בחינות ללהקה צבאית

sunshine38

New member
בחינות ללהקה צבאית../images/Emo168.gif

כמו שאפשר לראות אני חדשה בפורום... בכל מקרה, אני עומדת בפני צו ראשון עוד מעט, ורציתי לדעת מה אני צריכה לעשות כדי לקבל מיונים ללהקה וכמובן לשמוע מאנשים שעברו את הבחינות איך עבר עליהם התהליך...

Yoko Nakajima

New member
אנחנו באותה

סירה.... גם אני בקרוב הולכת לצו ראשון ואני שוקלת להקה צבאית. הבעייה שאומרים שנורא קשה להתקבל וזה הולך הרבה לפי פרוטקציות :\ אם אני אדע משהו אני אשרשר לכאן.... ואם מישהו אחר יכול לעזור בעניין הזה, please do =] ד"א, למתי הצו ראשון שלך?

sunshine38

New member
להקה צבאית../images/Emo195.gif

מקווה שיהיה טוב=)))) והרבה בהצלחה!! דרך אגב איפה את שרה? סתם מעניין לדעת...:]

inbal287

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

בואי נגיד שעדיף לבוא עם ציפיות מאוד נמוכות..

SHEX

New member
בניגוד לענבל...../images/Emo95.gif

אני דווקא לא חושב שאתן צריכות להגיע עם ציפיות נמוכות בכלל. במקרה אני מכיר חמש בנות שהתקבלו השנה ללהקות צבאיות מבלי להשתמש בפרוטקציות. שתיים מהן משרתות באמת בלהקות צבאיות, והשלוש האחרות משרתות איתי כזמרות בתזמורת צה"ל (שאגב, אני ממליץ להבחן כזמרות גם לשם, למרות שאני לא בטוח אם צריך זמרות השנה) לדעתי אם אתה רוצות להתקבל, עשו כל מאמץ כדי להצליח בבחינה, לבוא הכי מוכנות שאפשר, ולהאמין שזה אפשרי. בסופו של דבר, אולי גם תתקבלו, וזה יהיה בהחלט שווה את המאמץ! המון בהצלחה!

inbal287

New member
אני לא אומרת שהבנות שנבחרו

לא היו מוכשרות, לא מכירה ואין לי מושג איך הן שרות. אבל ביום שאני נבנחנתי, האנשים שנבחרו, למעט שניים היו כאלה שלא ידעו לשיר... אבל באמת כאלה שלא ידעו לשיר. מהאנשים האלה שכל הקבוצה לא מבינה מה הם עושים שם. מהאנשים האלה שבאים לאודישנים של אמריקן איידול רק כדי שיראו אותם בטלוויזיה ועושים לעצמם את הפדיחות של החיים. מהאנשים האלה שכל קשר בינם לבין שירה הוא מקרי לחלוטין. ואני רצינית... אולי בימים האחרים של הבחינות זה היה אחרת.. אני יודעת שאצלי [והייתי עד סוף היום בבחינות כי חיכיתי לחברה, אז ראיתי מי נבחר מכל קבוצה] זה היה זוועה, וזה היה פשוט בום לפרצוף, כי אף אחד לא הבין מה קורה. שלא נדבר על הפרוטקציות שהלכו שם שראיתי ושמעתי ממש בעיניים ובאוזניים שלי והייתי בהלם.

jazza

New member
מי הזמרות

שמשרתות איתך בתזמורת צה"ל?! אני מכירה 3 מקרית אונו..

yacoOl

New member
שטויות לגמרי , כי לא עברת את מדברת

גם אני לא עברתי ועדיין אין פרוטקציות מי שטוב עובר , אני הלכתי להבחן עם גיטריסטים , והיו שם כל כך כאלה שהם רק דיבורים והיו ממש ממש טובים , לא הייתה להם שום פרוטקציה הם פשוט היו גאונים , וגם חבר שלי שעבר שירה לו הייתה לו שום פרוטקציה , הוא פשוט שר מדהים ברור שאם את בלהקת הג'אז של אוהד חיטמן כמו שראיתי שם אחת כזו , ששרה והיא עברה . א. היא מכירה את אוהד חיטמן הבוחן שיודע שהיא שרה בצורה מדהימה כי הוא מכיר אותה בקצת יותר מ2 שירים. ב. היא באמת שרה מדהים למקרה הבודד הזה הייתי קורה פוש , כי תאכלס הואמ כיר אותה מעל 2 שירים ,אבל האחרות ששרו יפה גם עברו , תבינו יש קול ויש קול לא כל קול יפה קול צריך להוות פיל , עוצמה מסויימת יש הרבה קולות שהם יפים אבל הם לא מחדשים שום דבר, ומה זה נותן? המון אנשים שרים יפה , מחפשי םשם משהו ספיציפי ומיוחד , על מה שידלק להם באוזן וחוץ מזה , לאודישן יש חוקים משלו , צריך לדעת להופיע

inbal287

New member
אויש כן, אני עד כדי כך לא בוגרת

שבגלל שלא התקבלתי אני מדברת ככה. רייט... אני לא הראשונה מחבורת האנשים שאני מכירה שלא התקבלו לשם וסיפרו בערך את אותו הדבר שאני חוויתי... ואני לא הראשונה מהחבורה הזאת, ששרה 11 שנים, הופיעה עשרות פעמים, רכשה ניסיון וידע אדיר ולא התקבלה. גאד, אני אומרת את מה שראיתי שם. ומה שראיתי שם זה א. זלזול ב. זוועה ג. פרוטקציות לא אומרת שכל מי שהתקבל שר זוועה, אבל הרוב, לפחות בקבוצה שלי, לא התקבלו בגלל שהם ידעו לשיר. בסדר, גם אני מכירה שלושה אנשים שהתקבלו והגיע להם לגמרי, אבל זה לא שולל את העניין שיש שם חבר'ה שהתקבלו לא בגלל הקול שלהם.

jazza

New member
כדי לקבל מיונים

מאוד פשוט כאשר תקבלי את המנילה שלך, שזה יהיה עוד כמה חודשים, תישאל השאלה אם את רוצה לקבל מיונים ללהקה צבאית ולתזמורת צה"ל בין היתר... תקיפי בעיגול כן . בכל אופן , את יכולה גם להיכנס לאתר "עולים על מדים" ולחפש שם את טופס ההרשמה, תמלאי אותו ותשלחי.. אבל יש לך עוד המון זמן .. אם את עכשיו בכיתה י"א אז נראה לי שצריך לשלוח קשות עד נובמבר בערך של 2007... בהצלחה [:

sok777

New member
וואלה, גם אותי מעניין

אמנם יש לי עוד שנתיים וקצת אבל אני כבר חושב על זה. אני מעוניין לשרת בלהקה צבאית.. נראה לי מתאים לי ממש ונראה לי חוויה. בכל אופן, מה הקריטריונים על מנת להתקבל? אני בטוח שיש פרוטקציות רציניות, אבל בטח יש גם קריטריונים אחרים, לא? אם אני מנגן על 3 כלים שונים, וגם מחבר וכד' הרבה זמן, יש לי יותר סיכוי? אני ממש רוצה להקה צבאית, כי אם זה לא זה, אני בטח אשלח לקרבי.

למעלה