בחינת תביעת מקום בו נפצעתי

בחינת תביעת מקום בו נפצעתי

שלום,

להלן חלק ממכתב אותו רציתי לשלוח למקום בו נפצעתי ורציתי לשאול מה דעתך?
האם יש לי על מה לתבוע וכמה?

1. בתאריך ה-XXX הגעתי אני וחבריי ל"גני חוגה" שבאזור בית שאן בכדי ללון ללילה אחד ולהנות מהשלווה אותה חיפשנו.
2. ביום שבת ה-XXX נכנסנו אני וחבריי עם מזרון ים לאחת הבריכות שבמקום, כמו כן נכנסנו עם בקבוק בירה מזכוכית. יש לציין כי בבריכה הנ"ל היתה מצילה אשר היתה אחראית על הבריכה בה שהינו.
3. אחרי כ-20 דקות בהן היינו עם הבקבוק מזכוכית לא קיבלנו אזהרה מהמצילה על נושא הבקבוק הנ"ל.
4. באחד הרגעים בהן היינו בבריכה קרה מקרה בו בקבוק הזכוכית אשר היה בידי התנפץ יחד עם ידי על הסלע שמתחת למפל הקטן אשר היה בבריכה.
5. אציין כי לא היו בבריכה שלטים אשר הזהירו \ אסרו על הכנסת בקבוקים או חפצים אחרים מזכוכית אל מתחם הבריכה.
6. אציין כי לא היו בבריכה שלטים אשר הזהירו מפני סלעים אשר "התחבאו" מתחת למים- אותו סלע אשר לא ראיתיו ועליו התנפצה ידי יחד עם הבקבוק.
7. לאחר שהבנתי כי נחתכתי באצבעות כף ידי מהבקבוק שהתנפץ על הסלע הלכתי לעברה של המצילה במטרה שתאבחן \ תיתן לי עזרה ראשונה.
8. התפלאתי לגלות כי אין למצילה ידע או ערכת עזרה ראשונה בכדי לעזור לי לעצור את הדימום המסיבי שהיה לי באצבעות כף ידי.
9. אותה מצילה קראה לאחד השוהים בגן בכדי שינסה לעזור לי, אך אדם זה הבין כי מה שיש לו לא יעזור לעצור את הדימום בצורה מיטבית ואמר לי ללכת בדחיפות לבית החולים.
10. אציין כי אותו עובר אורח אכן "חבש" אותי באמצעות מגבונים לחים וגאזה אשר היתה לו בתיקו.
11. ידידה שאלה את המצילה איך זה שאין ערכת עזרה ראשונה במקום כל כך מסודר לכאורה ולאחרונה לא היה מה לומר בנושא פרט להצעתה ללכת למציל השני לראות אולי הוא יוכל לעזור.
12. מראייתי את חוסר הידע והמקצועיות במקרים כגון מה שקרה לי החלטתי לנסוע מהר ככל האפשר לבית החולים הקרוב אשר נמצא בעפולה.
13. בבית החולים בעפולה ביצעו לי מספר תפרים באצבעות כף ידי וכן הפנו אותי לביצוע ניתוח לחיבור הגיד שנחתך באחת מאצבעותיי.
14. כעת לאחר שאני מושבת חלקית לכ-3 חודשי עבודה אני תובע מגני חוגה סך של XXX

נראה לי בדיוק מסוג המקרים בהם בימ"ש יפסוק

שגם לך יש אשמה במה שקרה.

עם זאת, אני ממליץ להיוועץ בעו"ד באופן מסודר יותר כדי לראות בדיוק מה ניתן לעשות. במקרים של נזקים גופניים, כדאי מאוד לעשות את זה כמו שצריך.

למעלה