בחיפה?

amera

New member
בחיפה?

שלום רב, השקעה בנדלן בברלין או באיסטנבול או חיפה? שוקל להשקיע/לקנות דירה ולקבל אותה עוד שנתיים או שלוש. מה יותר נכון: בברלין או באיסטנבול או חיפה? תודה
 

nilusha

New member
אני לא יודעת כמה אני עוזרת אבל...

באופן כללי אני חושבת שתמיד עדיף להשקיע בארץ. כל הנושא של תפעול השוטף של הנכס תמיד כדאי שיהיה במרחק נסיעה ממך. השקעה במקומות רחוקים היא התעסקות יותר גדולה כי אתה צריך להכניס גורם שלישי שיפקח לך על הנכס. לגבי חיפה אני לא מכירה, אבל אני יכולה להפנות אותך לפרויקט של פרי נדל"ן ברחובות שראיתי לאחרונה. מדובר בפרויקט של דירות סטודנטים אז יכול להיות שזה משהו שיכול להיות לך רלוונטי. תלוי בסכום שאתה רוצה להשקיע אבל יש מצב שתוכל להרשות לעצמך אפילו שתי יחידות. שיהיה המון בהצלחה בכל מקרה!
 

otherwise

New member
לא הייתי מתעסק עם ארדואן. גם לא עם פרי נדל"ן

שהשתלטו על הפורום עם עשרות ניקים בדויים. כמו מתקפת זומבים, הם הולכים ומתרבים מיום ליום, וכבר לא ברור אם מדובר באדם אמיתי או זומבי עד הרגע שמוזכר "פרי נדלן"... בכל אופן, חיפה וברלין נשמעות אחלה, אם לומדים את הנושא ויודעים איך ואיפה לקנות.
 
למעלה