בחיים לא ראיתי כזה פורום מת...

erantz

New member
בחיים לא ראיתי כזה פורום מת...

מה דעתכם על זה שקייסי מגיע להפועל טוב או לא טוב??

8orimir

New member
אדו קייסי

למרות שבאופן אוטומטי יש נטייה להתלהב משחקני בית שחוזרים להפועל רק בגלל הסיבה הזו - העובדה שקייסי מגיע להפועל טובה לא רק בגלל הסיבה הזו אלא בעיקר בגלל שהוא שחקן טוב מאוד כשלעצמו ועדייו יכול לתרום להפועל.

erantz

New member
האמת אני הייתי יותר מתלהב

אם ואליד באדיר היה חוזר. הטנק כמו שיורם ארבל אוהב לקרוא לו

8orimir

New member
וואליד באדיר אחד השחקנים הפחות יציב

יציבים בליגה. יש לו הברקות ומשחקים טובים פה ושם - אבל באופן כללי הוא שחקן עייף שאם הוא לא מקבל זריקת מרץ רצינית מהקהל - הוא בקושי מתפקד. בהפועל בטח שלא יכולים לעשות את זה יותר טוב מחיפה.

שחקנים חדשים בהפועל

זה טוב שקייסי בא אבל חבל שרבאח וגרייב עוזבים בגלל זה. קייסי תותח אבל עוד שנה הוא כבר יהיה זקן וחבל להשקיע בו הרבה כסף, אותו הדבר על טובי. אבל אם סולימאן באמת יחתום אז תהיה קבוצה טובה.

איך אוהדים של הפועל פ''ת

לא יודעים שקייסי ובאדיר לא שחקני בית.? עוד מעט תגידו שגם זנדברג שחקן בית שלכם...פחחחח קייסי שיחק בשימשון ת''א ובאדיר הגיע מכפר קאסם (למי שלא ידע-זנדברג בא אליכם מהפועל רמת גן)

העיט

New member
הרשה לי לתקן אותך.

קייסי גדל בהפועל מחנה יהודה. בשנתו השנייה בבוגרים הוא עבר לשמשון כדי להשתפשף קצת וחזר אחרי שנה. באדיר גדל בהפועל פ"ת. זנדברג הגיע להפועל פ"ת בגיל 17.5 מהפועל ר"ג. ועכשיו ידידי, כמה שחקני בית יש במכבי חיפה? ולמנהלי הפורום היקרים - "להתחרות" בפורום של שני האתרים המובילים של הפועל? זה לא חכם..

צביקוש23

New member
צריך לבסס את הקבוצה על שחקני בית!

לא נעים לי להגיד אבל לדעתי צריך במקום לקנות שחקנים ולבזבז כסף להביא שחקנים רק מהנוער ממש כמו שהיו עושים פעם! יש לנו בנוער שחקנים פשוט מעולים ובשלים לקבוצה בוגרת! עם רק פרדי דוד ייתן במה לצעירים הרי שהאליפות היא לא רק בגדר חלום!

למעלה