בחילות

hilase

New member
בחילות

בחילות

ליאורה שלום שמתי לב שיש מאכלים שגורמים לי ל: כל מזון מטובל- מלוח, חריף, מוצרי טבעול, קצפות, חלב, גבינות, מיץ אשכוליות אם אני שותה עם האוכל, בורקסים, מזון מאוד שמן וויטמינים. ובאופן כללי אם אני אוכלת מזון שזמן העיכול שלו ארוך: כמו פסטות, פתיתים, קוסקוס, - אני נוטה לפתח בחילה. יש לציין שלפעמים הבחילה כל כך חזקה, ואז אם אני מתכופפת לרצפה או משתעלת אז אני פולטת חלק מהאוכל. נהגתי לשתות תה נענע וזה היה מעביר לי את הבחילה, אך כעת בגלל שנטלתי תרופה הומאופטית אסור לי. שאלותי: 1. מהן הסיבות לבחילה? 2. איזה מזונות נוספים גורמים לבחילה, מלבד אלו שהזכרתי? 3. באיזה תבלינים ניתן להשתמש, מבלי שתגרם בחילה? 4. איך ניתן להתגבר על ההתנייה שנוצרת בעקבות הבחילה, כך שיש מזונות שכיום רק לראות אותם גורם לי לבחילה? בתודה hilase

בחילות ועוד

יקירתי! לאור התכתבויותינו הענפות יש לי תחושה שאת סובלת מבעיות בריאות רבות. נראה שאלה אולי דברים קטנים אך לדעתי יש להם השפעה על התפקוד היומי שלך. יש לי תחושה שיש הרבה מה לשנות ולתקן בתזונה. למשל את כמעט טבעונית אבל אוכלת ג`נק כמו בורקס. לכן אולי כדאי שתפני ליעוץ של מישהו שמשלב טיפול תזונתי עם רפואה משלימה (לבדוק למי פונים). וכך תוכלי לקבל התיחסות מעמיקה ונכונה למכלול הבעיות. בקשר לבחילות , יש מזונות שבאמת עלולית לגרום בחילה כמו מזונות עשירים בשומנים אבל באופן רגיל ובריא לא צריך לסבול מבחילות ולכן אני באמת ממליצה על טיפול כללי. בכל מקרה אשמח להמשיך לענות לך על שאלות אבל כדאי שתטפלי בעצמך. בברכה ליאורה חוברה

למעלה