בחילות וסחרחורות

בחילות וסחרחורות

שלום לכולם. יום חמישי הייתי בשיעור ספינינג בערב. הגעתי אחרי שלא אכלתי כל היום רק חצי שעה לפני האימון אכלתי חטיף אנרג'י. נכנסתי לשיעור ולאחר כמה זמן ניהיו לי בחילות וסחרחורת כך שלא ממש הייתי בפוקוס והיה לי נורא קשה בשיעור למרות שעשיתי כמעט כל מה שהמדריך ביקש..ובכלל היה שיעור טוב. השאלה שלי היא מה אפשר לאכול שעה לפני אימון כדי לא להתמלא מידי ומספיק כדי שלא יהיו בחילות וסחרחורות..במידה ולא אכלתי כל היום. תודה.

yfitness

New member
למה לא לאכול כל היום????

כאילו מה ???להתעללות בגוף?להעניש? יקירה במקום לחפש את האור תתחילי לחפש זמן לתדלק את הגוף במשך היום הפעם סיימת עם סחרחורות ,מנסיון לא כלכך נעים עם מתאמנת שכל היום לא אכלה ובסוף האימון התעלפה הגוף דורש תידלוקים לאורך כל היום.!

daykal

New member
yiftness אני מסכימה איתך ב-100%

הגוף חייב וצריך לקבל תדלוקים לאורך כל היום גם מאוכל וגם משתייה טני חושבת שאפשר לאכול חטיף אנרגיי האופרי לפניי השיעור אבל לא כתחליף לארוחה מסודרת שיהיה לכולם המשך שבת מהנה ושבוע טוב ומקסים

מחפשת...

אין שום מאכל שתאכלי שעה לפני האימון שיספק את הצרכים שלך באם לא תאכלי כל היום! הבחילות והסחרחורות לא נבעו מאכילת החטיף לפני השיעור כי אם חוסר איזון בתזונה לאורך כל היום וכנראה גם מחסור בסוכרים... לגבי מה אוכלים לפני אימון כנסי לפה

מגן רן

New member
הייתי מציע לך...

במקום לחפש את האור, לחפש 6 ארוחות ביום (כל 3 שעות). בהנחה ואינך סובלת מבעיות רפואיות,שמקור הבחילות והסחרחורות בהן, ואנו מסיקים שהתחושות הלא טובות שלך במהלך השיעור הן כתוצאה מאי אכילה עד שעת האימון בערב (חטיף קטן ודאי אינו מספיק), ראי את תשובתו של יוסי לעניין. מעבר לכך, מה לאכול שעה לפני אימון כדי שישביע ולא ימלא מאוד אינדיבידואלי ובכל מקרה חטיף אחד ממש לא מספיק. במקרה כזה להבא, הייתי מפסיק את האימון או לכל הפחות מנמיך רמת עצימות (ממש לא חייבים לעשות מה שהמדריך אומר! הקשיבי לגוף שלך, הוא יודע טוב יותר מכל אחד אחר!)

למעלה