בחירות- התאומות

בחירות- התאומות

טוב אז הכותרת קצת מטעה אבל לא נורא... בגלל שעוד מעט בחירות לראשות הממשלה ולכנסת (או יותר נכון לכנסת אבל אין לי כח למחוק) אז חשבתי לעשות בחירות לראשות הממשלה מסדרות של התאומות!!! טוב אז ככה:יש 5 מפלגות לכל מפלגה יש 4 אנשים וראש מפלגה הראש מפלגה הוא דמות מסדרה\סרט של התאומות אבל לא התאומות עצמן אז בקיצור אתם צריכים לכתוב 5 דמויות שיהיו מועמדים לראש ממשלה ואז לכל דמות צריכים להצטרף 4 אנשים
מה עושים חברי המפלגה? טוב אז חברי המפלגה צריכים לעשות תעמולת בחירות לכתוב סיבות למה לבחור במועמד, להחליט מה הוא יעשה אבל שזה יהיה לפי האופי של הדמות... ומה עושים מי שלא במפלגות? אתם בוחרים את המפלגה שאתם חושבים שהמועמד שלה הוא הכי טוב דרך אגב גם חברי מפלגה יכולים לבחור איך מצביעים? טוב את ההצבעה צריך לשלוח אלי במסרים *ההצבעה תארך ב-25-27 התוצאות יפורסמו ב28 נא לשרשר את המועמדים ובאיזה מפלגה אתם רוצים להיות להודעה זו שאלות גם לשרשר להודעה זו

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gifוואו!../images/Emo99.gif

וואו! קולה כבוד!!!
וח"ח לך
אבל אני לא טובה בדברים האלה
אבל אני אנסה לחשוב על ראשי מפלגות

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gifלוידעת../images/Emo3.gif

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gifענבר,

לא אימצת אייקון?

ענבר 2002

New member
אמממ...../images/Emo110.gif

אמיצתי את המתוק שלי -
מה לא שמת לב שאני שמה אותו בכול הודעה??? בכול מקרה כשהיה טו בשבט אימצתי אותו-
אבל טו בשבט עזב אותנו!!! טוב בכול מקרה אני חושבת לאמץ עוד שתי איייקונים והנה האייקונים החדשים: דוגמא לכותרת:
|כותרת|
נחמדים לא??

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gifענברוש...

אני דווקא זוכרת שבצ´אט, כשהיה הטקס את החלטת לאמץ אייקון כלשהו (לוזוכרת איזה
) נו... מה קרה איתו?

ענבר 2002

New member
../images/Emo144.gifאממ...לא../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo110.gif

האיקון הזה היה רק לטקס

netta12

New member
ענבר../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo144.gif

את אימצת את אותם אייקונים שאני אימצתי
ווי סינק דה סיים
(אנחנו חושבות אותו הדבר)

למעלה