בחילת השבוע השניה במספר!

Veggie John

New member
בחילת השבוע השניה במספר!

אין לי מושג איך לעשות קישור, וגם זמן לא (היום טבילת האש שלי בדוכן הסברה), אבל בפרס והכבוד המפוקפקים זוכה ללא ספק התמונה המבחילה שפורסמה בפורום ´זכויות´ כאן בתפוז. התמונה מראה מעין מבחנה מזערית שאליה נדחקה בדרכים- לא דרכים חולדה מסכנה. מאד לא מומלץ לבעלי קיבה רגישה/לב חלש/לב בכלל.

Neta558

New member
בחילת השבוע שלי...

הו, איזה שיתוף פעולה מדהים מצידי, אין גבול להתחשבות, לטוב הלב, לממלכתיות ולצניעות! הידד לי!
בעודנו מטיילים על הטיילת באילת (שוב ושוב) אננחו נתקלים בגבר צעקני המחלק הזמנות למסעדה שלו, תוך כדי צעקות חוזרות הקוראות לאנשים לאכול שם. הוא כמובן מפרט חלק מהמאכלים, ופשוט מנסה למשוך אליו תשומת לב. אחד הדברים שהוא התפאר בהם, הוא שבמסעדה שלו מגישים כבד אווז. "כווד אווז?" שאלתי בקול רם. והוא כמובן התפאר שיש לו כבד אווז משובח. צעקתי לו שאני מקווה שיפטמו גם אותו, אם זה מה שהוא מגיש. בלי לחשוב פעמיים (ואולי אפילו בלי לחשוב פעם אחת) הוא צעק לי בחזרה "שיפטמו את אחותך..." אני תוהה כמה אנשים ששמעו אותו הלכו לאכול אצלו אח"כ, הוא כבר לא נראה ידידותי ומזמין
טוב, אולי זאת לא בחילה בחילתית לגמרי. אבל למחרת ראינו שוב את אותו אדם, וניסו להסית אותי משם מהר כדי שאני לא אריב איתו שוב... בההה!

Veggie John

New member
הידד לנטע!

באמת צעקת לו שיפטמו גם אותו (:) ? תמיד טענתי שהעונש צריך להיות תואם לפשע..

shirabalter

New member
את בעד עונש מוות?!

רק ל"קרניבורים", כמובן!
ואני לעומת זאת, כאשר נרשם על הכרזה "לאמא שלך יש מעיל פרווה..." שתליתי בבי"ס, שהיא "כשל לוגי של פנייה לרגשות...", נורא רציתי לענות:"ואתה כשל לוגי של הבריאה!!!" אך הסבתי את זעמי לניתוח לוגי של הכרזה, שלבסוף החלטתי שאינו רלוונטי...עד היום הזעם מקונן בי...

Veggie John

New member
לאו דווקא עונש מוות פר-סיי

אני בעד סימבוליזם. מי שאהב גוויות אפויות, ננעל אותו בתנור בעוצמה מקסימלית עד שעורו יקבל צבע חום-זהבהב. מי שאהב שישליקים, נשפד אותו על שפוד אימתני ונסובב עד יכולו כל הקיצין. מי שאהב את הגופה שלו מטוגנת, נשליך אותו היישר למחבת ענקים ונצלה אותו בשמן עמוק. חניבעל לקטר סטייל. הכל ברוח טובה, כמובן

WickedBar

New member
אני שמח על "הרוח הטובה"

נחמד לראות שהמוסריות של חלק מהצמחונים מסתיימת בבעלי חיים ולא כלולה על בני האדם. אגב, אם לא איכפת לך, בזמן שאתה משחים אותי היטב בתנור, אני מתכוון לחתוך אותך לפרוסות דקות ולהוסיף שמן ולימון, כמו לסלט.

לא מקבל את ההכללה שלך...

אני מתנגד לעונש מוות. ותומך נלהב של זכויות אדם ואזרח. אני מקווה (ומאמין) שג´ון צחקה. גם אם לא, אני לא מסכים איתה בעניין זה.

נכון הם חמודים?? ../images/Emo163.gif

למרות שאני בספק אם היא הייתה כותבת את זה אם היא הייתה יודעת שתבוא לבקר אותם :)

Veggie John

New member
מעניין לראות

איך המחשבה על בישול בני אדם מעבירה אנשים על דעתם לעומת בישול בעלי חיים, שלרוב בני האדם עדיין נחשב לגיטימי, אפילו אם הם לא עוסקים בו מסיבות אידיאולוגיות(!) א. כן, צחקתי. אני עושה את זה הרבה. ב. הכללות זה דבר כ"כ טפשי.. אני מיזנטרופית, (וזה מצביע רק עלי, מואה, אנא) והתכונה הזמנית הזו לא בהכרח קשורה להיותי טבעונית לוחמת. יש מספיק סיבות לסלוד מבני האדם כמין. ג. אני לא חושבת שאני אלך טוב כסלט.. אולי מאודה עם רוטב חם כלשהו

Gal-Mo0D

New member
חזרתי מאילת ! ../images/Emo13.gif

טיול שנתי בבית ספר שדה אילת ליתר דיוק. אני לא אגזים ואומר שהיו לי מיליוני ויכוחים בנוגע לצמחונות שלי (הכינוי שלי מהיום הוא "Lettuce Boy"). היה קשה, אבל היה
שמח לחזור.

../images/Emo10.gif

נווווו..... אם אתם באילת תקפצו לבקר.. משעמם לי פה.. כולם כבר התגיסו ורק אני נותרתי גלמוד.

Gal-Mo0D

New member
בחילת השבוע 4 ../images/Emo70.gif

הלכתי לעשות היום בדיקות דם בבוקר (לקום ב 6:50 אחרי טיול שנתי זה לא כיף!), הגעתי לשם תוך כדי אחיזה במקום בו עושים את הבדיקה (אני ממש ממש ממש מפחד מהדברים האלו - ואני בן 17!). למזלי, הפקידה הכירה את אבא שלי (הוא רופא) ולכן נתנה לי לעשות את הבדיקת דם בלי ליווי מבוגר (ממתי ילד בן 17 צריך ליווי הורה ?!) וכשנכנסתי לבדיקה עצמה (תוך כדי עצימת עיניים), האחות התחילה לשאול אותי על הבושם שלי... אחרי שסיימנו לקשקש, היא הכניסה את המחט (כמה דם!) וכשהיא ראתה שאני ממש סובל (על סף בכי!) היא התחילה לדבר איתי על כל מיני נושאים ("מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי ?", "אני אוהב חיות!") עד שהיא הוציאה לי את ה50 ליטר. מיד פצחתי בריצה תוך כדי השתנה אל תוך מיכל השתן וטסתי משם הבייתה. הומו או לא הומו ?

STOP! U R A BLEEDING GAY! ../images/Emo13.gif

במקרה שלי לא ידעתי שצריך ליווי הורים אפילו אז איזה אחות שם ליוותה אותי... דווקא אני הייתי לחוץ רק לפני זה, כשראיתי מה זה בעצם כבר נרגעתי, וזה באמת היה כלום בשבילי... יכול להיות שאתה פשוט רגיש לזה, או שהבדיקה שלך היתה יותר מורכבת.

enbalush

New member
גם אני שונאת לעשות, זה לא קשור לגיל

זה תורשתי, תשאל את אמא שלך, בטח לאבא אין בעיה

למעלה