בחיי, איך מצאתי אותכם בזמן

בחיי, איך מצאתי אותכם בזמן

שלום לכולכם! אני מחפשת רעיונות ליום ההולדת של האיש שלי - יום הולדת 30! חייב להיות רומנטי, מקורי ובתקציב מוגבל. כל רעיון יתקבל בברכה. תודה מראש!

pachanga

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

לא אמרת פחות או יותר מה הוא אוהב... את רוצה להכין לו הפתעה שרק את והוא תהיו לבד
אם כן את יכולה לעשות ארוחה עם מלא נרות בבית (אני מתה על הדברים האלה) לקנות לו משהו שהוא נורא רוצה...

נכון - הנה יותר פרטים

קודם כל חייב להיות אלמנט של הפתעה. רק אני והוא לבד (והקטנה שלנו שישנה ולא מפריעה ביום שישי בערב) (לי יש יומולדת שבועיים אח"כ וכבר גיליתי שלא נהיה לבד, הוא זומם משהו.) חייב להיות רומנטי וחייב להיות בבית.

rrinat

New member
הפתעה

יש היום שפים שמגיעים לבית ומכינים ארוח. מאד רומנטי. אפשר לשים מוזיקה שקטה, נרות וכו´.

Liroy25

New member
פיקניק על השטיח!

את הרעיון הזה קיבלתי מ"הכי גאים שיש". כל המצרכים שהיית לוקחת לפיקניק עם אור נרות רק על השטיח (במידה ויש) שבסלון. היתרונות: א. אין צורך לדפוק הופעה! באים קז´ואל. ב. אוכל לא מורכב על יתר המידה - את ספרי הבישול הצרפתי והאיטלקי תשאירי בארון ולכי על סנדוויצים, גבינות, ממרחים למינהם. דגשים חשובים!! א. נרות - אם המטרה הסופית שלך (ומן הסתם זה יגיע לשם) היא סקס עדיף שהעשן יצא מכם ולא מהשטיח. ב. חולצת טריקו ושרוול יותר קל להוריד מאשר ג´ינס! ג. להמנע מאוכל שעלול להתקע בין השיניים (חסה, כוסברה, פטרוזיליה) או שיוצר ריח לא נעים! (עמבה, שום, בצל) את לא רוצה למנוע את הסקס עוד לפני שהוא התחיל נכון?! בהצלחה!

למעלה