בחיית רבקום

RAMI TA

New member
בחיית רבקום

למה מחקתם את כל הוויכוח שהיה כאן?! צריך להראות את כל הצדדים נגד ובעד התוכנית לא רק את הבעד תסלח לי מנהל הפרום שמחק כאן את זה אבל זה ממש לא היה הוגן

n u t

New member
אני מחקתי

אין לי בעיה עם ויכוח אבל אני לא אשאיר על גבי הפורום הודעות שמכילות קללות או בוטות באופן מוגזם. מצטערת.

RAMI TA

New member
סליחה אבל לא כל העימות כאן

כלל קללות. היו כאן כאלו שאמרו את דברם בלי לקללת חבל שמחקת את הכל אפשר למחוק קטעים מסויימים ולא להוריד את כל השרשור

n u t

New member
לא... אי אפשר... זו הבעיה

ברגע שההודעה הראשית מכילה קללות לא ניתן למחוק אותה ולהשאיר את השרשור... וחבל באמת שכך, כי אני כן מודעת לעובדה שהיו פה הודעות שיכלו לתרום לדיון מפותח. הבעיה מתחילה בכך שבכדי להשאיר אותן הייתי צריכה להשאיר הודעות שמקומן לא בפורום...

n u t

New member
../images/Emo45.gif בהחלט...

אם תסתכל קצת בהיסטורית הפורום תראה שישנם המון ויכוחים שלאו דווקא היו לטובת התכנית ועדיין נשארו על גבי הפורום. אולי דווקא בגלל זה רצוי לשמור על רמת הודעה הולמת בכל הודעה שכותבים- כדי שלא יימחקו מכאן בסופו של דבר דיונים תורמים.

RAMI TA

New member
אוקיי אבל נראה לי שאת אומרת

את זה לא לבן אדם הנכון כי אני לא ממש קיללתי כאן, ההפך אפילו הגנתי על אמנון לאורך כל התגובות. וסוף סוף רואים את המנהלים מדברים כאן, לא זכור לי שאי פעם ראיתי אותך כותבת כאן.

n u t

New member
אנחנו תמיד כאן../images/Emo13.gif

פועלים הרבה מאחורי הקלעים כדי לשמור על הפורום
בהחלט לא מפנה אגב את ההודעה אליך... פשוט ידוע לי שלא רק אתה תקרא את השרשור הזה...

למה להרוס פורום

הפורום היה עם הרבה ויכוחים מאוד מענינים ואני לא מבין למה מחקתם את כל הויכוחים -הם הם הפואנטה של הפורום , ודרך אגב לא היו קללות! (אולי קצת דברים על אמנון לוי אבל מה לעשות הגיע לו ולא הייתם צריכים למחוק-זכות הציבור לדעת)

למעלה