהבה.
זה אפשרי בקיצור.

פירסום

לטוב או לרע זה לא משנה, העיקר שהשם יעלה במוחו של המיוחל/ת
דרך טובה זה ליבש אותה ולהסטלבת עליה ממש בקטנה, רק כדי להכניס תשם למערכת

הכל אפשרי... אבללללללל

זה תלוי!
כי כמה הגבר מתראה עם אותה בחורה וכמה זמן רואה אותך (נגיד)?
כדי שהגבר יתחיל להראות עניין מבחינה רומנטית, אז צריך להיות קרובים אחד לשני.... אם רחוקים, אז לא יקרה כלום.
אני חושבת שלפעמם זה לא עניין של טעם. לפעמיםפ הכריזמה של האדם, האופי יכול לגרום לאדם להתעניין עם הזמן.

al19

New member
כמובן שזה אפשרי,

אני יכתוב בלשון זכר.
אבל הכל אפשרי בחיים.
אם רק נרצה את זה מספיק ונפעל בכל המאמצים להגשים את זה הכל אפשרי.
תראי, יש טלנובלה שנקראת כוחו של גורל, שמספרים שם בדיוק על סיפור אהבה כזה שמישהו פסל מישהי על הסף והיום אחרי 18 שנים הם מתאהבים.
אבל בכל מקרה,
כמובן, דברים משתנים, אנשים משתנים.
אבנים הופכים להרים, הרים הופכים לחול, חול הופך לאבקה שהופכת לעוד חומר שהופך לאדים שהופכים לעננים שהופכים למיםי שהופכים ל...
בקיצר.. הטבע הוא דבר דינאמי
הכל משתנה בו, ובין השאר גם אנשים ואלוהים יסלח לי גם אהבה. הכל משתנה עם הזמן.
אני שטיילתי בתאלינד בפעם הראשונה לבערך שנה הייתה מישהי שכמעט רצחה אותי באוטובוס ממש שנאה אותי .
ובסוף אחרי שנה כמעט התחתנו .. מה הסיבות ? . זה הסטוריה וזה לא משנה כי הסיבות שהובילו לזה לא יקרו במצב אחר.
אבל שוב הכל אפשרי.
הכל יכול לקרות
ולא רק זה גם שמישהו ישנה את הדעה שלו ?
אני שהייתי קטן לא אהבתי חצילים היום אני מת עליהים.
אתמול לא רציתי לאכול, היום אני מת מרעב
אז כן הרצונות תמיד משתנים
ואני מאמין שאם נפעל לרצות אותם אז הוא יתאהב בך מחדש .

Purple Mushroom

New member
חשבתי על ההודעה הזאת שוב ולעומק.

ולי בחיי האישיים יש דוגמא כזאת:
הכרתי מישהי במועדון מסריק בתל אביב, במרץ 2006, כשהייתי בן 30. והיא היתה בת 24, כמעט בגיל 25. ומאוד רציתי אותה בתור חברה, היינו ידידים, והיא לא ממש רצתה אותי.
עברו 5 שנים, במהלכם גם התחתנתי והתגרשתי, לפני החתונה, היא טילפנה אלי, ורצתה לשכב איתי, ביקשה רשות מהארוסה שלי, לשכב איתי לפני החתונה שלי. וכמובן זה היה בלתי אפשרי.
אחרי כמעט 5 שנים, שבהם גרתי בגבעתיים, והיא גם גרה בגבעתיים (עד היום), עם ההורים שלה, היינו ידידים, ואז, אחרי 5 שנים, היא שידרגה אתה הקשר, ובסופו של דבר היינו חברים. אחרי 5 שנים של ידידות,
היא באמת רצתה אותי, והיינו ביחד,
חלק מהדברים מתועדים בבלוג שלי.
אז כן, קרו דברים כאלו מעולם, ואני בונה שזה ימשיך לקרות לי בעתיד.
בגלל זה קשרי ידידות אמיצים הם גם מאוד חשובים. וזה בטח קרה בהיסטוריה האנושית אלפי שנים, קרו מילוני סיפורים כאלו, למיליוני אנשים וזוגות ידידים חברים בטוח.
.

למעלה