בחירות לאגוד

גיורא7

New member
בחירות לאיגוד

ב21/6/05 יתקיימו בחירות לאיגוד העו"סים. בבחירות יבחרו יו"ר ארצי, יו"ר מחוזי וצירים אשר לפי מספר הקולות שיקבלו תקבע חברותם בהנהגת האיגוד. אני קורא לכל חברי העו"סים לבדוק אם הם מופיעים בפנקס הבוחרים במשרדי האיגוד. להירשם במהירות אם לא ולבוא בבחירות ולהצביע! יש לנו איגוד מקצועי טוב שיכול להיות טוב יותר עם האנשים הנכונים ייבחרו! אני אישית בעד ביאטריס שיפר - אשה עם קבלות ועם נסיון רב! אשמח לתגובותיכם.

yola11

New member
בחירות לאגוד

חברי העו"סים הגיע הזמן שנצא מאדישות המלווה אותנו בשנים האחרונות. נודה על האמת אנו זקוקים לאגוד חזק שיוכל לייצג אותנו בצורה הטובה ביותר. הן בעשייה היומיומית המקצועית שאינה באה לידי בטוי והן בדאגה לנו לזכויותינו. הקיצוצים פוגעים באוכלוסיה החלשה ביותר וגם ביכולות שלנו לתת מענים. איפה האגוד?? המצב מחריף מיום ליום. מדוע איננו מכירים את המועמדים ליו"ר האגוד??. צאו מהמסתור. רוצים לשמוע ולראות אתכם. אנו זקוקים לאגוד חזק.

גיורא7

New member
בחירות לאיגוד

למה לא, כולם בעיני אנשים ראויים ליו"ר הארצי מועמדים שלושה:ביאטריס שיפר, איציק פרי ומאיה אנוש. למחוז ת"א והמרכז מועמדים שניים: עדנה שטרית ואריה אהרון לגבי שאר המחוזות איני יודע. חשוב לברר על כולם ולבחור באדם הראוי שיוכל להצעיד את כולנו למקום טוב יותר

dardara

New member
אז אוסיף אני ,שהמועמדת באיזור מחוז

הדרום היא הגברת דליה אוהד אישה מקסימה חיפה וכרזמתית ויעילה מאוד זאת לא תעמולה זאת עובדה

הודעתי נמחקה לגבי זיוף הבחירות

אי סדרים גם בפורום העובדים הסוציאלים, כך מצאתי, בעקבות מחיקת הודעתי על זיוף בבחירות. מנהל הפורום הפך ל"צנזור" לרגע. להזכירכם, מנהל פורום תחבורה ציבורית מצנזר הודעות נגד בטיחות הרכבת וחוסם את הגולשים הבקורתיים, גם לאחר התאונה.

למעלה