בחיי שלפעמים אני לא מבינה למה ארטפייר

glassarah

New member
בחיי שלפעמים אני לא מבינה למה ארטפייר

לא מצליחים יותר. היום בניתי שם אוצר בפעם הראשונה. הם לא קוראים להם "אוצרות", הם קוראים להם "אוספים". אניוויי, למי שאף פעם לא ניסה, ככה זה הולך - קודם כל, לא צריך לעשות קופי-פייסט למוצרים - מכל דף של מוצר יש כפתור add to collection, ופשוט לוחצים עליו. סידור הפריטים עובד כמו האוצרות הישנים באטסי - גוררים את הפריט למקום והוא מתחלף עם הפריט שהיה שם קודם, במקום לבלגן את כל הסידור. בדף של האוסף יש מקום שאפשר לסמן וי אם רוצים שהאדמינים יבדקו אם הוא מתאים לדף הראשי או לניוזלטר שלהם. כדי שיהיה אפשר לסמן וי, הפריטים באוסף צריכים לענות על שני תנאים - כל הפריטים צריכים להיות של מנויי פרו (לא כאלה שיש להם מנוי חינם), ואסור שהם יהיו פריטים ממוכרים שהופיעו כבר בדף הראשי או בניוזלטרים בתקופה האחרונה (אם יש פריטים שלא עונים על הכללים האלה, אז הם מסומנים במסגרת אדומה). הם מקפידים לתת הזדמנות שווה למוכרים שונים, במקום לקדם את אותן החנויות שוב ושוב ושוב. סיימתי להכין את האוסף, אני לוחצת על finish, ו... הופ, נשלחות הודעות אוטומטיות לכל החנויות שמופיעות בו. שוב, לא צריך לעשות קופי-פייסט, לא צריך לחשוש שיחסמו לי את הקונבואים. יש אפשרות לסמן אם אני רוצה לקבל הודעות במייל על תגובות באוסף, כך שאני לא צריכה להיכנס כל פעם לבדוק אם מישהו הגיב. ובכלל, אני לא צריכה לטרוח לקדם את האוסף כדי שאדמינים ישימו לב אליו - אם הוא עונה על הכללים וסימנתי שאני רוצה שישימו לב אליו, אז ישימו לב אליו. מגניב, אה? אה! ויש גם דף סטטסיטיקות לכל אוסף! נכנסים לדף ורואים מאיפה אנשים מגיעים אליו! ואפילו... יש אפשרות להחליט אם אני רוצה שתהיה הפניה לאוספים שלי מהחנות שלי או לא. תזכירו לי שוב למה אני מוכרת באטסי? אה, כן, יש שם קונים.
(ומצד שני, יכול להיות שזה גם אשמתי שאין לי מכירות שם בזמן האחרון - אני מקדמת בכל מקום את החנויות באטסי ואת החנות בארטפייר לא. אני תוהה אם זה צריך להשתנות, סה"כ עדיף לי שאנשים יקנו בארטפייר כי לא משלמים שם עמלות על מכירות. בהחלט יש הרבה נקודות למחשבה...)

RolyzCreations

New member
יצא לי לבנות כמה וכמה אוספים בארטפייר

נכון, הרבה יותר קל אבל יצא לי לראות הרבה מאוד חנויות כשבניתי את האוצרות ולכל כך מעטות מהן יש מכירות. לא יודעת למה הארטפייר לא עובד, אבל עובדה שהוא לא עובד. אגב, אני כן ניסיתי לקדם בטוויטר את החנות בארטפייר על חשבון האטסי, אז היו לי בערך את אותן כמות צפיות לפריטים בעקבות הקידום, אבל עדיין לא היתה מכירה אחת. אני מתכוונת לתת להם עוד חודש ניסיון, למרות שזה נראה לי בזבוז מוחלט של כסף...

driaaa

New member
ארטפייר

מאוד מתחשק לי לפתוח שם חנות.. הבעיה שהדברים שלי OOAK וזאת בעיה. לדעתי יש לאתר הזה סיכוי, יכול להיות שזה ייקח קצת זמן. סך הכל זה לא הרבה כסף, באטסי אנחנו משלמות הרבה יותר על החידושים.

yafimo

New member
הייתי בארטפייר

ניסיתי להעלות תמונות ולא הלך. פניתי אליהם והם שלחו לי הודעות אוטומטיות. ביטלתי דרך פייפאל והם פתאום התעוררו. כשכבר הצלחתי לא היו קונים בכלל. זה בשבילי בזבוז זמן. אגב, ניסיתי גם את דאוונדה וגם שם פשוט אין קונים. אני אוהבת את אטסי כי יש לי קונים, וכל השאר (כולל הפשלות שלהם בימים האחרונים בכל הנוגע לשליחת הודעות תשלום ו/או מכירות) פחות חשוב בעיניי.

RolyzCreations

New member
מוזר, כי לי אמרה שהם לא מקבלים תשלום בפייפאל

רק כרטיס אשראי (וגם אין להם אפשרות נורמלית לקבל קבלה invoice על התשלום)

riorita

New member
אני פתחתי חנות בארטפייר לפני שנתיים

כבר שכחתי כמעט איך נכנסים לשם. לפני חודש קנתה מישהי ממני באטסי, תכשיט שראתה בארטפייר. מאוד קשה לי להתרכז בקידום יותר מחנות אחת. החלטתי לנקוט בשיטת "תפסת מרובה - לא תפסת" ובינתיים להתרכז רק באטסי.

RolyzCreations

New member
גם הדברים שלי רובם OOAK

אם אני מוכרת משהו אני מורידה מהחנות השניה. זה לא שאני מוכרת עשרות פריטים ביום ובאמת יש איזה סיכוי שאותו פריט יימכר בשתי החנויות. נכון שארטפייר זה לא הרבה כסף, אבל זה גם אפס הכנסה... אני לא מתכוונת רק אלי, אלא מסתכלת על כל החנויות שם שלא מוכרות כלום. כשאני בודקת חנויות לבניית "אוסף", ממש קשה ליפול על חנות שיש לה מכירות.

סיגליתא

New member
נראה לי שבהכל אני די מפגרת אחרי כולם

מה זה האתר הזה? מה צריך בשביל להרשם, כמה עולה והאם זה מסובך לפתוח חנות? כי אמנם תגידו שאטסי זה פשוט אבל לולא שרי, הייתי עד היום רק מפנטזת על חנות, שווה לנסות שם? או שכמו שאירית אומרת "תפסת מרובה - לא תפסת"?

לימיצ

New member
www.artfire.com

וזה, לפי הנתונים האחרונים שראינו לפני כמה חודשים ( ותסלחו לי שאני לא זוכרת כבר איפה ראיתי אותם), אטסי בראש, ומפגרים ממש המון מאחורה artfire ו dawanda. ואלה עוד המובילים בעולם. האם לנסות? אני לא אנסה שוב (נרשמתי בשניהם, אבל גם אני כבר לא זוכרת איך ומה, ניסינו אז כולנו בקומונה). מספיק לי החנויות שלי באטסי וכל מה שיש לי על הראש חוץ מזה
.

RolyzCreations

New member
נכון לעכשיו - לא לא הייתי ממליצה לך

על פתיחת חנות שם. פתחתי את החנות מתישהו ב 2009, באפשרות החינמית. לא העליתי הרבה מוצרים וגם לא קרה כלום (כי די שכחתי מהחנות). לפני כחודש שילמתי על חשבון פרו (10$ לחודש). החלטתי לתת לזה 3 חודשי ניסיון, אבל אחרי שבחודש האחרון די נברתי באתר הזה גיליתי שכמעט אף אחד לא מוכר שם לכן כנראה שאתן לזה רק עוד חודש ניסיון (נכון שזה "רק" 10 דולר, אבל זה מרגיש לי לגמרי כמו לזרוק 10 דולר לפח) אם את פותחת חשבון פרו יש לך אפשרות לייבא את כל החנות מאטסי, ואז זה לא לוקח המון זמן (אבל כן צריך לעבור פריט פריט ולעשות שינויים בטקסט, במיוחד אם יש לך קישורים בתאור המוצרים באטסי).

למעלה