בחינות לדוגמא יסודות הביטוח+גמר פנסיוני

rk1967

New member
בחינות לדוגמא יסודות הביטוח+גמר פנסיוני

בוקר טוב נועם האם היום יתפרסם בכלכליסט בחינות לדוגמא ביסודות הביטוח ובגמר פנסיוני מתי יעלה בבקשה השחזור בחשבונאות בנוסף לכך אשמח שתסביר פעם אחת לתמיד מה הכוונה לגבי הרפורמה יש פה כל מיני דעות לכאן ולכאן,ומבחינתי אתה הכי מקצועי להסביר אני עברתי בהצלחה מבחנים בכלכלה+חשבונאות נשאר לי ללמוד סטטיסטיקה ומימון האם גם עלי לעבור את הבחינה במתכונת החדשה אני כבר מבולבל,מבקש ממך אנא עשה סדר בתודה מראש ראובן

noam4u

New member
הסבר והרפורמה

קודם כל, היום יועלו הבחינות לדוגמא ביסודות ובגמר שנית, לגבי הרפורמה: הרופרמה המוצעת עדיין לא נכנסה לתוקף ואפילו אין תאריך לדיון בועדת הכספים בנושא. אם וכאשר היא תעבור, במקום בחינות היסוד, תהיה בחינה אחת גדולה שתכלול את כל החומר (זאת אומרת בחינה אחת על החומר של מקצועית א, כלכלה, מימון, חשבונאות). מי שיספיק לעבור את כל בחינות היסוד והמקצועית, זה לא יהיה רלוונטי, אבל מי שיתקע באמצע (ושוב - לפי ההצעה) יצטרף לעשות בחינה אחת גדולה על חלק מהחומר שהוא כבר נבנחן עליו. אני מייצג בועדת הכספים את הנבחנים ולשכת סוכני הביטוח ובדיון שהיה בנושא, התעקשתי שההצעה לא תעבור כמו שהיא, מאחר וזה פוגע בתלמידים שנמצאים במהלך הבחינות. לשמחתי, ועדת הכספים העלתה שאלות נוספות והרשות לניירות ערך צריכה לעדכן את ההצעה. אחת הדרישות שלי היא שיהיו לפחות 3 מועדי בחינות לפי השיטה הישנה לפני שהרפורמה תיכנס לתוקף. כמו כן, אני ביקשתי שגם לאחר מעבר הרפורמה, אנשים שהחלו במסלול הכשרה יוכלו לסיים אותו והרפורמה תהיה תקפה רק לגבי מי שלא החל עדיין את התהליך. זהו בגדול. כמובן שכשיהיה מה לחדש, אעדכן שבוע נפלא

למעלה