בחירות לראשות ממשלת ההיפ-הופ

בחירות לראשות ממשלת ההיפ-הופ

מאז ומתמיד היה פן פוליטי בהיפ הופ, הדעות היו נחרצות.. נאס אמר If I ruled the world ווקליף אמר if i was the president עכשיו כשיאיר לפיד הולך לפוליטיקה - הגיע הזמן לשלוח גם כמה ראפרים נעשה פה בחירות משעשעות, אם יכולתם - איזה ראפר הייתם ממנים בתור נשיא ארה"ב? אבל עוד יותר מעניין - איזה ראפר ישראלי הייתם ממנים להיות שר? ואיזה שר כמובן... נסו להיות מקוריים :)

אחלה דיון.

אני אומר לנשיא ארה''ב הייתי בוחר את ביכי או בי ריל אני מתלבט בינהם וראפר ישראלי הייתי בוחר את פישי הגדול.

אימורטל טקניק - נשיאות ארה"ב

חחחח הבנאדם מאמין בכל קונספרציה, רק הוועדות חקירה שהוא יקים - יפילו את המדינה הזו חחחח סתם אבל בארץ - הייתי שם את קוואמי שר הפנים אולי את מוקי שר החוץ הצל שר הביטחון אקסטרה ג'י שר החקלאות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמממ מה עוד יש? לוקץ' שר האוצר, סתם כי זה מצחיק אני צריך עוד לחשוב על שר המדע,התרבות והספורט[כהן או מושון?] שר הבריאות?? שר התחבורה? שר הטבעות? חחחחח

RunNGun

New member
להעביר את התקציב זה דבר מאוד חשוב

יודע מה עוד מאוד חשוב? צבא. כמובן שבתקציב קצת מוגבל, ועם קיצוצים בחלקים המיותרים, אני לא אוהב חלקים מיותרים, יודע מה אני עוד לא אוהב? פירה.

Poetic Death

New member

דימה18

New member
הייתי שם את ואן בנג'מין

אמנם לא היפ הופ אלא רגאיי, אבל ללא ספק הבנאדם הכי חכם שיצא לי להכיר עד עכשיו מי שרוצה קצת לשמוע מוזמן לכתוב MIDNITE ביוטיוב

RunNGun

New member
בארץ פישי הגדול

אבסורדי, נכון, אבל כבר שלחו את אנסטסיה מיכאלי אז יותר נמוך אי אפשר לרדת... והוא גם איש חכם. הייתי שולח אותו יחד עם קופטש. בחו"ל מבחינת ראפר מעורב פוליטית - אני לא אתפלא אם וייקלף יילך פעם אחת באמת לקריירה פוליטית (בטח בהאיטי), וגם ג'יי זי (זה הדבר האחרון בחיים שהוא עוד לא עשה) נראה כמו אופציה ראויה. למי הייתי מצביע? כנראה לנאס.

maxtv

New member
היו הרבה סיבות לא רשמיות

הרשמית הייתה שהוא לא חי מספיק בהאיטי כדי להבחר

U G I

New member
שאנן לראשות הממשלה

קוואם שר החוץ. נץ' שר התרבות . פלד שר התקשורת . פרברוס שר האנרגיה והמים . טאבו פלוס שר המשפטים. KRS לבית הלבן .

RunNGun

New member
אם KRS בבית הלבן

הוא הופך להיות בית ירוק צהוב אדום, עם אפריקה במבטה כשר ההגנה, ושינוי שם מיידי ל"ארצות אפריקה המאוחדת". עכשיו לך תקבל סיוע אמריקאי מקמרון...

Gershenman

New member
לא רוצה להרוס לך אבישי

אבל זה לא כל כך נכון לגבי KRS. זה קצת מסובך להיכנס להסבר הזה, אבל אני רק אגיד שהאנשים שבאמת מתאימים למה שאמרת פה כמו X Clan יצאו עליו חזק בניינטיז בגלל אמירות כמו I'm not black, I'm brown. כשאני סוף סוף אוכל לשדר את הראיון איתו, תוכל לשמוע אותו מסביר על זה. סתם רציתי לתקן את הטעות :)

dogma3

New member
תגיד

בפריסטיילהשני של אורטגה של מי הביט זה משגע אותי מה17 לינואר

Gershenman

New member
אם אני זוכר נכון

Jurassic 5 - What's Golden אם זה לא זה תגיד לי ואני אבדוק

אקזיביט שר התחבורה, ד"ר דרה שר הבריאות,

ואמינם יו"ר ועדת הכנסת למניעת אלימות נגד נשים.

למעלה