המכללה למנהל ירדה משמעותית, פעם כיכבה בטופ.כאלו שיסננו - קשקשנים שעדיף שלא יעסקו לעולם בעריכת דין
כנ"ל ברפואה
היא כיכבה בראיית חשבון, לא בעריכת דין, אולי עדיין מככבים?המכללה למנהל ירדה משמעותית, פעם כיכבה בטופ.
כנראה, המעבר לראשון לא עשה לה טוב
בכל מקרה הם עברו ממקום יוקרתי לפחות יוקרתי אז הגיוני שהרמה תירד.היא כיכבה בראיית חשבון, לא בעריכת דין, אולי עדיין מככבים?
אם אני לא טועה, הם התחילו ללמד משפטים רק בראשון.
נו ברור,הכל עיניין של סינון אנשים שלא תהיה תחרות.נדמה לי שפעם סיפרו לי שגם בשביל להיות נהג אוטובוס היית צריך לעבור כל מיני מבחנים. היום נראה לי שכבר לא כל כך.
זאת הבעיה ברפואה בישראל. יש פחות מידי רופאים כי לא רוצים שיהיו יותר. ולא בגלל שרופאים בורחים או כל מיני סיבות אחרות.נו ברור,הכל עיניין של סינון אנשים שלא תהיה תחרות.
אצל הרופאים זה יותר מורכב,יש גם עיניין שבהתמחות הופכים אותם לעבדים זמנית.זאת הבעיה ברפואה בישראל. יש פחות מידי רופאים כי לא רוצים שיהיו יותר. ולא בגלל שרופאים בורחים או כל מיני סיבות אחרות.
ואז נותנים רשיון בקומבינה לרופאים שלומדים בירדן ועירקזאת הבעיה ברפואה בישראל. יש פחות מידי רופאים כי לא רוצים שיהיו יותר. ולא בגלל שרופאים בורחים או כל מיני סיבות אחרות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.