בחיים שלכם לא תאמינו!

goldy

New member
בחיים שלכם לא תאמינו!../images/Emo106.gif

קניתי היום חולצה כתומה
אפרסם את תמונתה בשירשור התחדשות יולי. החיפושים אחר חולצה צהובה לא-שקופה עדיין נמשכים.

goldy

New member
עד שמצאתי אותה../images/Emo3.gif../images/Emo152.gif

עד אותו רגע הייתי בטוח שיצא חוק שמחייב את כל החולצות הגבריות להיות סגולות וכחולות בלבד.

goldy

New member
כן בדקתי ../images/Emo67.gif

כוונתי למכופתרת, לא T .

eboy10

New member
אוקיי, במקרה של מכופתרת שקופה

למה לא ללבוש גופיית סבא מתחת? סלח לי אם פספסתי את השיחה הזאת.

goldy

New member
כי אני לא 'בהריון'

ומעולם לא התחברתי לגופיה הזאת. אני לא רואה את הצורך ללבוש אותם שני פרטי לבוש יחד. מבחינתי זה כמו ללבוש שני תחתונים בוזמנית: אחד מחזיק את ה'חבילה' והשני יושב בדיוק על התחת.

eboy10

New member
רק ששני תחתונים אין סיבה ללבוש,

גופייה מתחת למכופתרת תפתור לך את בעיית השקיפות שלפי מה שאני רואה - מטרידה אותך כבר המון זמן. בנוסף הגופייה תספוג אם תזיע קצת וככה לא יראו את זה על החולצה.. כי חם יהיה עם או בלי הגופייה.

goldy

New member
בחנות בה מצאתי אותה

קניתי חולצה בגוון שכבר יש לי
. לא היה במלאי, אז הזמינו לי ואמרו לי להגיע שבוע הבא (החלפה תוך שבועיים בצירוף חשבונית, ויש לי קשרים טובים מידיי עם מנהל החנות). כשיחליפו לי אשמח לעשות לה פירסומת, כי הרוויחו לקוח מרוצה.

כתום זה צבע מזעזע לדעתי . . . .

הצבע היחידי נראלי שאין לי בארון ובחיים לא יהיה לי ובחיים אני לא אלבששש :)כאילו באמת זה פסיכולוגי נראלי כבר בכל מקרה אני הרגע חזרתי מהולנד ויש לי דיי הרבה דברים חדשים...אז מחכה לשרשור התחדשויות גם

goldy

New member
כל חולצותיי בצבעים קרים../images/Emo67.gif

יותר מידיי כחול, אפור, שחור, ולעיתים גם ירוק. אני רוצה גם צבעים חמים כגון כתום ואני שמח שהצלחתי להשיגו. בנוסף יותר מידיי סגול, וורוד ולבן. צהוב ושילובים עם אדום יתקבלו בברכה, אבל לא המעויינים הנוכחים של קאסטרו.

כל השנה המעוינים האלה עומדים בעין סערה

אנשים כמוני ממש אוהבים אותם ולאחרים פשוט נמאס לראות אותם על כל בחור שני

goldy

New member
זה שסנופפ בוי פתח? או שתפתח ראשי ונעוץ משלך?

למעלה