בחירה בין סים כפול או קו נפרד עבור יחידת האודיאו ברכב

haimgds

Member
הזמנתי שלשום יחידת אודיאו חדשה לרכב (המריצה אנדרואיד 10) בעלת תמיכה ב 4G ותמיכה ב VOlte
לקישוריות וטלפוניה אני יכול להשתמש באופצית הבאות:
1. שימוש במכשיר הטלפון הקיים לשיחות ו WiFi/BT Tethering. זה מה שיש לי כרגע עם יחידת האודיאו הנוכחית.
2. סים כפול. הציעו לי בפלאפון ב 20 ש"ח לחודש.
3. קו נוסף במחיר של ב 30 ש"ח לחודש.

-אופציה מספר 1 ממש לא מועדפת עלי, זה מסורבל ולא נוח, ה WiFi בעייתי לי כי המצלמה ברכב דורשת חיבור WiFi לשליטה והייתי מעונין שחיבור ה WiFi של יחידת האודיאו החדשה ישלוט בה.
-באופציה מספר 2 אני בעצם ממשיך להשתמש בקו שלי בצורה שקופה. המשמעות היא שברגע שיחידת האודיאו מופעלת היא נהפכת לטלפון שלי מכל בחינה (קישוריות וטלפוניה). מצד אחד זה הפתרון הדורש אפס מאמץ ועבודה אבל מצד שני המשמעות היא שאני מנצל את מכסת הגלישה שלי גם ברכב והמחיר לא ממש זול.
-האופציה האחרונה נראית לי המועדפת, קו נפרד עם מספר טלפון וחבילת גלישה מלאות תמורת 10 ש"ח נוספים, יתרון נוסף הוא גיבוי במידה וקורה לי משהו במכשיר הטלפון הקיים. הבעייה שאני רואה היא מיתוג השיחות בין יחידת האודיאו ומכשיר הטלפון הקיים.

האם יש יכולת לביצוע המיתוג בצורה הבאה:
-ביצוע "עקוב אחרי" מהמספר הקיים שלי למספר של היחידת האודיאו ע"י יחידת האודיאו ברגע שהיא נדלקת וביטול ה"עקוב אחרי" בזמן כיבוי. זה מה שיהיה הכי נוח.
-ביצוע "עקוב אחרי" מהמספר הקיים שלי למספר של היחידת האודיאו ע"י מכשיר הטלפון הקיים ברגע שהוא מזהה שיחידת האודיאו פעילה ובטווח שלו (BT למשל) וביטול ה"עקוב אחרי" בזמן שיחידת האודיאו מפסיקה להיות פעילה.

blzvi

Active member
אתה צריך להוסיף יחידת car auto play ואז אתה לא צריך שום סים .
הפעלת אפליקציית android auto במכשירי אנדרואיד אן apple connect במכשירי ipphone תיתן לך את האפשרות להריץ אפליקציות מהטלפון שלך כמו החייגן ווויז

em28

Well-known member
לא הבנתי את החסרון של השימוש בסלולרי ליצירת נקודה חמה לטאבלט.
גם לי יש מצלמה עם WIFI, זה שימושי להורדת סרטונים שצילמה - לא הייתי עושה את זה ברכב בכל מקרה - מדובר בסרטונים של 2-3GB.
אם ה-WIFI נועד גם להגדרת המצלמה - עושים את זה פעם אחת והרבה יותר נח לעשות את זה מהנייד.
יש אפליקציות שיודעות לכבות ולהדליק את הנקודה החמה בעת זיהוי הדיבורית.
לדעתי אין שום סיבה (או תירוץ) לרכישת סים נוסף (ובטח לא מפלאפון בעלות של 20 ש"ח).

z1george

Member
מנהל
אני דוגל באופציה הראשונה. אלא אם אתה נהג מונית שמבלה את חייך הערים ברכב.
לדעתי המערכות מדיה החיצוניות הסיניות (בניגוד למערכת המובנית של יצרן הרכב) לא עובדות כמו שצריך עם android auto
אני מאחל לך שאני טועה (כי לפי מה שכתבת כבר שילמת והזמנת מערכת חיצונית כזו)

haimgds

Member
גם לי יש מצלמה עם WIFI, זה שימושי להורדת סרטונים שצילמה - לא הייתי עושה את זה ברכב בכל מקרה - מדובר בסרטונים של 2-3GB.
אם ה-WIFI נועד גם להגדרת המצלמה - עושים את זה פעם אחת והרבה יותר נח לעשות את זה מהנייד.
השימוש בסלולרי ליצירת נקודה חמה ליחידת אודיאו (טאבלט) מונע מיחידת האודיאו לנהל את הרשת ווי-פיי הפנימית ברכב (לא הצלחתי להתחבר עם BT), חלק מההתקנים ההקפיים שאני רוצה יהיו מקושרים ונשלטים ע"י יחידת האודיאו
אני דוגל באופציה הראשונה. אלא אם אתה נהג מונית שמבלה את חייך הערים ברכב.
זה מה שיש לי עכשיו וכפי שכתבתי, זה לא נוח.
אני מקווה כי ה android auto יעבוד כפי שהובטח כי הוא נמכר בנוסף בעלות של 30$...

G Gabi

Member
-ביצוע "עקוב אחרי" מהמספר הקיים שלי למספר של היחידת האודיאו ע"י יחידת האודיאו ברגע שהיא נדלקת וביטול ה"עקוב אחרי" בזמן כיבוי. זה מה שיהיה הכי נוח.
השתמש ביישום Forward My Calls
קישור - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stt.forwardmycall&en=us&gl=US
יש אפשרות שברגע שהמכשיר מחובר לרשת WiFi מסויימת, תופעל הפניית שיחות למספר שהוגדר מראש.
מטבע הדברים, ה-WiFi של הרכב פועל רק כאשר "המפתח בסוויצ'", כך שסביר להניח שהיישום הזה יסגור לך את הפינה הזו.
חושש מהעניין? התקן את היישום ועשה ניסוי עם ה-WiFi הבייתי שלך.

החשש שלך לא מובן.
בד"כ המצלמות האלה - הן הן אלה היוצרות את רשת ה-WiFi, כלומר המצלמות הן "השרת" והמכשר המתחבר אליהם הוא "הלקוח".
העברת המידע מהמצלמה אל המכשיר (יהא אשר יהא. מערכת מובנית ברכב, טלפון נייד, מחשב וכו') - לא צורכת נפח גלישה. העברת הנתונים אינה רלוונטית בכלל לגלישה באינטרנט.

נערך לאחרונה ב:

G Gabi

Member
לחילופין, תוכל לבצע הפניית שיחה ידנית.
הזן איש קשר חדש בטלפון הנייד:
*21(phone number)#​
כוכבית > שתיים > אחת > כובית > מספר אליו להפנות > סולמית
Send​
אפשר לעשות קיצור דרך לחיוג מהיר.

לביטול הפניית שיחות:
#21#
Send​

ה"קוד" 21 הוא עבור הפניית שיחות גורפת.
יש "קודים" נוספים. 67, 61, 62. תוכל למצוא מידע באינטרנט (תפוס / אין מענה / לא זמין. לא זוכר מה שייך למה).

למעלה