בחילות

מורגי

New member
בחילות ../images/Emo5.gif

אני יוצאת עוד מעט לטיול שנתי לאילת, שמן הסתם כולל נסיעה ארוכה, מאוד, מידי... יש איזשהם פתרונות וטיפים לבחילות בנסיעה וכאבי בטן שמתלווים לזה?

כן

נשימות עמוקות ו... יש לקנות בכל פארם תרופה הומאופתית בשם R נדמה לי שהמספר שמתאים לבחילות והקאות הוא 52 אבל תשאלי כשאת קונה. בכל מקרה-מאד עוזר. וגם לשתות פשוט מים עם נענע ולימון. לכאבי הבטן-תה קמומיל.

The Cat Woman

New member
יש לי שאלה

לפני כמה זמן נתקלתי במילה "הומאופתי/ת" וגם עכשיו בתגובה שלך נתקלתי בה.. עדיין לא הבנתי מה הפירוש המדויק של תרופה הומאופתית, מה זה אומר? שזה שייך לטיפולים אלטרנטיביים? שזה מכיר רק רכיבים טבעיים...?

......... {{}}

סתם סתם רק כדי להקניט... מה, לא קראת על הומאופתיה באתר של כללית משלימה? תרופות הומאופתיות מורכבות מחומרים שונים, לא רק צמחים. מה שמייחד אותן הוא דילול הגבוה שלהן. בעצם, מה שנשאר בתרופה הוא לא חומר כימי פעיל אלא יותר "מידע אנרגטי" של החומר. משתמשים בחומר שבצורתו המקורית/לא מדוללת היה גורם לאותן תופעות של המחלה(הקאות, חום,כאב בטן וכ'ו). רק שכאשר הוא מדולל עשרות דילולים האפקט שלו הפוך ומרפא. על עיקרון דומה בדומה ירפא. זה שייך לרפואה משלימה. למרות שאצלי בבית זו הרפואה העיקרית.

iditush11

New member
לימון בתיק תמיד עוזר לי

אני גם סובלת בדרך כלל מבחילות בנסיעות ארוכות שלא לדבר גם על טיסות. אני תמיד לוקחת איתי לימון טרי וגם סוכריות בטעם לימון וזה עוזר לי פלאים נגד הבחילה. המלצה שלי בנסיעות ארוכות לא לקרוא, זה מעורר את הבחילה יותר. גם לשתות המון מים ולא מיצים ממותקים זה גם עוזר, טיפ שלי בקבוק של מים מינרליים קפואים עם שפריץ של לימון בפנים מרגיע את הבחילה, באחריות!!

מורגי

New member
זאת קצת בעיה

בחלק הראשון לא, אבל בסך הכל זה טיול שנתי,רובו יהיה מנסיעות ואוכל (טוב נו, כדי לא להציג את עצמי בתור פדלאה אני אגיד שכמובן יש גם הליכות וכאלה באמצע) אולי לאכול דברים מסויימים? קלים? יש הצעות?

The Cat Woman

New member
להימנע ממוצרי חלב

תשתדלי לא לשתות שוקו/ לאכול קורנפלקס עם חלב/ לאכול פרוסה עם גבינה או כל דבר חלבי אחר. סתם נתתי דוגמאות לדברים שאנשים נוהגים לשתות ולאכול בבוקר, כמובן שזה תקף לכל מוצר חלב. השתדלי "לסחוב" איתך לימון חתוך לחצי ו/או סוכריות לימון וכשאת מרגישה בחילה- תשתפי את הפנים בקצת מים, תרימי את הראש, תנשמי עמוק ותריחי ואפילו תנשכי קצת את הלימון. זה מאוד עוזר! מעבר לכך- כללי זהירות בסיסיים. יש לשמור על רמה גבוהה של נוזלים בגוף! לשתות הרבה מים, לשים כובע על הראש. זה יעזור לך אח"כ לצמצום הסיכוי לבחילה (ומשום כך להקאה). ושוה אני מזכירה- להימנע ממוצרי חלב אם את יודעת שמצפה לך נסיעה ארוכה ועוד עם סיבובים וכאלה!

למעלה