בחילות בטירוף...כל הזמן !

danaa5

New member
בחילות בטירוף...כל הזמן !

שלום לכולם, אני בשבוע 8 +- ואני סובלת מבחילות והקאות מטורפות בכל שעות היממה עד לחולשות,סחרחורות ושבועיים של העדרות מהעבודה בגלל שאני לא יכולה להיפרד מהבית\מיטה\שירותים.. :( אני לוקחת פראמין אבל זה כמו שקל לחסר הבית.... אני ממש חסרת כוחות ועצה, עזרתכם נחוצה. לכל מי שיש עצה לשיפור\עזרה ו\או מידע שיכול לעזור , אני אודה מאוד. דנה

ברפואה הסינית יש הצלחות נאות

שווה לנסות. יש נשים כמוך הסובלות ממש מחולי עקב הבחילות ולמעט כל השיטות של לאכול טיפין טיפין, לדאוג שלא להתייבש וכו', אין המון מה לעשות, חוץ מאשר לחכות לשבועות מתקדמים יותר, בהם המצב אמור להשתפר.

nubi

New member
ממש מבינה אותך

גמני סבלתי מבחילות והקאות קשות (כולל אישפוז ועירויים וירידה במשקל). בשבוע 21 זה משתפר. עד אז צריך להקפיד לא להתייבש-לי עזר למצוץ קרח. פראמין לא עזר לי והפסקתי לקחת.

אני התגברתי על זה על ידי בליסה

אינסופית. אני לא יודעת עד כמה העצה הזו פופולרית, אבל זה מה שעשיתי. הקפדתי לא להגיע למצב של רעב. כל הזמן כרסמתי טוסט, גבינה, מה שלא יהיה, ובצורה כזו הצלחתי לחמוק מהגילויים החמורים יותר של מתקפת ההקאות. לגבי פראמין, לא לקחתי אז אני לא יודעת מה להגיד לך בעניין. מאחלת לך שהבחילות יעברו בקרוב ותוכלי להתחיל להנות מההריון. עתליה

טוש10

New member
אל דאגה זה יעבור

בערך באמצע חודש רביעי זה אמור לעבור, הרבה אין מה לעשות להלן כמה הצעות: 1. לא להפסיק לאכול- תנסי לנשנש כל הזמן קרקרים,ירקות מה שעושה לך יותר טוב, חוסר אכילה מגביר בד"כ את הבחילה. 2. לאכול קרטיב לימון 3. לאכול מלפפונים קלופים 3. שקדים לא קלויים 4. שורש גינגר בתוך מים חמים 5. כמוסות גרבידול של גינגר 6. סוכריות חמוצות 7. הכי חשוה לשתות, לשתות, לשתות... בהצלחה

choopi3

New member
אני לא הייתי נשארת שאננה

לכי לרופא שיבדוק את הסיבה - הקאות כל היום זה לא דבר של מה בכך

nubi

New member
מסכימה חלקית

לא תמיד יש סיבה להקאות המרובות ולא תמיד עולים על זה מייד. ההקאות שלי היו מטורפות, ועדיין כל הבדיקות היו תקינות. רק אחר כך, בסביבות שבוע 20, כשכבר הכל השתפר (אם כי המשכתי להקיא פעם-פעמיים ביום) ראו שאני "היפר" מבחינת בלוטת התריס. בהחלט חשוב לבדוק אלקטרוליטים בדם, לראות שהכל מאוזן-ואם לא - לקבל עירוי, אבל גם חשוב לא לאבד תקווה. (בשבוע 9 שאלו אותי אם אני רוצה להמשיך את ההריון, עד כדי כך).

למעלה