בחירות - העונה הרגילה

ofribecker

New member
בחירות - העונה הרגילה

מהיום אתם מוזמנים לבחור מתחת לשרשור הזה את נבחרי העונה שלכם בכל קטגוריה שתבחרו מן הבאות. (אין חובה לבחור בכל קטגוריה). קטגוריות 1.1 עד 1.7 מתיחסות לקבוצות קטגוריות 2.1 עד 2.4 מתיחסות לשחקנים קטגוריות 3.1 עד 3.3 למאמנים קטגוריות 4.1 עד 4.5 למהלכים ושונות 1. קבוצות: 1.1 הטובה 1.2 הגרועה 1.3 המפתיעה 1.4 המאכזבת 1.5 הבלתי-יציבה 1.6 קבוצת ההתקפה של העונה 1.7 קבוצת ההגנה של העונה 2. שחקנים: 2.1 שחקן העונה מספר אחד וגם מספר שתיים (בשל התחושה שיש כבר מנצח וודאי במספר אחד) 2.2 רוקי העונה מספר אחד ומספר שתיים (כנ"ל) 2.3 השחקן שסייע העונה לקבוצתו הכי הרבה, בעונתו הראשונה בה (לא רוקי) - לדוגמא - טרל אוונס, ג'בון קרס וכו'. 2.4 המאכזב 3. מאמנים: 3.1 הטוב 3.2 הרע 3.3 המכוער (
הכוונה - הבכיין של העונה)
4. מהלכים ושונות: 4.1 המהלך הגדול של העונה 4.2 ה"שטות" של העונה 4.3 המהלך המשוגע (הביזארי) של העונה 4.4 טעות השיפוט של העונה 4.5 הצ'לנג' של העונה לשיפוטכם! הערה: אם מישהו מעוניין לבחור קטגוריה נוספת שאינה מופיעה כאן, אז תוסיפו. יאללה לעבודה...

ofribecker

New member
שלי - בקטגוריית קבוצות

1.1 הטובה - לדעתי פיטסברג. גילתה יציבות והתעלות מול הגדולות האחרות. 1.2 הגרועה - סן פרנסיסקו. אפילו למיאמי הם הפסידו... 1.3 המפתיעה - סן דייגו. מספיקה לי העובדה שבתחילת השנה ציינתי אותה כגרועה ביותר שצפויה להיות. 1.4 המאכזבת - טמפה ביי. שתי עונות אחרי אליפות לרדת לכאלה תהומות... 1.5 הבלתי יציבה - כאן קצת קשה לי, ההתלבטות היא בין קנזס סיטי, מינסוטה ובאפלו. מינסוטה בסוף הגיעו לפלייאוף, קנזס סיטי לא היו אף פעם ממש ממש טובים העונה ולכן - בפאלו עם המטה-מעלה-מטה שלהם. 1.6 ההתקפה - אין על הקולטס. לא יעזור כלום. 1.7 ההגנה - התלבטות בין פיטסברג והג'טס. נראה לי הג'טס.

ofribecker

New member
שלי - בקטגוריית שחקנים

2.1 שחקן העונה הוא ללא ספק פייטון מאנינג. מספר שתיים לטעמי הוא לאדאניאן טומלינסון שבמו רגליו מביא את סן-דייגו גבוה גבוה. 2.2 רוקי השנה - ללא ספק בן רות'ליסברגר. לחשוב שלפני שנה הוא עוד שיחק נגד טרוי סטייט, איסטרן מישיגן וטולידו. מספר שתיים זה כבר יותר קשה. לטעמי זה הוא לארי פיצג'רלד, הווייד רסיבר מאריזונה קרדינלס שהגיע העונה מפיטסברג פאנת'רס. 2.3 השחקן שסייע הכי הרבה בעונתו הראשונה ואיננו רוקי - טרל אוונס, אלא מה... 2.4 המאכזב - קארסון פאלמר. ציפיתי שימריא הרבה יותר מהר אחרי שהיה כזה תותח בקולג'...

LuCkY SoB

New member
הבחירות שלי

קבוצות: 1.1 הטובה - פיטסבורג. הכי טובה בNFL נקודה. 1.2 הגרועה - סן פרנסיסקו. כל מילה נוספת מיותרת. 1.3 המפתיעה - סן דייגו. מי חשב שהם יגיעו לפלייאוף בכלל. 1.4 המאכזבת - בולטימור. ציפיתי מהם לפחות להגיע לפלייאוף עם ההגנה. 1.5 הבלתי יציבה - מינסוטה. אי אפשר לדעת כלום במשחקים שלהם. 1.6 קבוצת ההתקפה - קנזס סיטי. התקפה יותר טובה משל אינדי לדעתי. 1.7 קבוצת ההגנה - פיטסבורג. אני מרחם על ההתקפה שתפגוש אותם. שחקנים: 2.1 שחקן העונה - אני ממש לא מחזיק מפייטון מאנינג, אבל אי אפשר להתעלם מהשיא שלו. שחקן העונה מספר 2 הוא טרל אואנס. 2.2 רוקי העונה - רות'ליסברגר בלי ספק. רוקי מס' 2 הוא הליינבקר המצוין של הג'טס ג'ונתן וילמה. 2.3 השחקן שסייע...- התלבטות קשה בין קורי דילון לטרל אואנס. אני בוחר בקורי דילון כי הוא שידרג את משחק הריצה של הפטריוטס בכמה דרגות. 2.4 המאכזב - אהמן גרין. יכול יותר, הרבה יותר. מאמנים: 3.1 הטוב - ביל קאוור. 3.2 הרע - ביל ביליצ'ק. 3.3 המכוער - מייק מארץ. מהלכים: 4.1 המהלך הגדול של העונה - אם חושבים על מהלך פוטבול טהור ומתעלמים מכל מיני שיאים למיניהם, המהלך של דונובן מקנאב שהחזיק בכדור 14 שניות היה הכי מדהים לדעתי. 4.2 השטות של העונה - לא זוכר איזה משחק זה היה. קבוצה בעטה פאנט והכדור נעצר על קו היארד. כששחקן מאותה קבוצה בא להרים את הכדור, הוא דרך בטעות על קו השער מה שהביא לטאצ'בק. 4.3 המהלך הביזארי - הטאצ'דאון הדי מוזר של דארן שארפר מגרין ביי במשחק נגד ג'קסונוויל, כשכולם חשבו שנגמר המהלך שארפר הרים את הכדור ורץ לאנדזון בלא מפריע. 4.4,4.5 - לא זכורים לי טעויות שיפוט וצ'לנג' מסוים. מה עם בחירות יותר מפורטות? כמו QB השנה, RB השנה, WR השנה וכו'?

JakeTheSnake16

New member
שלי- קבוצות

1. קבוצות: 1.1 הטובה: פיטסבורג סטילרז. אי אפשר להתווכח עם הצלחה 1.2 הגרועה: הניינרז. לפחות למיאמי היה את התירוץ שריקי ויליאמס דפק ברז. 1.3 המפתיעה: סאן דייגו. אותי הם הפתיעו הז#$@@ 1.4 המאכזבת: בולטימור. קבוצה שדיברו עליה כל כך הרבה לפני העונה ונראו כל כך רע בסופה. 1.5 הבלתי יציבה - דנבר. עם כמה טעויות פחות בכמה משחקים חשובים, הברונקוס היו מארחים ביום ראשון במקום להתארח אצל אינדי. 1.6 קבוצת ההתקפה - אינדי. מכונה. פשוט מכונה. 1.7 קבוצת ההגנה - אני רוצה להגיד דנבר, אבל זה היה רק על הנייר. אני חושב שפיטסבורג.

JakeTheSnake16

New member
שלי - שחקנים, מאמנים

2.1 שחקן העונה מספר אחד - נו באמת, פייטון מאנינג כמובן שחקן העונה מספר שתיים - מייקל 'מייק' ויק 2.2 רוקי העונה - בן רותליסברגר 2.3 השחקן שסייע הכי הרבה - T.O 2.4 המאכזב - איליי מאנינג ואם יורשה לי להוסיף - השחקן המפתיע של העונה. אז יש לי שניים כאלה - רותליסברגר ודרו בריז מאמנים: 3.1 הטוב - אני רוצה לרשום מייק שאנהן, ואני עדיין תופס ממנו מאמן אדיר וגאון, אבל העונה הקבוצה התפרקה מבחינה מנטלית כמה פעמים וזה עניין של מאמן. אז אני אלך על הבחירה הבנאלית - ביל קאוור. למרות שגם שוטנהיימר הפתיע לטובה. 3.2 הרע - התלבטות בין מייק טאייס לאריקסון.אני חושב שאריקסון- אוקיי, הקבוצה שלך מסריחה, אבל מאמן קצת יותר innovative ( ברחה לי המילה בעברית) היה יכול להוציא מהם עונה פחות מזוויעה. 3.3 מכוער - אין לי רעיונות פה. לגבי מהלכים ושונות, אין לי יותר מידי דברים שממש חרוטים לי בזיכרון אבל אני אלך על אלה שקופצים לי עכשיו לראש: 4.1 מהלך העונה - הט.ד ה49 של מאנינג וה2 נקודות שבאו אחריו להשוות את המשחק מול הצ'ארג'רס. גם מהלך היסטורי וגם מהלך גדול מבחינת המשחק וההשלכות לפלייאוף. 4.2 השטות של העונה - פה עולים לי לראש רק דברים שהברונקוס עשו, כי אלה הדברים שכואבים לי באמת - פעמיים העונה הם היו במצב שפילד גול מנצח את המשחק, פעם מול ג'קסונוויל (ריצה מיותרת בדאון שלישי ופאמבל) ופעם מול אוקלנד (בעיטה בדאון רביעי - נחסמת) וסיימו עם הפסד. מילא מול ג'קסונוייל, אבל איך אתה לא לומד מטעויות? למה לא לבעוט בדאון שלישי??? and now you're 10-6 and playing in Indy כרגע אין לי מהלך ביזארי וטעויות שיפוט, אולי אני אזכר במשהו יותר מאוחר

royfr

New member
שלי - קבוצות

1. סטילרז 2. ניינרס 3. צ'ארג'רס 4. צ'יפס - מקבוצה עם הקו הטוב בליגה, ה-RB הכי טוב (בריא) וה-TE הכי טוב, אתה מצפה ליותר, בעיקר אחרי העונה החולפת. 5. דנבר, והג'טס. 6. אינדי. 7. הסטילרס - המספרים לא מטעים - 1 בליגה בנקודות, סה"כ יארד, יארד על הקרקע, ורביעית יארדים באוויר.

royfr

New member
שחקנים ומאמנים

שחקנים 1. מנינג ומקנאב 2. ביג בן, לא ראיתי עוד אחד מרשים 3. אוונס 4. יש כמה - אהמן גרין שצויין, אני אוסיף את דיוויד קאר, כי הרבה מצפים לפריצה של הטקסאנס, ומשום מה זה עוד לא זה. מאמנים 1. קוור ושוטנהיימר 2. אריקסון 3. טייס ושמארץ.

ranatz

New member
הבחירות שלי

הקבוצה הטובה ביותר - קרב צמוד בין פיטסבורג לניו אינגלנד אבל היות והסטילרס ניצחו במשחק ראש בראש אני בוחר בהם. נתראה בגמר הAFC בין השתיים לעוד סיבוב ראש ראש. הקבוצה הגרועה ביותר היא אהובתי האומללה סן פרנסיסקו ואני כותב זאת בלב כואב...יאללה מאט ליינארט בוא תציל אותנו!!!
המפתיעה - אין שאלה, סן דייגו. כל המומחים אמרו לפני תחילת העונה שהם גומרים אחרונים בבית. חוץ ממאזן מצויין שחקו גם פוטבול שהוא תענוג. המאכזבת שלי היא קנזאס סיטי. ציפיתי ליותר אבל בלי הגנה אי אפשר להגיע רחוק. גם הטייטאנס מאד איכזבו השנה אבל את מי מעניינים??? הוויקינגס הראמס והסיהוקס הראו שלמרות חוסר יציבות כרוני , אפשר להגיע עם זה לפלייאוף בNFC קבוצת ההתקפה היא ללא ספק הקולטס בראשות תותח העל מאנינג. קבוצת ההגנה שלי היא ניו אינגלנד שחקן העונה - אין שאלה כלל- פייטון מאנינג. מלך!!! לגבי מס' 2 יש הרבה מועמדים כמו קולפפר, טומלינסון, אבל אני בוחר באוטובוס. כל פעם שהסטילרס היו צריכים מישהו שיסחוב אותם האוטובוס הגיע ועשה זאת בגדול. רוקי העונה - אין שאלה- ביג בן השחקן שהכי סייע, ועולה בריאות להגיד את זה , זה הבחור השחצן מעיר אחוות האחים שנפצע לפני שבועיים. לא זוכר איך קוראים לו מאז שעזב את פריסקו. המאכזב הוא איליי מאנינג. איזה נפילה אבל מגיע לג'איינטס. המאמן הטוב בליגה הוא הגאון ביל בליצ'יק. אף אחד לא קרוב אליו אפילו. האיש הוא מסטרמיינד של פוטבול. מאמנים רעים היו הרבה- דייב וונסטדט, בוטש דייויס , דניס אריקסון (לך כבר הביתה!!!), ג'ון גרודן ומייק טייס אבל טום קופלין לוקח בגדול. לא ברור מה עובר לאיש הזה בראש ובסקר שנערך בין שחקני הליגה הוא לקח בענק. אף אחד לא רוצה לשחק אצלו! המאמן הבכיין המכוער, הטיפש והרשע הוא שוב טום קופלין על המהלכים וכו' אני צריך עוד לחשוב

Reshefgarcia

New member
הבחירות שלי....

1.1 - הקבוצה הטובה - פיטסבורג,ולו בשל היציבות המדהימה תחת הנהגה של QB רוקי... 1.2 - הקבוצה הרעה - כואב לי בלב להגיד את זה ,אבל סאן פרנסיסקו הוכיחו עצמם רואיים בודדים לתואר הזה...לא ספרתי,אבל היו להם כמה וכמה משחקים שבהם הם הובילו ובסופו של דבר הצליחו למצוא דרך להפסיד... 1.3 - המפתיעה - סאן דייגו...מישהו בכלל ספר אותם בתחילת העונה? 1.4 - המאכזבת - מיניסוטה...התחילו מצויין,המשיכו כ"כ רע...קשה להאמין,אבל בלי רנדי מוס,הקבוצה הזאת פשוט זבל... 1.5 - הבלתי יציבה - רציתי להגיד מיניסוטה,אבל אני מנסה להימנע מתשובות זהות,אז אומר סיאטל...שכשהיו טובים היו מבריקים...וכשלא היו טובים...טוב נו... 1.6 ההתקפה - אינדי...49 TD,שלושה רסיברים עם יותר מ 1000 יארד... מדהים... 1.7 - ההגנה - בולטימור,אילולא ההגנה המדהימה הזאת,הם כבר היו מודחים מהפלייאוף בשבוע 10... 2.1 שחקן העונה - כאילו שהיה ספק,פייטון...מספר 2 - LT,לאדיניאן טומלינסון,בזכות מה שעשה לסאן דייגו... 2.2 רוקי - BIG BEN רות'ליסברגר...איזה קור רוח,איזה יציבות...אם לא הייתי יודע יותר טוב,הייתי נותן לו לפחות 5 שנים בליגה... 2.3 - הכי סייע לקבוצתו - תופתעו אבל...טיקי בארבר... כי בלעדיו הג'ייאנטס היו מתחרים עם סאן פרנסיסקו על הבחירה הראשונה בדראפט 2.4 - המאכזב - איליי...נכון,הוא הראה סימני שיפור בשני המשחקים האחרונים...אבל בעונה שהצטיינה ברוקי שאף אחד לא חשב עליו בכלל (רות'ליסברגר) ציפו כולם להרבה יותר מהבן והאח של...נראה כאילו יקח לו לפחות עוד עונה או שתיים להתרגל לצורת המשחק... 3.1 המאמן הטוב - מרטי שוטנהיימר - סאן דייגו,חומר שחקנים לא מבריק,להוציא 2 שחקנים בערך...ועדיין,קבוצה מצויינת...הוכחה חותכת לכך שמאמן טוב יכול הכול... 3.2 - המאמן הרע - ג'ו גיבס - רדסקינס,מהסיבה הפשוטה שהיה לו תקציב,היו לו שחקנים,אפילו היתה לו הגנה מצויינת,אבל איכשהוא,הצליח לא להגיע לפלייאוף...לא בחרקתי את אריקסון,כי בניגוד לגיבס,לאריקסון לא היה אפילו חומר שחקנים,ככה שכמה שפריסקו היו רעים,זה לא לגמרי אשמתו,פשוט לא היה לו עם מי לשחק... 3.3 - אין פייבוריט ברור 4.1 המהלך הגדול - דונובן "14 שניות" מקנאב...פייטון,השיא,והניצחון

ofribecker

New member
קטגוריה 2.3 שלך רשף

טיקי בארבר לדעתי איננו בעונתו הראשונה בניו יורק ג'יינטס. האמנם אני צודק או לא?

פרינסקס

New member
הבחירות שלי!

הטובה: פיטסבורג הגרועה: סן פרנסיסקו המפתיעה: סן דייגו! המאכזבת: טנסי הבלתי יציבה: סט לואיס קבוצת ההתקפה: אינדיאנפוליס קבוצת ההגנה: פיטסבורג שחקן העונה 1: פייטון מאנינג שחקן העונה 2: מייקל ויק רוקי העונה 1: שכחתי את השם... הלייןבקר של הג'טס רוקי העונה 2: ג'וליוס ג'ונס השחקן שסייע ביותר...: טרל אוונס המאכזב: סטיב מקנאיר המאמן הטוב ביותר: ג'ים מורה (אטלנטה) המאמן הרע ביותר: קשה מאוד... המאמן של שיקגו.. שכחתי את השם המכוער: ביל קווהר :) תמיד הוא נראה מרוגז :) המבלך הגדול של העונה: מייקל ויק. אטלנטה נגד קרוליינה, אטלנטה בפיגור 7, 4 דאון ו12 יארדס לגואל ליין. ויק מחליט ללכת על כל הקופה וקופץ מ5 יארדס לאנד זון ובדרך פלא מצליח לעשות טאצ'דאון ענקי!! המהלך הלך לבוות' לבדיקה וראו שהכדור עבר את הקו אולי ב2 ס"מ לפני שהברך שלו נגעה בקרקע!! מהלך אדיר!!! השטות: בחירת המהלך הטיפשית של מאמן הויקינגס לתת את הכדור לרנדי מוס שיזרוק אותו לאנד זון אחרי דרייב אדיר של קולפפר. נגמר באינטרספשן והפסד של מינסוטה. המהלך הביזארי: ניו אינגלנד נגד סט לואיס. ניו אינגלנד נערכת לפיילד גול ושלחו שחקן הצידה שישחק רסיבר. הראמס לא שמו לב ואדם ויניטרי מסר לו את הכדור לטאץ' דאון הכי קל שהיה לו בקריירה... הצ'לנג' של העונה... אין לי מושגגג :)

ofribecker

New member
שלי - קטגוריית מאמנים

3.1 הטוב - מרטי שוטנהיימר. להביא קבוצה עם כלים כמו שהיו לסן-דייגו לפלייאוף, ועוד בבית... זה לא רק לאדאניאן. 3.2 הרע - אריקסון, אי-אפשר שהוא לא ייצא אשם אחרי עונה כלכך משפילה. למאמן אגב יש גם חלק בבחירת שחקנים אם לא ידעתם... לא רק בניהול המשחק. 3.3 המכוער - טוב, זה לא בדיוק בגלל שהוא בכיין או משהו. הדמות שהיתה לי בראש כשקבעתי את הקטגוריה הזאת היא של ביל קאווהר. לא יעזור, הבן אדם תמיד נראה זועף. לדעתי הוא יודע ומשתמש בזה, גם בהומור וגם כשצריך - מול השופטים.

dbroncos

New member
הבחירות שלי

הקבוצות: 1. ה-קבוצה : דנבר כמובן.
פיטסבורג. בגדול. 2. הגרועה : רציתי להגיד סן פרנסיסקו, אבל - אריזונה. אם פריסקו היא הכי גרועה אצל כולם, והאמת גם אצלי, והיא ניצחה פעמיים את הקארדס, אז מה זה אומר על הקבוצה של דניס גרין ??? 3. המפתיעה : סן דייגו. לא ציפיתי מהם אפילו למשהו קרוב למה שהם עשו. ובמיוחד עם מי שהם עשו את זה (בריס שפתח רק כי פיליפ ריוורס עשה תרגילים לפני העונה) 4. המאכזבת : סיאטל. אחרי הרבה זמן באמת חשבתי שהעונה הם מוכנים לעשות את הצעד הבא. ממינסוטה אני כבר לא מצפה, ועם ההתקפה שלה בולטימור לא היתה כזאת מועמדת רצינית אצלי. אז סיאטל זוכה. 5. הבלתי יציבה : לצערי אני נאלץ להסכים שזאת דנבר. נתנה משחקים של טוענת לסופרבול, ךצד הפסדים מטומטמים. 6. קבוצת ההתקפה היא אינדי על שלל שיאיה. 7. קבוצת ההגנה היא פיטסבורג. מה שהם עשו בעונה הרגילה, איך שהם אימללו את כולם - ללקק את האצבעות למי שאוהב הגנה. השחקנים : 1. פייטון. לראשונה נותן תחושה שיש לו בדם קצת ווינריות. מי ייתן והתחושה הזאת תישאר בגדר תחושה בלבד ביום ראשון
השחקן הבא אחריו הוא TO - פשוט כי כל זמן שהוא היה בריא אף אחד לא פיקפק בכלל בסיכוים של פילי להגיע לסופרבול, ומרגע שהוא נפצע פתאום גם לגרין ביי ואטלנטה נותנים סיכוי. 2. ה-רוקי הוא כמובן ביג-בן. הוא לא היה מבריק. הוא היה יעיל. כמעט לא טעה. וב money time הוא שלט. לא להאמין שזה רוקי. אחריו אני חייב לשים את DJ מדנבר, שאותי הפתיע בגדול. כשרון יש לו בקילוגרמים, אבל היכולת שלו לעמוד על המגרש ולהבין את המהלכים מסביב, דבר שאמור לקחת יותר זמן, לקח אצלו בקושי חודש. 3. אכן, הקרב בין דילון ל TO מרתק. בלי דילון הפאטס של השנה לא היו מגיעים ל 14 נצחונות (ראו המשחק בפיטסבורג כדוגמא). לכן - הוא הבחירה שלי. 4. המאכזב : פני. נכון, הוא נפצע ואין לו את מלוא העוצמה שהיתה לו פעם. לקווטרבק מדוייק כמו שהוא אמור להיות שלא מסתמך רק על הפצצות למרחק זה לא אמור היה לשנות עד כדי האומללות שבה הוא נראה. 5. אני רוצה להוסיף קטגוריה : שחקן הקאמבק של השנה. הנבחר שלי - קרטיס מרטין. לא שהוא היה חלש בעונות הקודמות, אבל הוא לא היה מהטובים באמת. העונה הוא לקח את ההתקפה על הגב שלו, ועשה את זה כמו גדול. גם האוטובוס המזדקן יכול להציג מועמדות, אבל הוא לא שיחק כל העונה, כי הרץ הפותח שלהם הוא סטיילי. מרטין פתח כל העונה. ורק כדי להדגיש עד כמה זה מדהים מה שהוא עשה - מעולם לא רץ שחקן 10 עונות רצוף מעל 1000 יארד. תמיד היתה בדרך עונה לא משהו, או פציעה. מרטין, בעונתו העשירית, נתן עונת קריירה. שונות 1. ה-מאמן. ג'ף פישר התמודד בצורה מרשימה עם מה שהיה לו, אבל הוא עדיין סיים עם 5 נצחונות. ג'ים בייטס לקח קבוצה של 1-8 וסיים איתה 3-4 כולל נצחון על ניו אינגלנד. ג'ון פוקס הצליח לאסוף את הפנת'רס מהקרשים באמצע העונה, והאמת היא שאם קרוליינה היתה עולה לפלייאוף הוא היה הבחירה שלי. אבל הם לא, אז מרטי לוקח את הקופה. 2. המאמן הרע. התמודדות קשה ביותר, אבל וונסטד לוקח. כמה שמייק טייס ומייק מארץ ניסו להרוס - הקבוצות שלהם בכל זאת הצליחו להגיע לפלייאוף. ג'ים בייטס הראה שאם עושים את זה קצת אחרת - גם מהבסיס של מיאמי אפשר להרכיב משהו שייראה כמו קבוצת פוטבול. 3. המכוער. מייק מארץ. 4. מהלך השנה. ה TD ה 49 (ובתקווה האחרון השנה
) של פייטון, ומיד אחר-כך איך שהוא רץ לשופט לסמן מהלך של שתי נקודות כשכל האחרים רצו לחגוג את ההישג שלו. 5. השטות של השנה. טום בריידי, הווינר הגדול, שתי דקות לסוף המשחק, בדרך לנצחון במנדיי נייט. דאון שלישי, שחקן של מיאמי בפנים שלו. כל מה שהוא צריך זה לאכול את הסאק, ויש לשער שהם היו מנצחים. הוא העדיף למסור, תוך כדי נפילה. טמטום לא אופייני שהחזיר את הדולפינים למשחק בגדול. 6. המהלך המשוגע של העונה. טנסי יודעת שהיא הולכת לחטוף בראש מאינדי. הם מבצעים 3 On side kick מוצלחים במחצית הראשונה. זה לא עזר להם, אבל זה הראה על ביצים של מאמן. 7. טעות השיפוט של העונה. מינסוטה בגרין ביי. סוף המשחק. המחזיר של גרין ביי מפאבמל את הכדור ושחקן של מינסוטה נופל עליו. בערימה, הכדור נלקח ממנו ועובר לשחקן של גרין ביי. השופטים קובעים שהפאקרס זכו בכדור, והוויקינגס מפסידים. 8. הצ'לנג' - לא דכור לי משהו עד כדי כך מיוחד.

ofribecker

New member
הודעה כדי לקדם את השרשור למעלה.

אין תוכן, רק לצורך "מנהלתי"

ofribecker

New member
שלי - קטגוריית מהלכים ושונות

4.1 המהלך הגדול - מצטער, לא יכול לבחור משהו אחר פרט לטצ'דאון ה 49 של מאנינג. זה באמת מרגש! ומה עוד שהוא מיד סימן לקבוצה שלו (לא לשופט כפי שמישהו כאן חשב קודם, כי לשופט מסמנים רק פסק זמן) שהולכים לשתי נקודות, המשיך לעבוד ותו לאו. 4.2 ה"שטות" - המסירה המפגרת (סליחה על הביטוי) של בריידי בדוחק זמן לאינטרספשן (מול מיאמי נדמה לי), כשירידה על הברך היתה כנראה מנצחת את המשחק. 4.3 המהלך הביזארי של העונה - דנבר מול קרולינה, שבוע 5. רבע שלישי 6:55 לסיומו, כדור של דנבר, דאון רביעי וגול מקו האחד של קרולינה. פלאמר מוסר לתוך האנדזון, אינטרספשן ע"י פפרס 4 יארד בתוכו, הוא רץ חזרה 101 יארד עד קו ה 3 של דנבר ושם - פאמבל! הכדור מכוסה ע"י דנבר בגול-ליין של עצמה - טצ'בק, אך בצ'לנג' שאחרי המהלך השופטים קובעים שהפאמבל היה אחרי התאקל - כדור של קרולינה מקו השלוש של דנבר. עוד שני מהלכים אח"כ הם גם עשו מזה טצ'דאון. אגב - דנבר ניצחה במשחק 20-17. 4.4 טעות השיפוט - לא ממש זוכר כרגע. 4.5 הצ'לנג' - קצת קשה כי הצ'לנג'ים הבאמת מכריעים הם בד"כ בתוך תחום שתי הדקות האחרונות ואז הם מבוצעים ביוזמת צוות השיפוט ולא ע"י המאמנים. לא כ"כ זכור לי צ'לנג' ספציפי. sorry.

royfr

New member
צ'לנג' מעניין

אני יודע שפעמיים השנה מאמנים עשו צ'אלנג' לשנות אינטרספשן לטובתם להפוך למסירה לא מושלמת כדי לקבל עמדה טובה יותר.

למעלה