בחיי, אדון מנהל, כמה ש א ת ה פאטתי,

HandsomeDevil

New member
בחיי, אדון מנהל, כמה ש א ת ה פאטתי,

למה מחקת את ההשרשור? למה? הא?! כאב לך לראות שאנשים אחרים צודקים? קשה לך להפסיד בכבוד? עכשיו כולנו ראינו מה זה אומר עלייך, ומה זה אומר עליי. מי צדק, ומי טעה. יומטוב @

HandsomeDevil

כתבתי לך הודעה לפני כמה שרשורים (בשרשור שאמרת "שאף אחד פה לא מבין אז שששששששש שתקו!") ואני מציע לך מאוד לפני שתעשה מעצמך צחוק לקרוא אותה..

HandsomeDevil

New member
אני לא יודע מה אתה מבין, אני רק

יודע שאני מבין המון בניו מטאל. ואתה לא משפיל אותי, ואנילא משפיל את עצמי, כי בנתים מי שיצא כאן מבין זה אני! אני דיברתי פה על להקות, אני דיברתי פה על סגנונות... אתם רק אמרתם תפסיק להתלהב, אתה לא יודע כלום, אנחנו כן. וובכן, תוכיח לי שאתה יודע יותר ממני.

כן?

במה יצאת בדיוק מבין? בזה שאמרת שסליפנוט וקורן זה ניו-מטאל ולינקין זה פופ??-אההההההההההה אני לפחות חושב שזה לא ההבנה הגדולה של הניו-מטאל... ואתה??

HandsomeDevil

New member
אני לא חושב שראית את זה,

כי המנהל מחק, אבל אני כתבתי שם על המון להקות ניו מטאל, על כל הסיווגים של הניו מטאל, על איך שהוא התחיל ועל הכל. ואי אפשר ללכת למנוע חיפוש, ולכתוב ניו מטאל- זה לא מוצא כלום- ניסיתי, ביאהו לפחות.... יום טוב @

n rain

New member
כתבת דברים נכונים.

אתה יודע על מה אתה מדבר. בכל זאת, זה לא סיבה לתקוף את המנהל.

HandsomeDevil

New member
ופה הטעות שלך,

אני לא תקפתי, הוא תקף אותי בהתחלה, אח"כ אני אותו..

n rain

New member
מאוד בוגר!

הוא התחיל! יאללה מה הקטע שלך? אז הפגנת קצת ידע? אז מה?! הוא המנהל של הפורום. אני חושב שקצת לא מתאים להתקיף אותו בפורום שלו...

Yoda Killer

New member
אתם התחלתם כאן מריבות...

על כמה שלהקות לא ניו מטאל וכמה שחלק מהלהקות כן ניו מטאל, ממש לא צריך להיות כאן, רוצים דיונים מעמיקים על ניו מטאל ? פורום רוק אנד מטאל פתוח בשבילכם בכל שעה.

אז אם במקרה זה ברח מזכרוני

נראה אותך כותב את כל מה שכתבת בשרשור הקודם פה!!! נ.ב: יאהו זה לא אתר חיפוש טוב אם תחפש בוואלה תמצא המון אתרים...

HandsomeDevil

New member
סליחה?

אתה משווה פה את מאגר אתרי האינטרנט הגדול והפופלארי בעולם לאיזה תאגיד מסכן וישראלי? אני חושב שלא.. אם ביאהו אין, נאי לא חושב שיש סיכוי שאני אמצא את זה בוואלה.

אני סולח...

דבר ראשון: אתה מתחמק מהשאלה תגיד לי מה כתבת בשרשור הזה בדיוק! דבר שני: תאמיו לי שאם תחפש בוואלה "ניו-מטאל" תוכל למצוא אתרים גם בעברית וגם באנגלית.

Yoda Killer

New member
HandworkDevil

קודם כל, אני לא תקפתי אותך, אתה בנאדם עם ראש ואם זאת אתה גם בנאדם שחצן, אני מניח שאתה יודע את זה. אנחנו לא מתכוונים לפתוח כאן תחרויות ומריבות על מי מבין יותר על ניו מטאל מבין כל חברי הפורום, נכון ? אני עדיין לא מבין מה הסיבה להתעצבן ולפתוח מריבות על זה שאמרתי לך להפסיק לחלק את כל הלהקות לקטגורויות ולמחוץ להקות.

HandsomeDevil

New member
שחצן בהחלט.

אף אחד לא מושלם, אפילו לא אני, וגם לא אדון מנהל. אפילו. אני לא הולך לריב איתך, אני כתבתי שם הסבר ככלי על הניו מטאל, בגלל שמישהו אחר טעה במשהו. מה הביג דיל!?

HandsomeDevil

New member
שחצן בהחלט.

אף אחד לא מושלם, אפילו לא אני, וגם לא אדון מנהל. אפילו. אני לא הולך לריב איתך, אני כתבתי שם הסבר ככלי על הניו מטאל, בגלל שמישהו אחר טעה במשהו. מה הביג דיל!?

תירגעו ילדים!!!../images/Emo150.gif...

לכולנו יש מכנה משותף!!!(כולנו מישראל)אז בואו נירגע!!! דרך אגב...בלהקה החדשה שלו ווס ממשיך ליצבוע תפנים?סתם שאלה...

שחצן, רק שאין לך במה

אתה תופס תחת על אנשים שלא שומעים תמוזיקה שאתה שומע, זה לא הופך אותך לשחצן, זה סך הכל הופך אותך ליומרני מעורר חלחלה. אתה מנסה להוכיח לכולם עד כמה אתה "מגניב" או "קשוח" כאשר אתה קורא ללהקות רוק כבד, תרצה או לא, להקות פופ, אך מה שיוצא לך הוא בדיוק ההיפך

HandsomeDevil

New member
ופה אתה טועה....

הם כן שומעים את המוזיקה שאני שומע, בכלליות- הסגנון הוא ניו מטאל. יומרני מעורר חלחלה?! לא, לא ממש. לזרוק פה כמה מילים יפות לא עושה אותך, אדון מצטט שירים של shooter, לצודק. או להיפך, לחכם יותר. אני בסה"כ ניסיתי להפגין את ההבנה, שיש לי, ולצד כל התכונות הרעות שהפלתם פה עליי, את זה אני יכול לזקוף לזכותי
לצאת "מא-גניב"?! או "קשוח"? גם זה לא. לא באתי לפה ואמרתי אני פריק, אני לשמוע ניו מטאל ולזיין חתולות בתחת. 666 רולז. אלא להיפך, להסביר את כל העניין בצורה בוגרת. אני לא הפכתי אף להקה ללהקת פופ, אלא ללהקה פופלארית, שזה לאו-דווקא דבר רע.... צ´יזי פופ מטאל זהו סגנון בפני עצמו, לא איזו הדבקת תווית על להקת מטאל שנשמעת כמו פופ. (צ´יזי פופ, להקות כמו shooter). וצ´יזי פופ מטאל זה לינקין פארק והובסטנק. נקודה.

למעלה