בחיפה זקוקים ל : לילד בן 12 מזרון למיטת נוער. ולאותה משפחה שואב אבק.
מ מיכליתשלהצאט New member 6/1/05 #2 תרמתי ליובל2 שני שואבי אבק שהיו שלי, אחד של AEG שכנראה אין לה בו צורך. תבררי איתה.
מ מיכליתשלהצאט New member 7/1/05 #4 אחד היא צריכה זה נכון, אבל השואב השני בעת ההעברה נפל חלק של המברשת, אם שווה להם להשקיע כמה גרושים השואב הוא מצוין (AEG).
אחד היא צריכה זה נכון, אבל השואב השני בעת ההעברה נפל חלק של המברשת, אם שווה להם להשקיע כמה גרושים השואב הוא מצוין (AEG).
P prettybaker New member 7/1/05 #6 לגבי יובךי - יהיו לי צעצועים עבורה שאוכל להעביר עם חברה שגרה בקרבה. הרם היא זקוקה לצעצועים?
נ ניגונים New member 9/1/05 #9 יש לכמיסה מזרונים אוכל להביא ממנה לקראת סוף השבוע יש לך מידות דרושות למזרון ? נ.ב. נירה, הכיריים אצלי, ויועברו בקרוב לאולי ואולי לא
יש לכמיסה מזרונים אוכל להביא ממנה לקראת סוף השבוע יש לך מידות דרושות למזרון ? נ.ב. נירה, הכיריים אצלי, ויועברו בקרוב לאולי ואולי לא
ל ליאורה ארנון New member 9/1/05 #10 נירה- אצל אמא שלי בחיפה יש מזרון של מיטה וחצי. אם זה מתאים- היא תשמח לתרום אותו. דברי איתי.
נ נירה63 New member 10/1/05 #12 ניגונים חיכיתי לך אתמול. לגבי המזרון אבדוק בדיוק את המידות מחר. אני יודעת שזו מיטת נוער רגילה.