בחילות והקאות

נשמי

New member
בחילות והקאות../images/Emo67.gif

שלום שמי גלית ואני שמחה מאוד להצטרף לפורום הנחמד שלכם
אחרי מספר נסיונות סוף סוף ההריון המיוחל הגיע.... אני בערך בשבוע ה 5-6
אבל מזה כשבועיים הבקרים שלי הפכו סיוט הבחילות איומות
לעיתים קרובות הקאות וכל בוקר כאבי בטן עדי כדי שילשול
רופא המשפחה שלי אמר:"הריון זה לא מחלה " ולא נתן לי טיפול תרופתי, השאלה היא האם עלי לסבול בשקט או שיש איזה שהם פתרונות וטיפים אחרים שאתן יכולות לייעץ לי
לשאלה השניה:
באיזה שבוע מומלץ לעשות את האולטרסאונד הראשון לגילוי גיל ההריון ותאריך לידה משוער
לתשובתכם המירה אודה

פוגית

New member
אולטרה סאונד ראשון

כדאי לעשות בשבוע 8, אז גם צריך לראות דופק ולא רק שק הריון (למרות שאפשר לראות גם בשבוע 7, אבל בגלל שסטייה של שבוע היא הגיונית, עדיף לעשות בשבוע 8). לגבי הבחילות - צר לי, אין לי נסיון כי אני לא סובלת ולא סבלתי מבחילות בכלל. אבל שמעתי שתה עם ג´ינג´ר (זנגוויל) עוזר, שלימונדה עוזרה וגם שכדאי לאכול כמה ארוחות קטנות במשך היום כי לפעמים הבחילות מגיעות מרעב. בכל אופן, לא ידוע לי ששלשולים זה חלק מהתופעות בהריון (אם כבר, אז עצירות), אז יכול להיות שיש לך קלקול קיבה בלי קשר??? אבל הכי חשוב - אם את גם מקיאה וגם משלשלת לשתות הרבה הרבה כדי שלא תתייבשי! תרגישי טוב.

תשובה לבחילות

הי נשמי קודם כל מזל-טוב על ההריון הסבלנות בסוף משתלמת בנוגע לבחילות : גם לי היו בחילות נוראיות עד לפני שבועיים וזה עבר הרופא שלי נתן לי את אותה התשובה שאת קיבלת אז פניתי לחנות טבע והם הציעו לי את סוכריות הזנגוויל וזו ממש תרופת פלא הטעם והריח שלהן "מחסל" את הבחילה צריך למצוץ אותן אחרי הארוחה או כל פעם שיש בחילה בכל מקרה לא לאכול המון בארוחה פשוט תרופת פלא. בנוגע לאולטרסאונד ראשון אני יודעת שעושים בשבוע שישי ובשביל לדעת את תאריך הלידה המשוער את בכלל לא צריכה רופא אם את רוצה תכתבי לי את התאריך של היום הראשון של הוסת האחרונה ואני אסביר לך איך מקווה שעזרתי ארזה

נשמי

New member
ארזה ../images/Emo51.gif

לגבי תאריך הלידה המשוער חישבתי דרך האינטרנט ויצא לי 24/06/2002 כי תאריך הוסת האחרונה 17/09/2001 רק שבהפניה של הרופא כתוב אולטרה סאונד לגילוי גיל הריון ותאריך משוער אני אנסה את הסוכריות האלה זה נשמע
תודה רבה על העזרה באיזה שבוע את????

טל66

New member
נשמי שלום וברוכה הבאה

מזל טוב על ההריון. נשמח לשמוע ממך חוויות על ההריון ולעזור בכל בעיה שתצוץ. בקשר לסוכריות זנגביל, אשליה קנתה סוכריות כאלו והן לא עוזרות לה, לכן הציעה למסור אותן לכל מי שרוצה. נכון אשליה? בהצלחה טל

anat_i

New member
כי לפעמים יש פער

בין התאריך המשוער על פי המחזור האחרון לבין התאריך המשוער על פי האולטראסאונד. אולטראסאונד בשבוע כמה שיותר מוקדם הוא הכי קרוב לתאריך הנכון וכדאי להסתמך עליו כדי לא להתיאש בסוף ההריון כשנדמה לך שעברת את התאריך ובעצם לא...

limori

New member
Welcome to the club

"כאבי בטן עדי כדי שילשול" - את חיבת לבדוק מדוע את משלשלת זה מאד לא טוב יתכן ויש לך קלקול תבדקי "הבקרים שלי הפכו סיוט הבחילות איומות לעיתים קרובות הקאות " לצערי זו תופעה מוכרת גם אני בדיק כמוך מקיאה ומקיאה וההרגשה בוקר היא נוראית אך בקרוב זה יחלוף. שיהיה לך בהצחה והמון בריאות
תאכלי בוקר צנימים עם גבינה ואמא שלי גם ממליצה לשם על הגבינה קצת קינמון.

ashlaya

New member
אני יודעת מה זה הקאות....

קודם כל מזל טוב וברוכה המצטרפת....אז בתור אחת שסבלה מהקאות ללא הפסקה קודם כך הבטחה זה עובר טפו טפו טפו ואכן אני קניתי את כדורים האלה שלי אישית ממש לא עזרו והם ממש לא זולים אז ניסיתי אולי שלושה מחבילה שלמה ואני בהחלט מוכנה לשלוח למי שמבקשת אם את לא רוצה להשאיר כאן כתובת תוכלי לשלוח לי למייל [email protected] מבטיחה בשמחה לשלוח אותם בשאיפה שלך הם כן יעזרו.... ובהמשך להקאות ושלשולים אם זה נהפך מוגזם למצב שאת מקיאה רק מים כדאי בהחלט לשים לב שלא תתיבשי ולא להתעלם מזה...כי אני הגעתי לבי"ח בגלל זה... אבל בהחלט מקווה שיעבורו לך השבועות לפחות הקשים האלה מהר ושוב בשעה טובה

נשמי

New member
בחילות והקאות המשך...

השאלה הנשאלת היא עד מתי
המצב אצלי הוא לא כל כך נורא מסתבר "רחמנה ליצלן "בית חולים - אני מקפידה לשתות הרבה ,אך העייפות היא אין סופית פשוט תהומית
אני מתעייפת מכלום "אשכרה" לפני מספר שבועות לא רב היתי חרוצה כנמלה א ב ל הכל למען מטרה טובה ונעלה אז אני ממש לא "מתבכיינת" ומקבלת בכל באהבה רק שיעבור כבר...... גלית

inbale

New member
בסופר פארם יש תרופה טבעית

הומאופטית מומלצת להריון בשם קוקולין. לבחילות והקאות - נפלאה!

ashlaya

New member
עובר בסביבות 10-12 אבל לא בטוח

העייפות...ממשיכה אצלי לפחות....ישנה מה שלא ישנתי במשך כל חיי כמעט...הייתי ציפור לילה והיום כבר לא.... כך שאין לי תשובה

נשמי

New member
אגב ציפורי לילה אני הייתי../images/Emo59.gif

פצצת אנרגיה חבל על הזמן היום אני היפיפיה הנרדמת בשעה עשר אני
אבל לפחות הבחילות וההקאות עוברות .... לגבי התרופה שהמלצתן לי - אין בהן שום דבר שיכול לפגוע או להזיק

etilly

New member
עוד יפיפיה נרדמת...

בעשר אני כבר בחלום השמיני שלי!!! הייתי חיה בלילות, היום אני לא מסוגלת לחשוב על זה. לגבי הבחילות, תנסי ג´ינג´ר מסוכר שמוכרים בחנויות טבע - זה נפלא!!

etilly

New member
תנסי גם...

לשתות מי טוניק עם קרח ולימון אין יותר טוב מזה!!!

למעלה