בחיים שלי לא שמעתי על ניתוחים

no nicks

New member
בחיים שלי לא שמעתי על ניתוחים

פלסטיים. לעבור מנקבה לזכר. תמיד רק זכרים הופכים להיות נקבות. יש מצב שאני מתישהו אהיה בן??? (אני ילדה נמוכה.. ככה שיצא ממני בן נמוך לאללה אבל לא משנה. הכל עדיף על החרא שיש לי בין הרגליים ובחזה.) קראתי קצת את ההודעות.. בהחלט יש פה אנשים שמרגישים כמוני.. זה היה כזה אושר לגלות את זה :) אה, וכן.. אני חדש/ה..

ליטל ו

New member
ברוך הבא :)

כן, בהחלט יש ניתוחים (אני לא יודעת אם הם נחשבים לפלסטיים, לא מבינה בהגדרות) לעבור מנקבה לזכר. מה ש-הידד! :) ו-אוה, אני זוכרת כשמצאתי אנשים שמרגישים כמוני (כן, כן, והמנדט הבריטי עוד היה all the rave ;) ) - נורא אושר :) *חיוך גדול*

היי חמוד

בהצלחה בהכל יש ניתוחים מנקבה לזכר FTM, אפשר להוריד חזה זאת ממש לא בעיה, עושים את זה בארץ והניתוח יכול לעלות אם אני לא טועה כ 21 אלף ש"ח ניתוח "בין הרגליים" קצת יותר יקר יכול להגיע ל 70 אלף$ צירפתי לינק לניתווח הנ"ל

אאוץ' אאוץ' אאוץ'!!!! ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

מה עשו לו ליד?!?!?! זה נראה כאילו הורידו לו חצי יד, מה זה??? קראתי וה תעניינתי בזה קצת פעם ושמעתי על עיניין של לקיחת skin grafts מהזרוע אבל לא ידעתי שלוקחים כל כך הרבה. זה נראה כל כך כואב, איך דבר כזה מחלים בכלל?
בכל מיקרה - פעם ראשונה שאני רואה תוצאות פאלופלסטי כאלה מוצלחות. יש מישהו שיכול לספר עוד פרטים?

Yaara77

New member
מהיד לוקחים שריר

נתח שריר שלם (יצמח חדש במקומו) וגם כלי דם מהירך לקחו את העור (יצמח חדש במקומו) וזהו חיבוקים לבנים יערה

DarlingAdam

New member
ברוך הבא :)

אני שמח שמצאת אותנו ואת המידע שמשמח אותך. מותר לשאול, בן כמה? כי יכול להיות שיש עוד מקום לגדילה (לגובה) טבעית.

palsox

New member
נמוך זה עניין יחסי

כמו כל דבר אחר בעצם... ואם זה מרגיע אותך אז גם אני לא ניחנתי ביותר מדי סנטימטרים. כאן ועכשיו אני אפסיק לקשקש. וכמובן - ברוך הבא / ברוכה הבאה !!! (נא למחוק את המיותר)

היי. ברוך/ה הבא/ה.

יש ניתוחים פלסטיים, כדאי אולי להריץ בגוגל: ftm+top surgery או chest surgery בשביל ניתוח עליון, יש גם אתר בכתובת www.transster.com שדורש הרשמה חינמית ופותח דלת לתמונות של עשרות ניתוחים מכל הסוגים (עליונים ותחתונים), יש עשרות עמודים אישיים של אנשים בתהליכים שונים של המעבר שמתעדים את השינויים הגופניים והמנטליים שלהם (שוב, גוגל זה נחמד בתור התחלה ואני גם מצרף שני לינקים). כפי שכבר אמרו כאן מעליי, הניתוח התחתון הוא הרבה יותר מסובך ויקר מהניתוח העליון. יש טרנסים רבים שבוחרים לחיות עם הורמונים גבריים ו/או ניתוח עליון. יש גם טרנסים שבוחרים לא לעשות כלום. זה הכל עניין של הרגשה. בינתיים יש כל מיני passing tips שאפשר לאמץ או שלא. (ושוב, גוגל).

על אף

שזה רעיון נחמד לאמץ לי זהות של טרנסית עם ניק כ"מושלמת", לא כל כך הייתי בגוגיי בשנים האחרונות. אז לא, זה לא אני. ואני גם לא מצליח להכנס כרגע לגוגיי או לקישור, אז אין לי דרך להגיב כראוי על ההשוואה.

תיקון

עכשיו הצלחתי לראות את ההודעה. שוב, היא לא אני, אבל לתשומת לבך, זו לא הצעה ייחודית לי, והיא הועלתה כבר מספר פעמים על ידי מספר אנשים, בניסוחים דומים. גוגל אכן מספק כר נרחב למידע בנושאים האלו, אם נרצה ואם לא.

למעלה