בחינות GMT ו-TOEFL

JudyOz

New member
בחינות GMT ו-TOEFL

היי, אני חדשה פה. ראשית אני לציין שזה פורום ממש איכותי שעזר לי מאד. אני מעוניינת ללמוד בחו"ל, אמרו לי שאצטרך לעבור את בחינת TOEFL. היכן בארץ, ניתן להשיג טפסי הרשמה לבחינה זו? היכן נערכות בחינות TOEFL בארץ? תודה מראש, ג'ודי.

תמי2512

New member
TOEFL

הבחינות נערכות בתל אביב, אני לא זוכרת בדיוק איפה... כדי להירשם את צריכה להתקשר להולנד, לשלם להם (100$) ולבחור תאריך למבחן בארץ. אני לא בטוחה איך תשיגי את הטלפון, אבל את יכולה לנסות ב 144 את הטלפון של הארגון בארץ, או להתקשר לבית ספר פרטי שעושה קורסים כאלו, אם תיראי מעוניינת הם יכולים לתת לך את המספר בתל-אביב שמשם תעשי את כל הבירורים...

JudyOz

New member
תמי2512 היקרה ואחרים

אני מאד מודה על התשובה הישירה והעיניינית. חלק מהדברים שאמרת נסיתי ללא הצלחה יתרה. חשבתי שאולי יש חלופות טובות יותר מאשר להתקשר להולנד - עפ"י ההסברים באתר של "טופל". עדיין עומדת בפני אפשרות שלא ניסיתי וזה 144 - אני בספק אם יוכלו למצוא לי טלפון בארץ בגלל סיבת הקיצוצים - סגירת מרכזי בחינות - עפ"י המידע שמופיע באתר "טופל". אם יש לך רעיונות אחרים, ללא שיחה בינלאומית או לאחרים אשמח אם תשלחו מסר או הודעה. בכל מקרה - תודה לך תמי2512

WC

New member
הנה לך הודעה

לאסלונת נראה שיש הרשמה אלקטרונית באתר של טופל. ואם הרשמה און ליין היא לא כוס התה השלך, אזי שאת הטפסים ניתן להשיג ככל הנראה בבית הספר האמריקאי שממוקם בכפר שמריהו בארץ. וגם בירושליים יש בבית ספר הבינלאומי, כך נדמה לה. טפסי הרשמה יתכן יושנן בקונסוליות או שגרירויות של ארה"ב, או שאלו יוכלו לכוון אותך למרכז ללימודים אמריקאים בארץ (יתכן ויש לו שם אחר) או שישלחו לך את הטפסים הביתה. כמו גם אפשר להשיג טפסים במשרדי המועצה הבריטית לחינוך שאת פרטיה תוכלי להשיג בשגרירות בריטניה. WC תפוס

DaphneZ

New member
אני לא ממליצה

על הרשמה אלקטרונית, האתר של ה-TOEFL עדיין לא מפותח מספיק ומעוכן לדעתי בשביל הרשמה אלקטרונית. לצערי אינני יכולה לעזור לך, כי אני עשיתי את ה-TOEFL בארה"ב, ופה זה תהליך מאוד פשוט - מתקשרים, קובעים מועד (אפשר גם "מהיום למחר" אם יש מקום) וניגשים לבחינה...

JudyOz

New member
DaphneZ WC תמי2512 יקרים !

חברים יקרים, אתם ממש 100 אחוז, עשר! ניסיתי להרשם Online ולא קיבלתי אפשרות למועד בארץ - כמו שדפנה זה מצאת ובדקת! חוץ מזה אני חושבת שגם אם היה מועד, ההיתי נדרשת לתת מספר כרטיס אשראי בינלאומי - שכרגע אין לי, וזה ממש טרחה גדולה עבורי להשיג כרטיס כזה עכשיו. ואכן מצאתי טפסים בקונוסוליה האמריקאית כמו שWC הציע, ביררתי בטלפון זה עולה - טפסי הרשמה לטופל - 5 ש"ח לא כולל דמי הרשמה 100 דולר. שבוע הבא אסע לקחת את הטפסים הנ"ל. שוב תודה רבה אישית לכל אחד/ת מכן באופן אישי!!!

DaphneZ

New member
אין בעד מה, עוד משהו קטן

אני עשיתי את ה-TOEFL בינואר האחרון, והמחיר היה $110, לא $100

bostonoa

New member
קשה באימונים קל ב...

אני מציעה לך גם לבדוק באינטרנט אתרים שמציעים אפשרות לעשות סימולציה של בחינת הטופל. אני בזמנו ( לפני שנתיים לככן אין לי ת'לינקים יותר) התאמנתי בכמה סימולציות וזה היה ממש מעולה. בהצלחה!

JudyOz

New member
bostona מאד אשמח ו DaphneZ

בוסטונה: לקבל קישוריות למבחן "טופל" בסימולציה, אולי תוכל למצוא בשבילי את הקישורים הללו? זה ממש נחמד מצידך - מצידי אנסה גם לחפש קצת ואם יש מעוניינים אז שילחו לי מסר בתפוז או תשאירו הודעה כאן ואשרשר. דפנהזי: יפה עשית, מענין כמה הצלחת להוציא בציון הכולל? ד"א הבחינה שעשית ממחושבת או ידנית? תודה על העדכון זה ש 110 דולר, בטח עכשיו זה יעלה יותר. אני עשיתי את הבחינה לפני יותר משנתיים, ונאלצת לעבור שוב את המבחן - כיוון שתוצאות הבחינה אשתקד אינם תקפות. { הוציאתי בכללי 508 }. שוב תודה לכם על ההודעות העינייניות! כ ל ה כ ב ו ד!!!

DaphneZ

New member
אני הוצאתי

247 במבחן הממוחשב (עדיף לעשות את הממוחשב לדעתי, וגם האוניברסיטאות מעדיפות את הממוחשב). המחיר עדיין $110. כדי למצוא אתרי תרגול פשוט לכי למנוע חיפוש (יאהו למשל) ותכתבי: TOEFL PRACTICE זה ייתן לך הרבה אתרים בהם תוכלי לתרגל בהצלחה!

JudyOz

New member
יפה, זה נחשב לציון כניסה עובר?

אולי תסבירו לי מה ההבדל בין הבחינה הממוחשבת שזו שאינה ? בתור נבחנת אני רשאית לבחור את צורת המבחן ? לדעתי זה דבר קבוע - כלומר ואין בחירה. היום התקשרתי לקונוסליית ארה"ב ואמרו לי שהטפסים לבחינה עולים 15 ש"ח - רק הטפסים - זה ממש מעורר זעם שלוקחים בקונסוליה כסף עבור זה בזמן שהטפסים שטופל מחלק הם חינם - באתר - לעשות מסחרה מטפסים? מה דעתכם? אני עדיין לא ערכתי חיפוש בקשר להכנה למבחן - טיפה עמוסה. תודה על מילות המפתח דפנהזי

DaphneZ

New member
בהחלט

בבחינה הממוחשבת הציון הכי גבוה שניתן להשיג הוא 300. רוב האוניברסיטאות דורשות ציון מינימום של 173 ואוניברסיטאות קצת יותר טובות דורשות ציון מינימום של 213. אני התקבלתי לאוניברסיטה שדורשת ציון של 213. אין לי מושג אם את יכולה לבחור באיזו צורה להיבחן בארץ, אבל פה בארה"ב רוב הנבחנים עושים זאת בשיטה הממוחשבת. זה באמת לא פייר שהם גובים כסף על הטפסים, אבל אין מה לעשות. אני, דרך אגב, לא הייתי צריכה למלא שום טפסים. נרשמתי דרך הטלפון, זה לקח שתי דקות ולמחרת ניגשתי לבחינה.

JudyOz

New member
ממש מצוין - כל הכבוד דפנהזי

אם הבנתי נכון אז ציון זה הוא כמו ציון של בחינה פסכימוטרית כלומר זה ציון שנקבע ביחס לשאר הנבחנים? או שאני טועה?
יש לי בעיה קטנה, להעביר את דמי תשלום הבחינה למשרד בהולנד. אין לי כרטיס אשראי, ואני מחפשת את ההצעה עם שיעורי עמלות אפסיים. חשבתי לשלוח מזומן, אך כתוב באתר של טופל שאינם מקבלים מזומן. למישהו יש רעיון בקשר להעברת של 110 דולר להולנד שאינם במזומן, עם שיעורי עמלות נמוכות ביותר ואפילו אפסיות?

DaphneZ

New member
ממש לא

הציון לא נקבע בהתאם לאחרים! יש שיטת ניקוד ספציפית לכל חלק, ולאחר מכן מחברים את הציון בכל אחד מארבעת החלקים ומתקבל הציון הסופי. בסוף המבחן עצמו למעשה, נותנים לך השערה של הציון הסופי. הם יכתבו לך בדיוק כמה קיבלת בשלושת החלקים הראשונים וייתנו לך הערכה לציון הסופי בין אם תקבלי בחלק הרביעי (שהוא החיבור) את מלוא הנקודות או אף אחת מהנקודות. בנוגע לכסף - תרימי טלפון לבנק שלך ותשאלי אותם, הכי פשוט. המלצה ממני - המחאה בנקית זה הכי זול (מוציאים בסניף הדואר)

VideoStar

New member
כל הכבוד על התיקון, יפה כתבת

אם זה ככה אז פחות מלחיץ שהציון בעל ערך קבוע. ראי בבנק שלי מניסיוני - פועלים - גובים עמלות על כל שטות קטנה, והמחאה בנקאית בינלאומית בפועלים עולה 150 ש"ח + אחוז אחד משיעור הסכום שנכתב בהמחאה - הבנק מתרץ זאת בעילה של ביטוח - לא מוגזם קצת? אולי לא הבנתי כשורה, איזה סוג המחאה בנקאית את מתכוונת בבנק הדואר ? ושוב תודה

VideoStar

New member
ג'ודי אם תרצה מידע נוסף בקשר לבחינה

את מוזמנת לכתוב לדואא"ל שלי. כל טוב ובהצלחה.

תמי2512

New member
בחינה ממוחשבת

בארץ, כרגע הבחינה היא ממוחשבת, רק את החיבור אפשר לבחור אם לכתוב ביד או במחשב...

JudyOz

New member
../images/Emo5.gif ניסיתי למצוא אתרי סימולציה ולא

הצלחתי למצוא. זה נראה לי קצת מוזר להתכונן למבחן כזה - כל מי שיודע שפה זרה אחרת יודע היטב שאפילו בתוך חודשיים ללמוד אנגלית זה בלתי אפשרי. מה שכן כדי לרכך את לחץ המבחן אז כדאי לעשות מבחן סימולציה. אני מתחילה לקבל רגלים קרות, כמה זמן המבחן נמשך, ואיפה יש אתרים עם סימולציות לבחינה טופל? תודה מראש.

תמי2512

New member
אני דווקא חושבת שיש מה להתכונן

זכור לי שאמרת שעשית כבר את המבחן, אז את בטח זוכרת את צורת השאלות. יש דברים קריטים שצריך לדעת, כמו איך מנקדים את המבחן, ואת זה שיש שאלות שאי אפשר לחזור ולענות עליהן בסוף... אני קניתי ספר הכנה למבחן, ויש גם קורסים (אבל זה נראה לי מיותר). זה קצת כמו פסיכומטרי, שצריך לדעת יותר איך בנוי המבחן, ואת הטריקים הקטנים שמנסים להכשיל... ואכן מבחני סימיולציה נהדרים (למרות שהם לא שיקפו את הציון הסופי של המבחן האמיתי) המבחן כמו שזכור לי הנשך 4 או 5 שעות. יש הפסקה של 10 דקות, אני חושבת, באמצע. מומלץ להביא סוודר!!! (כמו שכבר אמרתי, בספרים מוסבר ממש הכל על המבחן! אולי את יכולה להשאיל ממישהו)

VideoStar

New member
נכון עשיתי את המבחן המתכונת ידנית

ולא במתכונת הממוחשבת - זה נראה לי יותר קשה כי אני רגילה לדפדף במבחן בנייר אמיתי ולא ע"י פס גלילה. אני חושבת שאני מכירה מישהי עם ספר כזה, אני מקוה שתסכים להשאיל לי. הספר של חברתי נראה לי ארכאי ועתיק. בכל מקרה אקח את עצותיך זה מאד עוזר ובנוסף לסוודר
אביא איתי חטיף של אגוזי - שיהיה לי קצת מתוק בפה. חוצמזה, אולי יש לכם קישוריות לאתרים ברמה שמתרגלים מבחן זה?

למעלה