בחירות לאלו"ט

doroniz

New member
בחירות לאלו"ט

אני מזמין את כל ההורים בפורום שהם הורים לילדים מספקטרום האוטיזם להצטרף לאלו"ט. ב-26/12 מתקיימת האסיפה השנתית ובחירות לועד האגודה. אלו"ט היא עמותת הורים - החברים הפעילים יותר והפעילים פחות מזיזים דברים. ככל שנהיה רבים יותר כך נוכל להביא למודעות בציבור ובמוסדות המדינה בנו ובילדינו. מצפה לפגוש רבים מכם באסיפה השנתית. דורון.

זהבה נ

New member
הורים יכולים להזיז הרים מאוד גבוהים

אני לא שייכת פרופר לנושא ה PDD . אני יותר שייכת לנושא ADHD למרות שהיום בארה"ב כן קושרים את הלקות הזו בדרגתה הקשה ליד האספרגר בספקטרום של הPDD . עד אז אני לא אהיה פעילה באלו"ט למרות שאני מזדהה עם אלו"ט, אני פעילה בתחום של הפרעות הקשב, יזמתי לפני יותר מ13 שנה את הקמת "עמותת ביחד" להורים והיא היחדיה שעוסקת בנושא הפרעות, קשב, ריכוז והתנהגות ADHD. מנסיוני מאז, אני יודעת שלהורים יש הרבה כוחות והורים יכולים לשנות והרבה. דבר חשוב נוסף לגייס הורים "ידוענים" זה מוסיף לקידום מטרות הארגון כמו לדוגמה את אשתו של אחד מהמועמדים לראשות הממשלה(יש להם ילד PDD) מפאת צינעת הפרט לא אזכיר את השם המלא . שיהיה לכם באלו"ט בהצלחה בבחירות יישר כוח.

נונינה

New member
צריך להשאיר לסלבריטאים את ההחלטה אם

להחשיף ! גם אם כל הקהילה כבר יודעת במי מדובר, לדעתי לא יאה ללחוץ עליהם בנושא. אין לי טענות אליך אישית זהבה, אני רק מביעה את דעתי, אני מכירה באופן אישי זוג כזה, וכמו לכולנו הם עוברים התמודדות קשה, וזכותם להחליט אם הם עושים גם את זה בפומבי.

זהבה נ

New member
נונינה את צודקת, ואני מאוד מכבדת את

בחירתם של ההורים(המדוברים), מי כמוני שומרת על חוקי צינעת הפרט והחיסיון הרפואי בקנאות. דבר נוסף הוא בצידקתך, אכן לא משנה מי הם ההורים של הילד עם הקושי, לכל אמא ואבא זה מאה אחוזים ילד. זה אכן קשה וההורים (גם הידוענים)עוברים בשל כך לא מעט משברים והתמודדות קשה ביותר כמו האחרים. ומשהו אמר פעם(בהלצה כמובן) כשצובטים אותי אני מיצטבט... נכון, לא ניתן אכן להכריח אף אחד להיחשף. להתראות,

doritmor

New member
אולי כן ניתן להכריח אבל זה לא

מוסרי. ומי כמונו, ההורים, יודע כמה קשה גם כך. להם יש לחצים נוספים שנובעים מהחשיפה שלהם.

למעלה