בחיי, כמה שריתיות יש בחפוז הזה????

שריתילה

New member
בחיי, כמה שריתיות יש בחפוז הזה????

אז ראשית זו פעם ראשונה שאני נכנסת לכאן ואני מאחלת לכולם בהצלחה ובעיקר לרויקו אהובי. לא לקפוץ עלי בבקשה, יש תור ואני פה הראשונה. יש זכויות וותיקים. אז תודה למארחת של שבוע שעבר, שככה הזדנבתי לי מבלי להיות מוזמנת אפילו, טוב, אבל באתי עם מי שהכין פשתידה חבל"ז תודו בזה. ולאחר שאכלנו ושתינו (סליחה, אכלתי ושתיתי, כי כמעט כולם שם אחרי או לפני או אחרי).... רקדתי קצת, שיגעתי קצת את כולם נהניתי להכיר את מי שאינני מכירה וכמובן כמה שמחתי לראות את מי שאני כבר מכירה. וכמובן הפואנטה של הערב היה לרדת במעלית שפתאום באמצע הנסיעה נפתחה לנו מאחורה הדלת וכבר ראיתי את עצמי בתוך פיר המעלית למטה, פחות קילויים לגמרי, כפוט, גמורה
היה לי כייף, בהצלחה לכולם, אני החלטתי, השבוע הולכת לד"ר חרבון אופס... סליחה חרמון כמובן. מה לעשות? אוהבת לאכול, מעבר לעובדה שאני אוהבת את החיים האלה.... שלכם שרית

רוייקו

New member
כמה התגעגעתי לכתיבה שלך.. אין לך

מושג כמה .. כשאני קורא את אותן שורות אני יודע גם איך הן יוצאות.. גסות מפולפלות כמו שצריך. שריתוש, הפתעת אותי.. איך להגיד.. תפסת אותי על חם, אבל במובן הטוב. באת בדיוק בזמן. תמיד בזמן וטוב שאת תמיד נימצאת כי.. אני בטוח שגם כל השאר אוהבים את הפילפל ששהכנסת לערב המקסים ההוא אצל לירי ובכל המיפגשים האחרים. מי יכול עליך, תגידי ? חולה עליך
הפגישה הבאה אצלי - כידוע. אל תגידי לא שמעתי לא ידעתי. בקרוב !!! להשתמע, רוייקו

שריתילה

New member
קודמקול תודה תודה על הקבלת פנים

ואחר כך כל רציתי לגיד שהייתי היום אצל ד"ר חרבון, אופס נפלט לי כמובן חרמון
שום ד"ר ושום נעלים. לא ראיתי דוקטור אלא דוקטורה שדחפה לי איזה שני קיסמונים כאלה לאוזניים. יעבור לך הרעב היא אמרה לי. מה יעבור לי? מרגע ששמה לי אותם, פיתום התחשק לי לאכול... ואז נזכרתי שבעצם לא אכלתי מזמן. מחכה לי שבוע שלם של גבינות גבינות ולקינוח שוב גבינות. אבל מה אומר לכם, הגזמתי, עברתי את הקו האדום שלי, צריכה פוש רציני, לא, לא פוש אפ, פוש בדיאטה
תודה לכם, שמחה לראות כמה מכם שמוכרים לי (שלגיונת אשמח לשמוע מה קורה איתך) ושמחה לראות את כולכם... רויקו, תשתדל שזה יהיה באיזה יום רביעי גם. אבוא אחורי הלימודים כזה כאילו.... ואני מביאה גבינה!!!!! אלא מה?????? סתם סתם. זה בטח יהיה איזה שבוע אחר.... מי אמר שהחיים קלים???? לא קלים אבל יפים לילה טוב לכם, שרית.

RomiVais

New member
שמענו פה על השבוע הראשון של חרמון..

קשה מאוד, כפי שהבנתי, אבל אין סיבה לא להצליח. המון המון המון
מחזיקים לך אצבעות...

היי שרית../images/Emo68.gif

שמח לראות אותך גם פה . גם לי יש דוקטורט או לייתר דיוק פרופסורה בשיטת ד"ר חרמון. השבוע הראשון אומנם מאד קשה אבל מכניס את הגוף והנפש לשוונג רציני. השבועות הבאים קלים הרבה יותר. מחזיק לך אצבעות שתצליחי. ענקון

שלגיה**

New member
אורחת פורחת

בהצלחה אצל ד"ר חרמון. ענקון הצליח אצלו ...מקווה שגם את. שובי לבקר שלגיה

lir42

New member
כל כך שמחתי להכיר אותך

ולא הזדנבת או התגנבת קובי עשה לנו הפתעה טובה.... שמחה שנהנת מקווה לראותך שוב שלך לירי

RomiVais

New member
שרית - ברוכה הבאה ונעים מאוד!! ../images/Emo13.gif

מאחלת לך המון בהצלחה בדיאטה החדשה - חרמון. וחיים נפלאים בכל התחומים!!
שוב - ברוכה הבאה ולילה טוב, רומי

למעלה