בחילות

רמן

New member
בחילות

אני סובלת מורטיגו וטינטון כבר 11 שנים אחד הדברים שהכי מפריעים לי זה הבחילות האם ניתן לעשות משהו בנידון. האם אכן יש אפשרות להחלים מזה??? תשובה מהירה בבקשה!!!!!

אבי 8

New member
האם הבחילות הם מהכדורים

שאת לוקחת? גם אני שמתי לב לאחרונה שיש לי בחילות, אבל רק בבוקר כשאני קם. האם יש קשר לטיניטוס ובחילות?

רמן

New member
בחילות

יש בהחלט קשר בין הטיניטוס לבין הבחילות אבל הבחילות לא נגרמות בגלל הכדורים אבל מנסיון של 11 שנים יש השפעה של עיפות על הבחילות והסחרחרת

zs1957

New member
חולי טיניטוס סובלים מבחילות ויש

הסובלים בנוסף לבחילות גם מסחרחורות. הבחיולת הם מהטינטון ולא מהכדורים. זהבה שחם

zs1957

New member
חולי מנייר סובלים מטינטון מבחילות

מהקאות וסחרחורת. יש חולי טינטוס הסובלים מבחילות וסחרחורת וצלצולים באזניים, ויש חולי טיניטוס הסובלים רק מרעש וצלצול באוזניים ללא בחילות. זהבה שחם

zs1957

New member
אפשר להחלים מזה ע"י טיפול תרופתי

ודיאטה דלת מלח ,ללא קפאין וללא אלכוהול.ישנה שיטת טיפול בטיניטוס שנקראת TRT .לגבי וורטיגו דיאתה דלת מלח ללא קופאיןתרופה שנקראת אגיסארק.או טיפול בהשניהם עפ"י תוצאות בדיקות דם. לגבי בחילות יש ליטול כדור נגד בחיולת. רפואה שלמה, זהבה שחם

s o l1

New member
טיפול להקלה לבחילות

אני סובלת מורטיגו כבר שנתיים , לבחילות רצוי לשתות המווווווווווווווווווווווווווווווווון מים ופעם ביום לגרד תפוח אדמה רגיל ולסחוט את המיץ שלו במסננת ולשתות 3 כפות מהמיץ תפוחי אדמה זה מקל על הבחילות ..

s o l1

New member
נ...ב

תפוח אדמה לא מבושל .... זה מקל על בעיות עיכול על קיבה רגישה ועצבנית בהתחלה זה לא כל כך טעים אחר כך מתרגלים

למעלה